Copii din 1995-1998(22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Aaaah, ce va invidiez eu pe cele pentru care bucataria e loc de mancat! Na, eu gatesc, ca altfel n-am avea ce manca...asta e! Apoi de cand e socrul la noi, am intrat in priza si mai si...ca altfel faceam mancare asa la 3-4 zile, noi mai mergeam la pizza, mai luam un pui gata rotisat, mai un gratar in curte...si apoi cand toti suntem la scoli si servici, numai seara e nevoie de mancare...nu musai gatita, sau ceva rapid gen macaroane cu branza, cartofi frantuzesti...
Da' mi-am comandat o oala minune, de la salajence, una din ele a si fost la fostul sot(de fapt sotul ei a comis-o) si l-a rugat sa-mi aduca oala...e pe drum. Na sper sa scap si eu mai usor cu gatitul...am sa vad.

Si am uitat sa va spun, Diana intra imediat in Danemarca, maine o sa o strang in brate!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Ei, si eu sunt la fel...la faza cu invidiatul. Nu-mi place sa gatesc si pace, dar totusi fac si eu mancare buna. Ideea e ca noi suntem singurei (fara copii) si de-asta scapam mai usor.

Oala minune si pt. mine e o salvare de muuulti, multi ani. Pacat ca nu se taie si singure legumele, zarzavaturile, ca at. ar fi totul OK.

Ce bucurie pe voi!!! Am vorbit acum cu copiii si Ana e asa de gingasa la telefon cand imi spune ca-i este dor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

AMR 10 zile.

Andra, tu o sa-ti tocesti toti pantofii pe la nunti si botezuri... Stii, ca in basmele cu fetele care dansau toata noaptea. Super, cred ca nunta sorellei te tina prinsa. Cand pleaca toata trupa la Galati?

Mara La multi ani lui Tibi, sa fii mandra de el, si sa-ti aduca numa bucurii. Si sa primeasca tot ce si-a dorit.
La Multi ani!!!

Agho, spor la munca. Ce tur de forta trageti voi. Eu nu am avut atata energie vara asta. Dar intru si eu in priza saptamana asta si in week end ca vreau sa gaseasca Elliot casa luna.
Si pe mine cand ma apuca o curatenie mai generala, ma intreaba copii - cine vine in vizita....

Mihaela odata cu sosirea lui Diana, stiu ca si baiatul meu e aproape... Bafta cu scoala in continuare. Scoala la care mergi nu va ajuta cu gasit de cariere, si evaluare de diploma, etc? Pe tine te-ar ajuta o munca cu publicul, unde sa fii obligata sa vorbesti cu oameni diferiti - zilnic.

Ana , cum zicea si Mihaela, Budapesta e nemaipomenit de frumoasa. Eu as merge si maine acolo. As merge la concerte, vizitat muzee. Mi-ar place sa stau cam o saptamana, sa le pot vedea pe indelete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Seara buna fetele ,
Gata shefa (Anca) mi-am facut autocritica ,ccc ca de nu ne indemnam noi astea de suntem mai active ,la scris ,dupa ce ca suntem si cateva ...Asa ca asta ar mai lipsi ,sa ne lase balta si Miha .Dar nu ne-a lasat ea in toiul mutarii daramite acum .E om de baza ...

Agho ,nu mi-o imprumuti o tura pe socrella ta ,sa faca un curs intensiv cu a mea sa-i arate cum e frumos sa se poarte cu ‘copiii’,sa aiba grija de ei sa le mai faca un fel doua de mancare ......alea-alea ?

Miha ,hai ca mai ai cateva ore si-ti strangi puiuta in brate (ea sigur o sa te lase ).M-ati pus pe ganduri tu si Anca si-o sa-mi fie destul de greu sa-l las pe TB sa plece pt mai mult timp .Fie si numai vazandu-va pe voi ce greu a trecut timpul .
Super aquaparcurile unguresti ,subscriu .

Anca ,zau ,nu-mi vine sa cred ,unde-i mandria nationala multtrambitata a americanilor?Pai ne-a fost aratat noua de nu stiu cate ori plus pe Eurosport M Phelps in cele 2 curse unde s-a clasat primul ,bashca interviul cu Ian Thorpe care nu-i prevedea un traseu la fel de fast in urmatoarele curse (zicea ca nu va rezista ),ma gandeam ca voua o sa va dea tot timpul super cursa la stafeta masculin si cealalta in care s-a clasat primul .Oricum ,un lucru e cert ,la noi nu e nici o nevoie sa-i dau ghes lui TB catre bazin ,chiar ma intreb cum sa-l mai scot de-acolo.Dar stii cum e nici nu trb sa-l fortezi daca nu-i place .Ma intreb insa ce motive poate sa aiba .Una dintre fetitele mele (care a apucat sa faca cu soacra-mea pe vremea cand inca mai antrena)in anul urmator a facut cu alt coach care ii arunca pur si simplu in bazin .Poate ca la unii functioneaza ,dar altora in mod sigur le poti provoca traume sau macar foarte mare frica .Copila aia nu s-a mai apropiat de bazin .
Ieri si azi au dat continuu sarituri si calificari in finalele la inot
Cat despre vacanta mea ,sa stii ca atat cat e TB in vacanta pot sa ma consider si eu ...un pic
Azi am stat la sueta cu prietena mea ce s-a voiajat in Budapesta,Strasbourg, Paris ,Viena,Salzburg....Mi-a adus un parfum frantuzesc si lui TB tot felul de chestii din Disneyland.Nu i-a placut de loc in Paris datorita superaglomeratiei (probabil in perioada asta )plin de tigani cersetori si negri .In rest i-a placut .

V-am pupit

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Sanca, draga, curatenia treb. facuta nu din cauza de musafiri, ca pana la urma ar intelege si ei. De fapt vine cumnata mea. N-ar fi bai. Dar va veni si cu viitorul sot si-atunci?...
Eu vreau sa termin pana cand vin copiii pt. ca ne e mai simplu fara ei. Azi am ajuns acasa cu capul-banitza de la serviciu si n-am mai fost in stare de nimic.
Sotul s-a apucat de montat corpul de mobilier si a reusit in mare parte. Are si sertare si sinele ne-au dat batai de cap. Maine termina sigur. La montat, zugravit etc., nu suntem niciunul experti. Vai de capul nostru! Persoana care ne zugravea e in concediu asa ca... Iar la montat mobila am mai avut niste incercari si reusite fiindca sotul si-a luat multeee si diverseee masini, scule etc. incat si-ar putea deschide un atelier. Dar sunt altii care se pricep mai bine decat noi.

Te inteleg ca n-ai avut atata energie pt. ca nici macar n-ai avut concediu, asa ca de unde vitalitate? Acum ca vine si Elliot, te pui pe treaba. Abia au trecut 2 sapt. si-un pic si mi-e un doooor de copii, dar nu stiu de ce, mai mult de Ana. Asa-mi doresc s-o imbratisez! Adevarul e ca pe ea o imbratisam mai mult, fiind fetita.

La serv. e perioada concediilor si-am avut de lucru ca la balamuc. Mai mult decat cand eram mai multi. Pur si simplu nu mai pot, imi vine sa ma urc pe pereti. Asa ceva n-am mai patit de mult timp. Nici adunari si scaderi nu mai eram in stare sa fac. Mi se incrucisasera ochii pe un tabel cu cifre, cifre, cifre. Am facut intr-o sapt. cat in trei luni. De sapt. viitoare vine sefu' din concediu si ne ia de odihniti.

Flower, ce bine de tine ca inca te consideri in vacanta!
Cu placere ti-as imprumuta-o pe socrela mea, dar mi-e teama sa nu se intample efectul pervers, adica sa ia exemplu a mea de la socrela ta.
Ma bucur pt. Tb al tau, ca are activitati cu carul, e sportiv, e si cititor fervent. Bravoooo! Cum sa nu te zbati sa-i serbezi frumos ziua?!... Si cati baieti are mama?...

Sanca, dar ce te luasi de Tb, deja ai inceput cu urarile, vrei sa fii prima? Eu cred ca Andra e incantata sa-si toceasca pantofii. Hop o nunta, hop un botez! Acolo, tur de forta si buget pe masura!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata fetelor,

Ieri am scris de vreo 3 ori o postare,dadeam sa posteze si....sufletu'!Asa ca m-am lasat pagubasa si,evident,am uitat ce scriam ieri.Ce ma enerveaza treaba asta.

Am citit ca per total sunteti bine cu toate,unele asteptati copilutii sa soseasca acasa...
De luni am reinceput treaba la secretariat si banuiesc ca voi sta toata saptamana asta...

Pai va doresc o zi cat mai buna si mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Neatza!!!La raport cu inca o noapte alba la activ,is varza,Edy a vomat,cacat,etc.N-am chef de viatza azi .
Vinerea viitoare plecam la Galati,azi noapte printre asternuturi si pampersi schimbati am ales cu sora-mea si modelul de buchete si de lumanari.Ei sunt suparati nervosi,s-ar putea sa ramana fara nasi,asa ca poate mai nasim o data,naspa oricum.
Acum am aflat ca finul meu e in spital,ceva enterocolita,offff Doamne!!!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Ana68, imi pare rau c-ai avut probleme cu postarile. O saptamana usoara la serviciu!

Andra, si de voi imi pare rau cu-atatea probleme cu Edy, finutzu si sora. Naspa povestea cu nasii...

Flower, iti urez de azi (ca maine nu se stie ce mai e pe la serv.)
toate cele bune pentru Tb, sa fie sanatos in primul rand si asa cum vi-l doriti voi, parintii lui! LA MULTI ANI![/b] Petrecere frumoasa!!!

Eu am avut din nou o zi plina si obositoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata,

Andra,sper ca Edi si-a revenit si ca tu esti bine...parca e un facut:cum zici ca ai scapat de griji si te linistesti,pac si apar altele.Sa aveti multa sanatate si drum bun la Galati!
Agho...se mai intampla...cert este ca treaba asta ma enerveaza de nu ma pot exprima...imi vine numai asa sa fac...Intelegi ce vreau eu sa spun....

In rest suntem si noi bine...Alex bantuie cartierul zi lumina...si zau ca nu stiu cand mai lucraza si copilasul asta la matematica...ca alaltaieri m-am luat de el,ca nu a mai pus mana sa rasfoiasca nici o culegere,o carte...ceva acolo....la care el se uita la mine smechereste si imi zice ca are deja 150 de probleme la mate rezolvate.Ohooooo,zic,pe cautate si vazutelea?Pai pe cautate,raspunde Alex...si avea dreptate copilu'...io mi-s mama nebuna si agitata ca sprayul....

No,sa aveti o zi excelenta,in ciuda caniculei...si sa auzim numai de bine.Ma'c si eu sa beau cafeaua!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

TIBERIU!!!!! Mara sa va traiasca baiatul, sa va aduca numai bucurii si fericire! Petrecere frumoasa va dorim!!!!

Revin mai tarziu, am putina treaba...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput