Produsele din ALOE de la FLP (forever living prod)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Mariaaaaaaaaaaa te pup dulceeeeeee! Iar acest tratament sa isi faca efectul in cel mai scurt timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Blanche multumesc iubita, si eu te pup dulce dulce si te imbratisezi cu drag. Sa te auda Dumnezeu!
Eu te urmaresc la Fiv, cind incepi?

Maria

'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!

nu a mai ramas mult pina voi afla ca s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Marryan renunta la echinaceea deoarece e contraindicata dc vrei bb. Citeste aici : http://www.avantaje.ro/index.php?a=191&p=2

Eu sunt naturista convinsa, fetele mai vechi ma stiu. Cunosc produsele de la cele 2 firme, fiecare firma are produsele ei bune si f f bune, unele sunt chiar de neanlocuit. Le enumar pe cele care sunt de neanlocuit.
GNLD:
Kal_Mag +D3 - calciu obtinut din sursa naturala (coji de oua din care este indepartata dolomita, subst care duce la ingrasare). Se asimileaza f f bine. Dupa 3 sapt se vad rezultatele
Carotenoid Complex, Flavonoid Complex si Cruciferous Plus f f bune in lupta cu cancerul si nu numai.

FLP:
Gelul de aloe vera
Aloe-First nu tb sa lipseasca din casa
Multi Maca si Pro 6 pt pb de fertilitate masculina

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

miki-miki, mutumim pentru informatii! Esti o scumpa! Ne vor fi de mare ajutor!

Va !

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Maria eu voi incepe AC la menstruatia de septembrie care cred ca va fi cam pe 6-7. Apoi pana la embrio transfer vor trece cam vreo luna si jumatate. Deci la inceput de noiembrie TREBUIE sa fiu .
Dar pana atunci tu vei fi 100%.
Te pupic si numai bine tie si sotului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Blanchesa te ajute Dumnezeu si toate puterile ceresti sa fiu un Fiv reusit sa de sfintele sarbatori sa fiti deja 3 sau 4. Sa dea Dumnezeu sa se intimple si la mine minunea ca tare mi-o doresc din toata fiinta mea. te pup duuuuulce

miki stiu ca esti naturista ca de la subiectul dat am citit multe info despre unele produse de la FLP si stiu ca esti fr bine informata, eu echinaceea am luat o luna pu ca stiu ca ridica imunitatea si mia fost recomandata de persoana care a ramas insarcinata tot cu acest tratament, nu pot spune inca nimik negativ deoarece numai de bine am citit si acum fac pauza recomandata 8 saptamini, poate pina atunci se va intimpla minunea si la noi
Despre restul produsele de la firma GNLD nustiu nimik si nici nu am auzit.

Maria

'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!

nu a mai ramas mult pina voi afla ca s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

dragelor ,
FLP are un dr care pe care distribuitorii FLP il pot contacta si el raspunde gratuit . eu sunt distribuitor FLP si daca vreti trimite-ti diagnosticul pe pm si ii scriem dr sa vedem ce recomanda si ce schema .

bafta maxima !
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna fetelor !

Marryan multumim ca ne-ai scris tratamentul pe care il urmezi tu, sa dea DD sa fie cu ochisori
Miki-miki

Vapup pe toate si cu DD inainte

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Miki, ma bucur ca si tu cunosti produsele de la GNLD. Sunt intr-adevar super.
As mai adauga la inceputul oricarui tratament GNLD Tre-en-en, care reface membrana celulara, permite nutrientilor sa patrunda si rezidurilor sa iasa, sau Formula IV Plus, care contine si Tre-en-en.
De asemenea, sucul de Aleo de la GNLD este exceptional, si ajuta in multe afectiuni.

Crinuta si Rayan

http://apparitionsourlady.blogspot.com/2008/07/jnsr-in-french-antichrist-is-already-on.html

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Marryan te asteptam la sub http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125020&whichpage=7

Ne poti onora cu prezenta, daca te rugam?

Mergi la inceput