Copii din 1995-1998(22)
Raspunsuri - Pagina 9
agho spune:
La multi ani, Mara, Ana-Maria si Maria (Andra)
Sanatate multa si numai bucurii!
Mara, mara, te tii in chefuri la temperaturi infernale!... Fain meniul si locul de petrecere pt. copii. Chiar c-au avut spatiu dotat, de zbenguiala.
Mihaela, trimite repede, repede vanticelul si la noi! Pacat ca Diana va incepe deja scoala. Avantaje si dezavantaje.
Ce bine c-a batut vantul, ca uite-asa ati scapat de oameni care vroiau casa de vacanta chiar langa voi.
Ana68, cum petreci?
Andra, inca o data, sa creasca mare Maria si sa va bucurati de toti copiii!
Sanca, deja faci smotru, vine Elliot si nu mai ai timp? Asteptam nicaiva vesti.
Caldura marrrreeee! Imi doresc pt. maine sa am spor de treaba.
Sanca spune:
Happy Friday!!!
AMR 7 zile . . . parca cele mai lungi.
La Multi Ani Mariilor, multa fericire si sanatate.
Mihaela, welcome home lui Diana. M-am bucurat si eu de reuniunea voastra, de parca ar fi fost copilul meu, reintors de peste mari si peste tari.
Agho nu m-am apucat inca de smotru.... Si pentru week end cred ca mergem sa ne uitam dupa masina, ca masina sotului a inceput sa faca figuri. Eu de mult vroiam alta.
Ana Maria ce baiat constiincios ai. Ai mei nu au facut nimica toata vara. A, ba da, Elliot a reusit sa-i convinga pe cei din Rom ca a citit In jurul lumii in 80 de zile. Eu nu prea cred... dar asta e. Matei nu s-a lasat convins sa practicam tabla inmultirii....
Mara sarbatoritul. Cum s-a distrat? Vad ca o saptamana intreaga tot intr-o petrecere o tineti.
Isabela am auzit ca e canicula in toata tara. Mie mi-e groaza ca baiatul meu are de mers de la Cluj pana la Buc pe toropeala asta.
Eu am o gramada de lectii de facut, ca toata saptmana nu am putut sa ma organizez. Asa ca au ramas pe astazi si pe week end. Ziceam ca fac si un album cu poze, cu Elliot in vacanta... Sa vedem, poate duminica.... S-au strans o gramada pentru week-end-ul asta.
A si sa va citez din ale lui Elliot, care nu mai vorbeste bine nici engleza.... "mutusha going to cluj monday"
un week end bun.
agho spune:
Sanca, daca "muthusha" musai sa "going"...la Cluj...asta e! Ma si gandesc ce-o sa va mai distrati cu noile achizitii verbale, accent etc.
Bafta la gasit mashina! Superrrr!
Aseara am luat ap. de aer cond. Il asteptam sa vina si pt marti avem programarea pt. instalare. In rest, continuam cu rearanjare/ zugravit in living etc. Asta in timp ce fetele petrec.
alma spune:
Bonjour la fete!
Uite ca ma intorsei de prin peregrinari, chiar si Costinestiul mi-ar fi placut mai mult decat prima data daca n-ar fi fost atat de aglomerat. Am stat mai mult la piscina hotelului, ca era aerisit.
In Paris... n-am cuvinte! M-a impresionat, atatea lucruri frumoase de vazut, atmosfera, vremea propice pentru plimbari (maxim 25 de grade). Din pacate n-am avut atata timp la dispozitie sa vedem tot ce mi-am propus, insa la multe atractii cozile au fost imense, trebuia luat in calcul si timpul pierdut pe acolo. Dar nu m-am grabit, am savurat totul, am fost si la shopping, noroc cu reducerile. Daca vreti sa vedeti cate ceva, am pus poze aici. Ma apuc sa citesc din urma si mai povestim apoi...
La multi ani si multe bucurii celor care au sarbatorit ieri Sfanta Maria (me included )!
Editez sa urez un La multi ani cu sanatate, succese la scoala si impliniri lui Mihai al Mihaelei si lui Tibi al Marei, cu intarziere, dar din suflet!
mihaela_s spune:
Seara buna!
Noi am avut o sambata casnica...la cele 16 grade de afara cu nori si putin vant...nu prea aveam de ales. Asa ca am fost dimineata la cateva cumparaturi, ne-am ales cu un covor pe hol si Silvia cu o casca de bicicleta, pe care o vanam demult. Desi plecasem pentru altceva....
Apoi eu am facut mancare, inclusiv o prajitura yami cu mere, dupa o reteta dintr-o revista de aici, curatenie...si cam atat . Ovi a continuat(si a terminat) de vopsit livingul, asa ca acum ne putem apuca de parchet. Sa-l scoatem pe cel vechi, sper sa nu ne dea mari batai de cap si apoi sa cumparam/montam pe cel nou. Hmmm, frumoase planuri, nu-i asa?
agho, vezi ca nu te las la greu? Bravo ca ati achizitionat aparatul de aer conditionat, consider ca e un must pentru verile caniculare romanesti. Sa-l folositi sanatosi muuuulti ani!
alma, bine v-ati intors sanatoase, odihnite, cu frumusetile in suflet. Tare mi-au placut pozele tale, le-am savurat cu mare placere. Asta e bestiala, preferata mea! Imi place cum fotografiezi, nu ca as fi eu cine stie ce mare fotograf, dar mi-am mai format ochiul in timp.
Sa ne si povestesti putin daca ai timp, ati avut ceva aventuri? Ceva interesant, neprevazut...ceva ce ti-a ramas asa in suflet legat de Paris?
Sanca, spor la teme! Las' ca numa' maine nu-i poimaine si sunt si eu pe urmele tale . Simpatic de tot Elliot, uite ca incet-incet se apropie si el de casa...sper sa va bucurati cel putin la fel de mult ca si noi de intoarcerea Dianei.
Mara, Ana-Maria, Andra...cum ati petrecut? Sambata si petrecerile, evident!
Va pup, un we frumos mai departe!
vorbe de copil...
Hobby
Ana68 spune:
Salutare...
Alma,incep cu tine,ca am admirat pozele alea...cred ca am stat vreo 2 ore sa ma holbez cu atentie...ce sa mai zic?Foarte faine...parca as fi fost eu acolo.Bine le-ai prins peisajele,inspirate....Mie una cele cu Parisul vazut de sus mi-au placut foarte mult...imens oras...n-am cuvinte sa zic cat mi-a placut sa privesc.Deci,ati avut o vacanta minunata...super!
Agho...multam' de urare!N-am petrecut cine stie ce...ne-am intalnit la Mall cu doi pretenari si am stat la barfe la o sticla de suc si atat...nu mi-am luat mare lucru...abia ieri am mers la targ aici si mi-am luat ceva ce oricum aveam nevoie,adica un deodorant si un lac incolor de unghii...restul s-a capatat Luana ,ca doar ea e sefu' casei...Sa stapaniti sanatosi AC-ul si spor la zugraveli!
Anca...pai nu stiu eu cata constiinta are baiatul in el,cert este ca se apropie ultima suta de metri de vacanta si precis va fi intrebat ce-a facut toata vara,ca in balada cu greierele si furnica-si daca nu arata ceva...cam dezamageste persoanele implicate si banuiesc eu ca e constient de lucrul asta....Cum e treaba cu albumul pentru Elliot?Te-ai apucat sau n-ai avut vreme?Hai sa aveti spor la lectii..
Miha...observ ca si voi sunteti tot cu redecoratul casei si va doresc sa aveti cat mai mult spor!Sambata am iesit un pic dimineata pana la un magazin de metalo-chimice...mai mult metalo,de fapt...e ceva stricat la teava unde se umple vasul de wc si nu se inchide si curge apa intr-una...insa ghinionul nostru a fost ca magazinul e inchis pana in sfarsit de august,toti fiind in concediu...drept pentru care am adastat la Mall si am baut o cafeluta,am cumparat cate ceva de ale gurii si p-orma acasa....la dos,ca era cald rau.Abia ieri am iesit un picut in targ...la vechituri si prostioare.In rest nu am sarbatorit cine stie ce...a fost o zi ca oricare alta.Cine stie?Poate in noiembrie voi avea parte de vreo surpriza....
Pai va tzuc cu drag si sa aveti o saptamana excelenta...mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
ralualexandrei spune:
Happy monday!!!
Agho sa stapanesti sanatoasa AC-ul,si eu am de gand sa mai iau unul sa-l pun baietilor in camera ca la ei e topenie.
Alma frumoase poze ce sa zic,am dor de duca,las ca-mi povesteste Robert si mie cum e Parisul ca pe 5 sept leaca cu echipa la Campionatul international.
Mihaela baga o praji si la mine ca mie taaaare imi place cu mere.Parchetul n-ar trebui sa va dea mult de lucru,speer.
Sanca spor la teme si ezista numai maine nu-i poimaine si vine Elliotul acasa
Anutzooo esti din ce in ce mai telegrafica fata draga si eu care ma obisnuisem cu povestile tale ,le duc dorul
Mara treci la raport zi cum a fost petrecerea baga poze!!
Sa va zic de noi,sambata am fost la botezul nepotului,hmmm n-a fost cine stie ce,l-au facut cam asa sa fie facut,apoi am plecat la nasi ca au dat petrecere cu ocazia nasterii primului nepot,acolo frumosss,in curte sub caisi,muzica,glume,dans ,gratar chestii d-astea,a fost mai fain ca la botez unde toata lumea a stat intepenita pe scaun.
Duminica ne-am trezit cu chiu cu vai,ursu a plecat cu Edy si Robert la Carrefour ca trebuia Robert sa-si ia masurile pt echipamentul de campionat si dupa au venit acasa mi-au pregatit o cafea si un pahar mare de suc de gref.Pe la pranz am plecat la Ikea am mai luat cateva maruntisuri si uite asa s-a dus ziua.poze sambata
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
flower-power spune:
Happy Monday fetele !!!
Stiu ca am fost mai putin activa pe aici in ultima vreme insa sper sa-mi revin .Dincolo de sarbatoriri si sarbatoriti (multumesc tuturor pt mesajele de felicitari ,chiar si celor intarziati ),vreau sa va spun ca am fost de-a dreptul siderata week-endul asta sa aflu ca un bun prieten de-al nostru a paralizat ,din senin .Pur si simplu fara sa fi suferit de ceva inainte ,un tip activ si fara probl de sanatate .E internat in terapie la sp jud si nu poate misca nimic .Pur si simplu mie nu-mi vine sa cred ,am vbt cu sotia care e devastata , tocmai se intorsesera din concediu de la mare .Incercam bineinteles sa facem ceva ,sa dam o mana de ajutor ,sunt de parere ca ar trebui investigat intr-un alt spital ,sheful lui se zbate sa faca rost de un medicament care bineinteles nu se gaseste .Oricum ,eu una nu-mi revin ,pur si simplu este de neinteles ce se intampla cu baiatul asta si mai ales care poate fi explicatia ???
Nu vreau insa sa va stric si voua dispozitia si nici sa va incarc cu ale mele
Miha ,ma bucur ca sunteti acum in formula completa si ca ati scapat de “rubedenii” de vacanta si mai ales de ideea de a le si avea in coasta .Cred ca Sri Lanka e o locatie cat se poate de nimerita :cald e ,negri si frunze berechet ,plus ca s-ar putea sa le ajunga si banii.
Cat despre cele 16-18* pe mine nu ma tentezi ,si-asa sunt melancolica in fiecare an la sf verii .De astazi a trecut si la noi caldura ,deja e mult mai bine
Anca facem galerie deja ,ai intrat in linie dreapta .Cat despre englezo-romana vbta de Elliot stai sa auzi mai departe .Eu mergeam doar 2-3 sapt in tabara prin Ardeal si ma molipseam sa vb ca-n zona ,daramite el.Apropos ,cat a stat?
Agho,sa stapaniti sanatosi achizitia ,sa mearga struna si sa va racoreasca la nevoie .Ca uite se mai iveste ocazia .Cat despre petrecut lasa ca-ti scoti tu parleala
Bonjour,bonjour ,Alma draga si La multi ani si tie si bine ai revenit pe taramuri mioritice .Esti la fel de desumflata ca si mine de intoarcere ? Vrei inapoi ? Ma bucur ca ti-a placut si ca v-ati simtit bine ,te asteptam cu detalii ,cum termin aici ma desfat si eu cu pozele .Am vazut-o pe cea identificata de Miha ,ma mir ca n-ai pierdut-o pe Diana pe acolo .Frantuzoaica in regula .Te astept cu detalii ,dar nu lua exemplu de la mine care nici acum n-am reusit sa pun poze din toate locatiile in care am ajuns
Andra ,acum uitandu-ma la poze m-a lovit !! Tu stii cu cine semeni ?Cu Marisa Tomei ! Am vazut-o recent intr-un film si ma intrebam cu cine seamana .Ce ziceti fetelor ,nu vi se pare? Sau o fi de la caldura ?Ai gasit locatie unde sa duci mireasa furata?Ti-am zis ,dupa atatea evenimente la care participi cred ca te poti reprofila ,macar consilier, ceva in domeniu
Fug sa vad pozele Almei
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
Ana68 spune:
'Neata fete dragi....
Sub impresia pozelor Almei,ieri i-am facut capul patrat lui Marius cu Parisul...asa m-o 'nervat,de-mi venea sa ii dau cu ceva in cap...El nu-i genul sa mearga sa viziteze obiective istorice,frumuseti artistice si alte astea...cica el daca merge intr-o tara,merge sa vada ce nu a gasit de vazut aici,in Romania....Baditul si legionarul lumii!Haaaaa...atat io trebuit,m-o luat gura pe dinainte far' de creier...si ce tzunami mi-o iesit printre dinti,nu vreti sa stiti...Gata,m-am revarsat!Il traduc eu si cumva,cumva...strangem banuti si tot fug,macar un weekend,chit ca tre' sa sofez nonstop,pana la Paris....
Andra....din nou si iarasi,trebuie sa spun ca arati bestial de bine si esti frumoasa...zau de zici ca esti mamicuta de 3 gorobeti...Pai Robert la vreo 17 ani,cand o iesi cu tine pe strada,o sa zica baietii ca umbla cu prietena,nu cu mama-sa...Apropos de Robert:cat a mai crescut si flacaiasul asta...!!!!Mariuca e o dulceata si iti seama leit.Unde ati lasa pe Praslea????Nu l-ati luat la botez?
Zici ca-s telegrafica?!Ufaaaa...cre' ca e semn de scleroza...pe bune...ca am inceput sa uit de la mana pan' la gura,io care tineam minte orice cu lux de amanunte...
Mara...ce pacat de prietenul vostru....banuiesc ca este tanar...Si eu sunt de parere ca intotdeauna o a doua si chiar a treia opinie este binevenita...Doamne ajuta sa-si revina!Nu a facut vreun atac cerebral?
Ziceai de Andra ca seamana cu Marisa Tomei....sa sti ca aduce cu ea...numai ca actrita e mult mai ridata la ochi decat Andra...
Dragelor,sa aveti o zi excelenta ,va pup si mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
flower-power spune:
M-am mai uitat o data pe pozele Andrei si nu mai am nici un dubiu ,chiar seamana ,mai ales in anumite ipostaze .Dati si voi un Google pe Marisa Tomei sa vedeti de nu-i asa .Robert e barbat in regula ,iar proaspatul botezat seamana cu tatal ...
Alma ,faine poze ,pe ale prietenei mele inca nu le-am vazut ,dar ea cred ca a facut greseala majora sa plece cu grup ,ghid implicit ,si in afara aglomeratiei si tiganilor ,care pe ea au doborat-o i-a mai si alergat ghida aia de n-au fost in stare sa le tihneasca mai nimic .Despre shopping imi zicea (desi tre sa recunosc ca mi-a adus un parfum Bulgari )ca daca vedeau ceva frumos si ar fi vrut sa mai compare eventual ,nu ii mai lasa sa se intoarca sub nici o forma .Cred ca ati facut o alegere buna in momentul cand ati plecat on your own ,desi e bun si-un ghid la casa omului,dar daca-ti faci bine temele inainte se poate si fara .Asa am facut noi Viena de Craciun cu targurile minunate de Craciun si toata feeria de lumini si ornamentatii superbe plus domurile bonus si Concertul de Craciun .Poate odata ,in viata asta sa reusesc sa pun si pozele .La Disneyland ati ajuns? O alta prietena mi-a adus spre vizionare un brat de albume de la muzeele din Paris .Acum,fiecare cu pasarica lui ,nu va spun cat au costat-o albumele si intrarea la toate acele muzee .Dar stiti cum e ,fiecare merge pt altceva ,si e bine cand fiecare isi poate satisface placerile ,ceea ce intr-un grup e mult mai greu spre imposibil .Cu shoppingul cum a fost ,ti-ai achizitionat parfumul mult dorit ,Diana cu ce s-a inoit?Asteptam si restul de poze ,ma gandesc la interioare si chiar povestiri .Inca o data ma bucur ca v-a priit si va urez la cat mai multe astfel de vacante .
Ana draga ,asa mai vii de-acasa ,uite ca poti sa scrii si un pic mai mult ,cat despre bietul om nu te mai napusti si tu asa asupra lui ,ia-l mai prin invaluire si cred ca o sa ai mai mare succes .Arata-i si tu pozele ,admirati impreuna Luvre,Notre-Dame ,turnul Eiffel,Sacre Coeur,Versailles,Arcul de Triumf ....cu siguranta asta nu gaseste p-acilea .
Ieri am fost sa-l vedem pe prietenul nostru ,este incredibil sa vezi un om care pur si simplu comanda membrelor si nimic si asta in conditiile in care cu nu mult timp in urma era sanatos tun ,au reusit sa-i puna un diagnostic ,a avut mare noroc cu o doctorita tanara si deschisa la minte,se pare ca i se trage de la o intepatura de paianjan (in Costinesti)si este afectat invelisul tuturor muschilor (poliradiculo....) putand duce chiar la moartea prin stop cardio respirator afectand si musculatura care face plamanii functionali .Cert e ca are nevoie de niste flacoane de medicam care nu se gasesc ,s-a reusit sa se faca rost de cateva dar mai are nevoie, nu va mai spun ca e 7mil flaconul .Important e ca el incepe sa gandeasca pozitiv si crede ca va fi din nou bine .Nu e vb de atac cerebral l-au dus la RMN la Galati si asa au reusit sa faca diagnostic selectiv .Hai ca iar v-am impuiat capul cu ale mele
‘
Sanca ,ce faci ?organizezi comitetul de intampinare ?Mai da si tu pe-aici ,ia ex de la mine ca uite ce harnicutza m-am facut
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares