Produsele din ALOE de la FLP (forever living prod)
Buna,
Am citit pe ici colo despre unele fete care au facut tratamente pentru diferite probleme cu produsele de la forever living si care au dat rezultate.
As vrea sa scrieti care ati folosit aceste produse mai multe detalii la ce si cum le ati folosit.
Astept pareri despre aceste produse!
Maria
'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!
nu a mai ramas mult pina voi afla ca s
Raspunsuri
sunshine4ever spune:
Buna Marryan
Eu sincera i smultumita de aceste produse. sotul este cu oligospermie severa, si cu hipotiroidism, si de cin a folosit produse de la FLP sa stii casi spermograma era al mobilitate de 30% din pacate altele nu s-au imbunatatit inca, pt ca nici nu am facut foarte cursiv tratament ci in fct de buzunar. Dar cu tiroida si-a revenit nu chiar in limite normale dar e fffff puitn peste limita (4.2 e val normala si a lui este 4.92).
Poate ne scrii si tu parerea ta, sau experienta ta.
si bafta multa
in asteptarea unui ingeras
marryan spune:
magduta10 eu le iau cam de o luna si ceva si simt fr multe schimbari, tratamentul care il fac eu mi la recomandat o doamna care in doua luni a ramas insarcinata avind probleme destul de mari ea si a reusit acum la inceputul lui august o sa nasca o fetita....
si sotului ii dau Maca de la ei si zice ca are si mai multa energie
tratamentul meu il iau dupa o schema daca te intereseaza pot sa scriu detalii.
mai sunt fete pe forum care le folosesc insa vad ca nimeni nu scrie.
Maria
crinuta spune:
Nu stiu cum sunt produsele de la Forever ( exceptand gelul pe care mama nu l-a suportat), dar eu ti-as recomanda produsele de la Golden Neo-Life Diamite International. Sunt foarte bune.
Crinuta si Rayan
http://apparitionsourlady.blogspot.com/2008/07/jnsr-in-french-antichrist-is-already-on.html
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
felix76 spune:
Ceea ce pot eu sa spun despre Multi-maca de la FLP este ca dupa numai o saptamana de administrare sotului meu, cantitatea de lichid seminal a crescut considerabil. Spermograma n-a repetat-o inca (diagnosticul initaia era de oligoastenoterato spermie nu foarte grava), dar cand o va repeta, prin septembrie octombrie, va voi spune daca s-a imbunatatit!
Sunt foarte multe probleme rezolvate cu acest medicament deci am incredere ca o va rezolva si pe a noastra!
Felix
asi spune:
Marryan da-mi si mie schema de tratament si spune-mi pentru ce afectiune o faci.
Intr-adevar produsele sunt foarte bune.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
sunshine4ever spune:
Marryan chiar m-ar interesa ce trataemnt faci si pt ce
sunshine4ever spune:
Aaaaa si am uitat noua cienva nea recomandat ca multi maca sa ia cite 2-2-2 tb/zi, , va dati seama ce efect a
CrisaS spune:
Despre produsele Forever Living..nu am auzit prea multe lucruri bune..in schimb ..din ce in ce mai multa lume foloseste produsele..GNLD.
In curind o sa iau si eu...se pare ca sint totusi foarte bune..Si tot de la ei ..produsele de curatat cica sint extraordinare..a adus cineva din Romania acum mi-a promis ca imi da si mie..sint tare curioasa...dar in general am auzit lucruri bune.
Numai bine,
Crisa
http://tt.lilypie.com/5ygUm4.png
dear_bambie spune:
Buna.
Si eu sunt interesata de produsele FLP. Am citit ca au avut rezultate bune chiar si in azoospermie. Deja am comandat Multi Maca pentru sot( azoospermie) si sper din tot sufletul sa dea rezultate!
Mi-a fost recomnadat si Royal Jelly tot pentru azoospermie. Daca stiti vreo schema de tratament pentru azoo...
Cat despre rezultate...va voi tine la curent.
Si sunt interesata si eu de tramentul urmat de Marryan
Va !
aniversare casatorie; asteptand o minune;
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
marryan spune:
Buna dragele mele,
eu am scris tratamentul meu care il urmez lui asi pe privat, insa am sa ls scriu aici...
eu beau Aloe Bere Nectar e unul fr bun mai ales daca des racesti si curata orice infectie din organism...e testat pe mine si eu simt diferenta fr mult. Gelul il beau de 2 ori pe zi cite 2 linguri dim/seara.
apoi beau cite 1 pastile de echinaceea tot de 2ori pe zi dim/seara.
cite 1 pastila de propolius sub limba il iau neaparat ca abosorbtia e mai eficienta.
Royal Jelly iau cite 1 bucata sub limba din Z1 pina in Z 14 de Cm apoi fac pauza...daca vine CM iarasi il iau tot asa.
Fields of greens cite o pastila dimineta o folosesc ajuta nu numai la detoxifiere dar si la suplimentarea cu mineralele din orz, ovas, griu care noi le folosim fr rar.
Si cite o pastila de Arctic Omega Sea3 asta in fiecare zi iau.
Pentru anexite mai iau si cite 2 baghete solide de carpicon intrarectal si fac cataplasme cu aargila galbena cu 10 pic ulei de menta dupa care masezi zona inferioara cu crema carpicon.
Acest tratament la folosit o ruda care a insistat sa l fac si eu ca ia dupa 2.5 ani a ramas insarcinata cu acest tratament, iar acum in august isi asteapta fetita sa vina pe lume.
Eu inainte ca sa le comand cam un an am citit tot ce se poate despre aceste produse si pe forumuri parerile fetelor care le au folosit si au dat roade. Eu cred ca se merita de folosit mai ales pu binele organismului nostru.
P.S. Multi Maca de la FLP ii dau doar sotului, si mia zis ca are mult mai multa energie si simte el ca va fi cu folos.
Maria