Copii din 1995-1998(22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns agho spune:

La multi aniii!!! TBPetrecere frumoasa!

Ana68, iti inteleg supararea. Cum sa nu?...Bravoooo baiatului! Si And. a lucrat 150 !!! impartit la 50.
And. are de fapt de creat 150 de probleme si exercitii si sa le rezolve totodata. Eu i-am zis sa lucreze 5 pe zi si intr-o luna le termina. O sa lucreze mai mult cand o sa vina in Buc.

Mihaela, a sosit Diana??? Ce faceti?

Andra, e mai bn Edy? Cum stati cu pregatirile?

Sanca, asa de multe teme ai, de nu mai vii pe-aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Multam de urari fetele ,,asemenea va doresc si eu ,sa ne bucuram de copiii nostri .Asta-i cam tot ce pot scrie din lipsa de timp ,in afara de multumesc Domnului pt aerul conditionat

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Mara La multi ani fiului tau sa fie sanatos si fericit!!!!!
Scriu putin ca e am muuuulta treaba,Edy e spre bine,finul la fel,greu cu ei ca trebuie sa manance regim,dar asta e.
In ultima vreme ploua cu ghinioane dar despre asta va povestesc mai incolo.
Va pup pe toooate!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Asaaaa, am revenit!

Diana a ajuns ieri la ora 14 in Visby...eu eram pe autobus in drum spre camin, dupa Silvia. M-am inteles cu Diana ca dupa ce isi cazeaza(nu gazeaza) familionul, iar eu o iau pe Silvia de la camin, sa ne intalnim pentru 2 ore in oras, ea urmand sa plece sa fie ghid pana seara. Dar mi-a facut o surpriza...chiar inainte sa plec dupa Silvia la camin, eram in oras(am o pauza de 30 de minute intre ora la care ajunge autobusul in centru si ora la care trebuie sa fiu dupa Silvia, timp in care colind magazinele) ma suna Diana ca ajunge in 2 minute si ea in centru, asa ca ne-am vazut mai repede decat speram...ne-am strans in brate, ne-am pupat, a fost foarte bucuroasa sa fie iar acasa si eu la fel! Apoi ne-am dus impreuna dupa Silvia, nu va pot povesti fericirea celei mici cand a vazut-o pe Dia. Necazul a fost ca dupa ce am mai petrecut o ora toate 3, eu cu Silvia a trebuit sa luam autobusul spre casa si Dia sa mearga din nou cu zalauanii, sa ii mai plimbe prin oras...Silvia a urlat de-a dreptul ca si ea vrea cu Diana!
Am linistit-o pana la urma, apoi seara am mers dupa Dia si fericirea a fost deplina. Azi Diana a fost iar ghid, ca norocul ca Silvia a fost la camin si nu i-a simtit lipsa. Acum suntem cu totii acasa si e taaaare biiiine!

Hmmmm, nu va spun cate probleme a lucrat Diana in vara asta, bine? Sa nu ma intrebati! Bine macar ca a primit culegeri de a 5-a si de a 6-a de mate si caiete de lucru la limba romana, poate daca incepe scoala sa se puna si ea pe treaba...
Din pacate am inteles ca fetele cele mari, Diana si fetita cealalta romanca, nu vor mai avea ore de romana cu profa, doar cei mici. Inca nu am apucat sa vb cu ea, daca e asa atunci va trebui sa muncim noi acasa...si cat mai laudam anul trecut sistemul asta fain...dar uite la o micsorare de fonduri cum se duce totul de rapa.... Na in fine, mai vedem, noi oricum o sa mentinem pe cat putem acasa nivelul de lb. romana, chiar daca la mate nivelul nu e la fel...

Hai va pup, ma duc iar la bucatareala....

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

flower, mare lucru aerul conditionat!
Noi inca nu ne-am pus din cauza ca mai mult eram la serv. si copiii nu-i aveam in Buc. Dar intentionam in fiecare vara sa punem si-am tot amanat. Sper s-o facem si p-asta intr-o zi. Cum a fost la petrecere???

Andra, muuulta sanatate si rezolvarea problemelor si desigur, petrecere cat mai frumoasa la nunta! Deie Domnul sa iasa bine toate si sa va bucurati cu totii! Casa de piatra surorii tale!

Mihaela, bine-a revenit Diana!!! Ce ghid simpatic au rubedeniile! Imi imaginez ca mare a fost bucuria pt. voi! O rezolvati voi si cu romana, si cu mate. Numai bine!

La noi, maxima cica va fi de 37 grade!!! Dar cred ca am sarit de 40...Nici fir de ploicica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Dragi mamici, poate stiti ca noi am initiat pe forumul aspirantelor o campanie pt sprijinul reproducerii asistate si in prezent suntem la faza de strangere semnaturi prin petitia on line Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa ne ajutati, semnand petitia si inaintand link-ul catre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.htmlVa multumim anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Neatza fetelor,

Va scriu la ora asta ca acum am o bresa in program ,pe motiv de sarbatoriri trecute si actuale .Astazi ne sarbatorim in familie ,Mara –Mares asa c-o luam da cappo cu felicitarile masa si dansul .De fapt o sa fie la un barbeque ,dar maine cand e lumea libera .Astazi deja am inceput sa primim urari la tf si pe net felicitari si daca o mai pica cineva ...,in rest in familie .La petrecerea copilutilor a fost agitatie ,joaca ,nebuneala ,dans ,cum era de asteptat .TB a fost f incantat,felicitat din toate partile ,in centrul atentiei , la fel si invitatii,abia am reusit sa-i mai dam dusi .Si pt mine a fost f Ok ,pt 25 lei de copil au primit in banii astia o portie de piept de pui la gratar cu cart prajiti ,un suc ,tortul ,sampanie pt copii ,balon ,coif si accesorii pt petrecere ,face painting ,plus antrenarea si supravegherea lor de catre 2 domnisoare .Restul ce a mai fost peste am platit separat .Acolo era tobogane gonflabile ,saltea pt tzopaiala ,fotbal ,cos de baschet ,bataie cu perne si o gramada de alte jocuri ...si...last but not least aer conditionat ,Pt ca altfel ne-am fi prelins .(azi se anunta aprox 40*)Adultii am stat jos unde erau dealtfel asezate si mesele si ii urmaream prinr-un sistem de supraveghere pe un monitor ,asta in cazul in care doreram sa stim cum se desfasoara ...nazdravanii aflati la etaj...

Miha ,imbratiseaz-o pe Di si din partea mea ,ma bucur ca te-ai linistit si ca sunteti cu totii.”rubedeniile” mai stau sau si-au vazut de drum ?
La multi ani !!!tuturor celor care astazi isi serbeaza ziua numelui si in special Mariei de Andra si Anei-Maria

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Mara,
La multi ani pentru voi, dar si pentru feciorul tau.

La multi ani celor sarbatoriti azi.

Si la noi, in Craiova, este foarte cald. Asa cum spunea si Mara, noroc cu aerul conditionat, ca altfel....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'Neatza! Fetelor sa nu ma bateti , io va invit la aerul conditionat la noi...sunt 16 grade acum afara, cu vanticel placut(fata de ieri cand te lua de pe picioare e o placeeeereeeee) si se anunta maxim 18. Diana are deja azi programata o intalnire cu 2 prietene, se duc la plaja si baie la mare. Oare o sa tremure?

MARII si celor care poarta nume de sarbatoare azi!!!!

Mara, au plecat ieri "rubedeniile", au stat doar cat sa vada putin locurile si magazinele, nu le-a placut ca era vant si daca initial au spus ca isi vor lua o casa de vacanta aici, au renuntat orientandu-se spre zone undevantul se produce de catre un om negru cu o frunza de bambus(sic!). Na io nu m-am intalnit cu ei, au reusit sa ne evite si asta a fost fooooaaarte bine....
Frumos ati petrecut, important este ca v-ati simtit cu totii bine, copiii s-au distrat, iar TB a fost multumit si fericit. Si distractie placuta mai departe...azi....maine...!

agho, Diana a facut pe "ghidusha" pentru ca ii si place sa arate locurile dragi ei. De azi gata, mai savureaza ultimele 4 zile de vacanta, probleme nu mai facem acum...o las sa inceapa scoala si apoi incet-incet o sa ne apucam...
Ce mai fac Ana si Andrei? Cand vin acasa? Sau pe caldurile voastre e mai bine pentru ei acolo...Te cred ca ti-e dor de ei, cunosc foarte bine...

isabela, mai povesteste-ne despre voi! Cum a fost in vacanta, cum a petrecut-o Ana?

Andra, petrecere frumoasa la nunta!!!! Sau am incurcat eu si e we urmator?

Sanca,, incet-incet se apropie si ziua sa il pupi pe Elliot! AMR 7 zile parca? Cum stai cu studiul?

Va pup, un we frumos va doresc!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mara,cu intarziere LA MULTI ANI! pentru Tibi,cu urarea de mult bine si sanatate!

Si ca ma simt cu "musca pe caciula" multumesc pentru urarile de Sfanta Marie...si urez si eu celor ce isi serbeaza azi ziua de nume,sa fie sanatosi,fericiti si sa traiasca in bunastare si bucurie!LA MULTI ANI!

Sa aveti un week end minunat!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput