Copii din 1995-1998(22)
Raspunsuri - Pagina 18
agho spune:
Mihaela, multa treaba ati mai facut! Am fi facut si noi mai multa, daca eram mai vioi de dimineata. Ne-am trezit devreme, dar nu-i totuna cu a si face ceva. Atat ne-am gandit, am masurat, am desenat cum sa facem dulapul pt. balcon, ca am sfarsit prin a nu ne mai duce sa dam comanda.
Pe la ora 12 am aflat o veste fff neplacuta si dureroasa depsre un prieten si decesul tatalui sau,incat ne-a bulversat ziua de ieri. Am fost la prietenii nostri sa-i incurajam in conditiile date. In fine!
Abia dupa-aceea ne-am adunat fortele si sotul a dat cu vopseaua lavabila (doar o data) in camera lui And. Cum camera e mica, a terminat repede. Mai mult a durat si inca va dura operatiunea de ordonare a cartilor, a multelor obiecte care erau pe rafturi etc. Mai treb. facut o selectie, ce ramane, ce pleaca, altminteri n-am mai avea aer si spatiu.
Canicula din nou in Buc. Noroc cu AC-ul care shomase o vreme.
mQQm, La multi ani si sotului tau! La fel si tie , Dana]
mQQm, cam ciudat stau lucrurile cu clasa si materia de studiu pt. Dedi. Mult succes in noul an!
Dana, mult succes la testari! Imi pare ff rau ca ai probleme cu forumul.
Ufff! Nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi in noul an scolar.
Ambii copiii vor invata de pe la ora 15 in sus. Diminetile vor fi singuri acasa. Habar n-am cum isi vor face temele, cum se vor descurca. Poate And. s-o mai ajute pe Ana. Vad si eu atunci. Ana inca mi se pare o copilitza.
Andra, ce bine te-ai simtit tu la alte nunti, botezuri, ca sa meriti asa ceva acum?!... Pacat ca se intamplau chiar la nunta surorii tale! Mi-e mila si mie de Maria. Sunt anumite semne uneori, care ne transmit sa facem cum gandim noi. Dar nu!!! Vin altii si zic altcumva si ies lucrurile aiurea. Oricum, bine-ai facut ca n-ai lasat nici florile, nici copilitza pt. socrrrrela.
Felicitari campionului!!! Ok, fa ce treb. sa nu te pape "ursu".
Flower, ce pacat ca nu poti sa accesezi forumul asta asa cum trebuie! Doar ce spuneai ca se imbunatisera lucrurile. Ce faceti in we? Profitati de vremea calda? Eu sunt la umbra AC-ului.
Ana mea s-a lasat cu greu convinsa sa iasa afara. Abia intrase pe niste jocuri noi si nu vroia sa plece afara. Dar au convins-o cele doua colege si prietene, cum ca vor incepe scoala, seara nu vor mai avea mult timp pt joaca. Una din ele merge la cursuri de dans etc. Si-asa a iesit afara.
And. la Tv si apoi la PC. Dar sa plec eu de-aici. Sotul are inatalnire cu un prieten.
Ana68, n-o fi asa de mare baiul de nu mai ai timp sa scrii aici?!...
Sanca, e bn in we?...
mihaela_s spune:
Mara e in continuare blocata la subiect, aseara ii scrisesem sa raspunda nelogata si sa incerce sa trimita mesajul asa, scriind numele si parola direct cand scrie si raspunsul...nu merge. Vad ca Dana a reusit totusi, poate ar fi bine sa-i scrii Marei pe PM cum ai facut...
Eu i-am dat Marei o idee cum am putea face cu postarile ei, daca doreste....
mQQm ce surpriza placuta sa te avem iar printre noi. Vazusem eu in treacat un mesaj de-al tau la canadience cand v-ati intors. N-am stiut insa cat de ocupati sunteti...asadar mr.P s-a reintors pe bancile scolii? Succes mult mult si Dedelinei, pacat ca le e asa incarcat programul...aici copiii la varsta asta copilaresc inca...
Dar m-ai facut curioasa unde anume sunt strandul acela termal asa misto si restaurantul medieval in Zalau...zau ca trebuie sa vina turistii ca sa descopere Zalaul...eu habar n-am despre ce vb...da-mi te rog detalii!
si pentru sotiorul tau! Sa traiti numai fericiti toata viata!
agho, spor la treaba! Asta in cazul in care mai faceti cate ceva, inteleg ca balconul inca nu e gata...cartile din camera lui Andrei trebuie aranjate...
Chiar ca le va fi greu copiilor in tura "asa" de dupamasa...cred ca vor fi deja gata obositi la ora aceea, ce chef de scoala sa mai aiba?
Noi am teminat ieri ce planificasem, in schimb azi am luat o pauza...Ovi s-a obosit ieri destul de mult si azi n-am mai dat cu lac. A trebuit sa mai slefuiasca si azi o data, peste primul strat de lac. Arata tare bine acum parchetul, a muncit mult dar a meritat! Asa ca ii dau o floricica, stiu ca mai citeste pe aici....
Dana, ce surpriza placuta si din partea ta! Hai curaj si mai posteaza...cand ai timp de pierdut, desigur . Succes lui Andrei la scoala, asa de repede au inceput? La noi abia au trecut 3 saptamani...
andra, wow ce "distractie" ati avut! astept continuarea, dar ma gandesc ca e in aceeasi "nota". Saracutza Maria, cum de nu s-au gandit la ea ca are nevoie de mancare si odihna?
Felicitari campionului! Sa o tina tot asa!
Am uitat sa va spun ca noi am luat ieri lamaia din geam!
Si sa va mai spun cum face Diana bani: poate mai tineti minte ca in primavara a vandut floricele...a mers din casa in casa si a stat si la intrare in magazin indemnand lumea sa cumpere; a vandut foarte repede tot si si-a facut vreo 200 de coroane, asta insemnand cam 22-23 de euro. Sigur ca nu e mult, dar pentru ea a fost o mica avere. Acum am primit acasa o oferta(eu de fapt, dar pot sa deleg si copilul daca e mai mare, ceea ce am facut) pentru cadouri/oferte speciale de Craciun. E un catalog plin de produse, se merge tot asa din casa in casa si clientul studieaza catalogul si face comanda. Cand a strans tot ce putea strange, vom trimite la firma comanda, ei ne trimit produsele impreuna cu factura(din factura se scade suma pe care o castiga Diana), ea va imparti lucrurile si va strange banii de la clienti. Daca nu doreste bani, atunci poate comanda in suma stransa anumite produse, sunt foarte tentante pentru acopii pre si adolescenti...sunt si tf mobile, computere, WII, jocuri, carti, reviste,instrumente muzicale, alte jocuri faine. Sigur ca pentru tf si computer trebuie sa vanda mult, dar cine stie...a inceput abia ieri si a fost prin vecini, deja are o comanda frumusica. Si a pus ochii pe cateva produse dragute. Dar va mai incerca sa vanda si poate se mai aduna comenzi...
Cica e un obicei vechi aici si mi-am amintit ca si la noi au batut la usa anul trecut cand abia aterizasem aici si le-am refuzat pe fete, nu stiam numai engleza atunci si nu stiam ce vor...
V-am pupat! O seara placuta!
vorbe de copil...
Hobby
ralualexandrei spune:
Continuarea stati sa vedeti ca acu' e mai distractiv
O data prezentarile facute intre mine si gazde ma ia sor-mea sa-mi arate frigiderul care dupa spusele ei gemea de mancare din care se presupune ca urma sa manacam noi trei zile plus invitatii de la gatitul miresei si de la ciorba de potroace.Siiiii.....in frigider erau trei salamuri o roata mica de cascaval 1kg de rosii unul de castraveti si muuuuuult vin si apa minerala,ok zic si cati invitati zici ca ai la gatitul miresei?Pai vreo 25.Aaaa atunci ii pica fisa ca mancarea nu era nici pe departe suficienta asa ca ii traseaza sarcina lui Dan sa faca dimineata inca o tura de piata.
In fine tai cateva felii de salam rosii etc si mancam si eu si Maria dupa care duc fata sus sa o culc o spal pe dinti ma spal si eu si in patutz,adorm cu gandul sa ma trezesc si sa-l astept si pe Klaus care era deja pe drum insa nu ma mai tin puterile.
Poveste de a doua zi de la Klaus citire:
"ajungem pe la 12 ne luam si noi portia cuvenita de tzantzari intram in casa ne intampina nasa,verii scot sticla de palinca pe masa,servesc cu totii cate un paharel si nasa ne serveste cu 3 felii de salam , una de cascaval o rosie si un ardei(ce ramasese de la masa noastra)Camelia (verisoara mea) se scoala de la masa spunand ca nu mananca ,eu si Nelu impartim frateste salamul,cu Irina(prietena lui Radu) impart rosia si ne certam pe ardei".Nasul ii spune nasei mai taie-le draga ceva sa mai manance,ea raspunde:"aaaa nu draga ca-i tarziu si se mananca putin"
Astia doi ursi(ca si Nelu n-are decat 100kg) raman interzisi,eii si uite asa au fost si sambata si duminica ,am suferit cu totii si foamea si setea,m-am trezit ca pt gatitul miresei eu trebuie sa pregatesc masa si sa vezi ce frumos imi statea in rochie de gala si cu sortul in fatza,cuscra,cumnata erau ocupate sa pozeze,cuscra vine sa taie turta si nu gaseste alt cutit decat cel din mana mea cu care taiam mezeluri drept pt care urla la mine ca ala miroase a mancare si mi-a sarit tandara si am ridicat si eu tonul si i-am spus ca normal ca miroase din moment ce mi la smuls din mana cand taiam cu el mezeluri,nefericitii de unchi ai mei veniti din alte parti ale tarii au avut parte de acelasi tratament ioc mancare,ioc atentie,sor-mea a stat numai cu soacra-sa si rudele lui,nici macar nu a avut bunul simt sa schimbe o vorba cu nici un neam de al ei dar nici o vorba,am incercat sa-i atrag atentia insa mi-a raspuns ca nu o intereseaza e ziua ei si vrea sa fie fericita(pai atunci de ce mama dracului ne-ai mai chemat???}
La restaurant acelasi sictir de neimaginat,asta dupa ce am fost tarati 4 ore la 40 de grade in Gradina botanica sa facem poze cica,toti imbracati de nunta,criminal ce mai,ei bine dupa aceasta cursa demna de Beijing,ni s-a servit primul fel de mancare la ora 11 seara pe motiv ca trebuie sa o asteptam pe soacra sa se schimbe de rochie.
La ora cand mirii au deschis dansul eram deja satula de toace fie si ele de firma si super frumoase drept pt care m-am pus pe dansat in picioarele goale(lucru care nu a ramas fara comentarii,nu mai pot eu de ele)
Ce m-a durut este faptul ca toata lumea s-a simtit prost din cauza indiferentei cu care au fost tratati si oricat am incercat eu si ursul sa dregem busuiocul nu prea am reusit,parintii nostri,caci sunt ai nostri chiar si biologici fiind,au fost tratati si mai rau,sincer m-a durut sufletul,e adevarat ca au gresit,insa acum cand viata le plateste cu varf si indesat ce rost mai are sa ii umilesti,e ca si cand vezi un caine negru in cerul gurii si rau la viata lui,ca agonizeaza, si mai vi si tu si ii mai dai un picior in burta.
In fine o experientza absolut amara care m-a convins ca in general oamenii se schimba din rau in mai rau si nu in bine.Cea mai tare si mai frumoasa faza a fost cand intr-o discutie sor-mea a spus ca singura care a ajutat-o cu nunta a fost soacra-sa,imi venea sa-mi car perechi de palme in fata oglinzii cate una pt fiecare noapte pierduta si zi cand am alergat dupa marturii,pahare,rochie,cand i-am facut marturiile si asa mai departe.
Insa scorpie cum sunt i le-am spus pe toate cu prima ocazie ivita,nu atunci la nunta ci la o saptamana dupa aceea cand a venit la mine senina ca si cand nu s-a intamplat nimic,i le-am spus pe cel mai calm ton cu putintza(si asta la mine e semn de enervare maxima)si fara drept la replica.Pacat ca nu s-a schimbat nu a crescut nu s-a maturizat,doar si-a exacerbat defectele pe care in copilarie le catalogam drept rasfatz.Cam asta a fost experientza cu Galatiul.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
ralualexandrei spune:
merge
buna proba
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
agho spune:
La multi ani tuturor Mariilor, Andra - mama de Maria, Ana-Maria, Mara, Mirela !!! Multe bucurii si impliniri!
Cand va fi mai mult timp, voi reveni cu rasp. pt. fiecare, Mihaela, Andra...
alma spune:
Va pup!
La multi ani Mariilor!
N-am inceput inca soferia, tot alerg pe la banca, ca mai trebuie acte, m-am saturat de hartogarie! Nu prea am mai intrat, n-am reusit sa citesc, n-am o stare prea grozava, probabil astenia de toamna.
Diana a venit din tabara, am fost tare suparata ca diriginta n-a avut grija de ei, i-a lasat de capul lor, am stat cu inima la gat in fiecare seara pana ma suna ca a ajuns in camera (in jur de ora 23 ). A venit ragusita bine, dar bucuroasa ca au facut ce-au vrut si n-a stat nimeni cu gura pe ei. Numai eu stiu cum ma trezeam de cateva ori pe noapte, of-of. Am rasuflat usurata cand a ajuns, dupa 12 ore cu trenul, obosita si nervoasa.
Am vazut c-ati scris mult, nu mai promit ca scriu maine sau poimaine ca vedeti ca-s neserioasa, dar ma straduiesc sa nu ma dau de tot la fund.
O seara placuta!
flower-power spune:
Nu stiu zau daca sa mai apar dupa cum a fost de animat subiectul in we-ul asta.Sa nu tulbur ceva ...pe-aici .Pana la urma nu-i chiar atat de rau in ilegalitate.Miha merci mult esti ca deobicei o draguta ,fix la aia ma gandisem si eu dar iata c-a dat al de sus si si-a revenit .Deci ,ca sa intelegeti ,puteam scrie la absolut orice sub ,cand intram la noi nu mai apaream logata .Am incercat de toate ,singura solutie sa las sa-si revina ....Oricum de scris se scrie muuuult mai bine .
La multi ani fecioarelor voastre ,sa-mi traiasca si a mea !La cat mai multi si mai buni ani de Suedica ,Miha !(am incercat sa-ti las un comentariu ,dar n-am avut destula rabdare si energie )
Dupa cum va spuneam incerc sa obtin o programare pt TG.Mures ,lista de programari este pana undeva in nov ,incerc sa fac niste vraji sa rezolvam pana incepe sc .Nu ma intrebati cum ,in conditiile in care in urma campaniei care se desf cam pa peste tot (si pe DC)si a inaugurarii noii sectii ce chirurgie pediatrica ,afluxul de cazuri este unul fara precedent .
Nu am destula energie sa va iau pe rand ,mult succes copilasilor care deja au inceput si celor care mai au cateva zile de huzur
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
ralualexandrei spune:
Va multumesc fetelor pt urari si va doresc tot ce-i mai bun si mai frumos in lume!