Copii din 1995-1998(22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Fetele dragutzele, Happy Friday!

Iaca am terminat si eu prezentarea, am si prezentat-o deja ...sper sa le fi placut. Au fost impresionati de Casa Poporului(mai ales cand le-am spus ca are 1100 de camere), de litoral, de munti si de manastiri. Apoi le-am demontat mitul cu Dracula(sic!)...poate trebuia sa-i las sa viseze in continuare la un conte transilvan care era vampir si bantuia cu domnitele prin castel.... Una peste alta, am reusit sa citesc si sa le arat cam tot ce mi-am propus, am lasat doar delta deoparte pentru ca nu am gasit foto care sa arate intr-adevar cum mi-ar fi placut. In rest am vorbit de toate: pozitie geografica, vecini, putina geografie, steagul romanesc(am vb despre insemnatatea culorilor din steag), ziua nationala, faptul ca suntem membri Nato si EU. Apoi putina istorie, foarte pe scurt ca sa nu plictisesc auditoriul, perioada comunista si revolutia a incheiat capitolul. Apoi Bucurestiul, cateva orase mai mari(am vb si de Sighisoara si de festivalul medieval), litoralul, manastirile, muntii, Portile de Fier, portul national si cateva obiceiuri/dansuri(colinde de Craciun, Calusarii) si am incheiat cu cateva fotografii de ale mele care le-au placut(auzeam uimirea din vocile lor ). Am avut emotii cat China (inaintea mea a prezentat o chinezoaica...dar nu toata tara ci numai "judetul" de unde vine ea) dar a fost OK.

Nu v-am mai spus de o vreme despre Diana...ii place in continuare la fel de mult la scoala, e tare incantata de noua profa pe care o au, ea le preda acum materiile importante si e putin mai severa decat cei 2 de anul trecut, dar e bine. Am sa merg si eu la cateva ore, am primit scrisoarea de prezentare si scria ca suntem asteptati oricand, fara sa anuntam. Diana spunea ca deja mai multi parinti au fost si au asistat la ore. Primesc acum si teme pentru acasa, nu multe dar totusi sunt. A inceput franceza si are un accent graseiat foarte fain...ii incurajeaza si profa sa-l aiba si sa-l mentina. Ne gandim sa inceapa iar ceva sport, poate handbal ca acolo merg mai multe colege dar asteptam sa inceapa "sezonul". A dat deja un test la geografie-fac geografia lumii acum-si a luat maxim de puncte. Cam atat...

agho, uite ca pana la urma m-am incadrat in 15 minute(m-am cronometrat acasa ) si a fost OK, cum ziceam am reusit sa prezint aproape tot ce voiam. Nu va fi invazie de turisti pentru ca majoritatea au fost colegi de-ai mei, vreo 15 la numar.... Mersi pentru incurajari, mi-au prins bine!

sanca, bine ati reveniti sanatosi, linistiti(aici includ si linistea "auzita" ) si odihniti. Asta e important! Bafta multa si mult succes baietilor in noul an scolar! N-am apucat inca sa vad pozele, sper ca mai tarziu sa reusesc.

Mara, succes la control in Tg. Mures! Si nu in ultimul rand multa sanatate si tie!
Mersi fain pentru incurajari! In excursie ne-a plouat putin, dar am avut activitati interesante si nu ne-am plictisit. A trecut timpul repede-repede...
Si asa e, forumul vad ca si-a revenit. Acum scriu si eu fara pb in explorer sa stii! Vad ca s-a micsorat lista de smilies de pe ecran, poate ca ele erau problema si a mai aparut un buton cu salvare draft la mesaj. Se vede ca s-a ocupat adminul de site, citisem ca a avut piciorul in gips si nu se putea deplasa, de asta a durat atat sa remedize problemele.

Andra, ce-mi place cand povestesti tu despre cei mici! Stiu ca pentru voi nu e funny, dar vazut de afara asa este...cred ca sunt simpatici foc. Felicitari lui Robert pentru selectionare. Si eu sunt in ceata cu nunta...daca ai timp si poti, hai si lamureste-ne...

Ana-Maria...iar la secretariat?

alma, cum stai cu condusul?

Dana, hai ca acum merge site-ul, mai scrie si la noi...ce mai faceti? Ati inceput scoala? Pe unde ati fost in vara?

Nu stiu daca mai era cineva de apelat, oricum le asteptam cu mult drag pe toate doritoarele sa scrie...

Va doresc un we cat mai placut!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Sanca, sa-ti treaca durerile de cap! Si spor la teme!

Mihaela, felicitari pt. prezentare! Chiar cred c-a iesit ff bine. Bravooo! Ce fain c apoti s-asisti la lectii! Mult succes si Dianei! cum altfel sa ia la geografie?! Doar mamica ei a fost si este pasionata de geografie.

Noi n-am mai facut nimic special sapt. asta. S-a reparat ce se defectase, un buton etc. Se-anunta canicula si noi vrem sa ne facem un plan de "bataie" in sensul ca sa ne-apucam sa rezolvam si camera lui And. samd. Copiii cum inca sunt in vacanta isi umplu timpul cu Tv, calc., mai fac si ceva teme, dar nu dau pe dinafara. Dupa-amiezile si le petrec afara cu colegii, prietenii.

We placut tuturor!

Mergi la inceput

Revin sa spun ca acum ma desfat si eu cu o cana mare cu ceai verde si iasomie...fierbinte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Buna fetelor, sant si eu aici, la o cana de ceai verde, cu Agho.

Durerea de cap mi-a trecut, creierul nu mai cere cafea, si sant mai plina de energie astazi. Sper sa-mi termin si temele...
Sa va zic cu ce se preocupa Elliot al meu... La sfarsitul anului, au excursie la NY cu clasa, pentru 5 zile – zbor, mancare, cateva obiective turistice, mi se pare ca merg si la un spectacol... Toata distractia, aproape 3 mii de dollari. I-am zis lui Elliot, ca imi pare tare rau, dar e peste buget. Am vorbit si cu alti parinti, facut un mic sondaj sa vad cine merge, si cine nu merge. O mamica de fata, mi-a zis, ca ei platesc jumate, iar restul ii pune Carlie cu banii ce-i face pe baby sitting... Ideia mi s-a parut buna, asa ca i-am zis lui Elliot, ca daca reuseste si strange jumate din suma, eu platesc restul. Acu, se agita sa vada cum sa faca un ban. Baby sitting, e baiat si nu merge...Sa lucreze prin vecini la taiat iarba, etc, iara nu merge... Asa ca in fiecare zi, se gandeste cum sa faca rost de bani. I-am zis ca noi si bunicii nu prea santem surse bune de venit pentru el. Dar i-am zis lui Elliot, ca suma ce o cere scoala, putem merge toti 4 si sa stam o saptamana in NY...

Alma, deci asa, o sa fii soferita ? Bafta cu carnetul de conducere.

Mara, ce analize, care e baiul ? Scuze, mai am de citit de la pagina 13 la 16 ....

Mihaela, bravo cu presentarea. Si eu am avut 2 presentari in clasa ce am terminat-o in august. La prima, aveam niste emotii, de-mi venea sa o iau la fuga si sa nu ma mai intorc. Am facut coaching pentru speech, m-am pregatit, si am terminat clasa cu nota maxima. Prima presentare orala e grea, dupa aceea… Public speaking e in viitorul meu…. Si noi ne gandim la un sport ptr baieti. Ma gandeam la badminton pentru baieti anul asta. Cred ca sambata mergem la club. Nu le strica sa fie in comptetie cu chinezii.

Agho, deci sa inteleg ca au venit copii inapoi in Bucuresti, si tu esti inca in renovari ? Pai am crezut ca odata ce a-ti terminat cu holul, gata si balamucul.
Zicea-i de Elliot ca nu zambeste in poze.. Eu sant satisfacuta ca sta la fotograf... ca a trecut printr-o perioada cand disparea total cand aparea aparatul foto.

Sambata e ziua fecioarei mele de barbat... L-am intrebat ce cadou vrea, sa ma orientez. Omul vrea un calculator nou... Avem 3 calculatoare in casa, plus laptop-ul lui de la servici, si el mai vrea unul noi... cu terra bites... Adevarul e ca si eu as vrea un apple computer... Asa ca o sa-i pun un mar intr-o cutie, si il dau cadou. Ca tot eu nu merg sa cumpar calculatoare, cand el e expertul.. Deja m-am informat si stiu care e marul favorit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani Sanca pt sotul tau,sa-ti traiasca si sa fiti fericiti!

Ma duc cu tero la piata,apoi le dau sa manance si ii culc si promit sa revin cu povestea de la Galati.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Sanca, La multi ani cu sanatate sotului tau! Iar puneti de-o distractie. Atunci ma bucur ca apare si Elliot in poze. Ufff! Si cu banii de excursie, chiar e o problema. Cam prea scumpa distractia! Cand va gasi un mini-job sa ne povestesti si noua.
May, ce idee cu marul in cutie!Asa o sa arate surpiza ta?
Cu terra bites n-am inteles mare lucru, ca nu ma pricep la noua tehnica si-astept detalii.
Oricum, cadoul trebuie luat, fie si-mpreuna.

Andra, probabil c-au si adormit piticii si te vei apuca de scris.

Speram sa facem si noi treaba azi, ca pan-acum n-am avut spor.

We frumos tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Sanca sotiorului tau, sa traiti fericiti multi ani impreuna!
Sa ne spui cum a reactionat cand a deschis cadoul .
Asa e, cam scumpa distractia la NY, am trecut si noi cu Diana in cl.4-a in ro cand era vorba de excursie in Viena...asa si la noi, de banii aia mergeam cu toti 4 in excursie. Faina treaba cu munca pentru juamte de suma, sa ne dai si noua tips-ul.

agho, ce munca mai aveati azi?

andra, asteptam povestea galateana!

Mara mi-a trimis un PM cum ca are probleme tehnice si nu poate sa trimita nicicum un mesaj la subiectul nostru. Nu stie de ce, dar va transmite ca e OK si va reveni cand se rezolva problema.

Ei, azi am fost noi harnicuti, adica Ovi mai mult....a raschetat tot parchetul din living, de 3 ori-cu 3 hartii abrazive-si apoi am dat cu un strat de lac amandoi. Lacul asta e altfel decat stiam noi, e hidrosolubil, foarte putin mirositor si deci putin toxic si e semimat. Sunetm si noi curiosi sa vedem cum va iesi. Mai avem de dat inca 3 straturi ...maine daca reusim pentru ca Ovi intra dupamasa de garda. Un strat se usuca in 4 ore asa ca e posibil sa reusim numai 2 straturi. Dar ce a fost mai greu a trecut. Tare ma bucur!

Va pup acum, o seara frumoasa va doresc! Si o duminica faina.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Hai ca dupa o baie buna si dupa ce toti monstruletii au adormit ma astern si eu pe scris.Stiu ca v-am promis de dimineata insa in viata mea imprevizibilul e zilnic si la loc de cinste asa ca azi la pranz cand va spusesem ca ies nitel cu piticii inainte de masa,m-a sunat soacra ca ma asteapta la un pahar cu suc la o terasa in apropierea casei noastre,asa ca m-am dus,apoi am tras o raita prin piata,dus piciul la culcare dupa ce i-am dat sa manance si apoi inca o tura la piata doar cu Maria de data asta,dupa ce a mancat si ea m-am apucat de bucatarit chiftele,fripturi,chestii,dupa masa a venit si campionul tarii la rugby cu ta-su de mana,caci azi s-a jucat finala si au castigat si tare mandrii erau ,am vizionat cu sotul filmul Satra ca demult imi doream si uite ca s-a facut seara,Radu trebuia sa plece la o cununie si eu am fost calare pe capul lui caci nici ce pantofi sa asorteze n-are habar,sosetele le lasa netrase pe picior faze de copil mic.

Si acum povestea amara de la Galati

La insistentele ursului am hotarat sa plec la Galati vineri dimineata cu Maria pt ca ,cununia civila urma sa aiba loc la ora 5 dupa amiaza vineri si a zis al meu sot ca frumos e sa nu o las singura pe sor-mea chiar daca era o schimbare neasteptata de planuri pt ca in initial cununia civila urma sa se faca sambata inaintea celei religioase insa cel care trebuia sa le faca programarea nu le-o facuse si ei cand au aflat locuri libere nu mai erau decat ptr vineri.
Buuun deci plecam vineri dimineata cu autocarul la Galati eu si Maria,restul familiei urmanad sa soseasca vineri seara dupa ce ii asteptau si pe clujeni la gara si ii luau si pe ei.
Traseul pana la Galati 4 ore,ma tot straduiam sa atipesc caci cu o noapte inainte nu dormisem ioc din cauza calacatului si al facutului de bagaje pt toata trupa,pas de dormi daca poti ca in spatele meu era o "doamna" care avea ceva cu spatarul meu ca tot tragea de el,ma intorc o data de doua de trei ori ma uit luuung,"doamna"nimic,continua,la primul si unicul popas de 5 minute fac schimb de scaun cu fii-mea,soferul se simte jenat crezand ca m-a deranjat faptul ca deschisese geamul si d-aia am mutat copilu,drept pt care il inchide si inchis ramane si fac o sauuuna cum in viata mea n-am facut,pe masura ce ma apropii de Galati incerc sa iau legatura cu sor-mea sa-mi spuna unde sa cobor,dar nu mai raspunde incerc si iar incerc din ce in ce mai disperata pt ca ei nu raspund iar mie mi se termina bateria fiindca uitasem sa o incarc,deja ma imaginam cu Maria de mana in mijlocul unui oras necunoscut,fara telefon fara nimic,intr-un final raspunde candida si sor-mea ca ea era la filmarea videoclipului pt nunta si isi lasase telefonul si ea si Dan in masina,ce dragutzz.
Ne debarcam in locul indicat si dupa vreo 10 minute apar si viitori miri ne suim in masina lor dar nu inainte sa ne scuturam bine picioarele de praf ca dehh doar fusesem atentionate,trec peste dar nu ma pot abtine sa nu ma gandesc cum se plimba al meu cumnat incaltat prin toata casa mea ca voda prin loboda si eu am tacut malc.
Ajungem la cuscra sau ma rog soacra sora-mii,ni se serveste ceva gustare mancam nu cu placere dar mancam,apoi purcedem la diverse activitati cum ar fi aranjatul fursecurilor pe platouri ,spalatul paharelor pt starea civila,etc,se apropie si ora cununiei,ma imbrac ma machiez,o imbrac pe Mariutza,sor-mea se trezeste ca vrea sa-i aranjez parul,sa i-l indrept,ok cu ce cum cu ce ,cu spuma si fixativ,mai fata daca voiai par drept ori te duceai la coafor,20 lei,ori aveai placa,ori macar crema pt indreptat parul,in fine face crize,eu ma straduiesc cum ma pricep sa-i aranjez parul insa nu iese mare halva.Ne imbarcam in masini ajungem la starea civila unde ne intalnim cu sora cumnatului, sotul ei si alti cativa prieteni,am uitat sa spun ca in prealabil m-am oprit si am luat un buchet mare si frumos de trandafiri,socializam noi nitel cand ma aud strigata pe ton de comanda de cuscra ca sa ma misc sa dam platourile jos din masina,am crezut ca vorbeste cu fii-sa sau cu gineri-su acolo de fata dar nuuu ea cu mine avea treaba dar eu cu copila de o mana cu buchetul in alta,nu ma induram sa dau drumul nici la una nici la alta asa ca m-am facut ca n-am auzit.Hmm nu-i convine dar n-am ce face,intram, se casatoresc ,ciocnim ce mai ramane din sampanie ca restul s-a varsat intre timp,iesim,fortografii in parc asta era urmatoarea distractie in program,si tzuppp gardu la comanda fotografei,geanta mai in spate,stai asa,nu asa,zambeste,gata uf bine ca s-a terminat ca dupa ce ca sunt pe tocuri de 10 mai fac si cursa cu obstacole cand eu abia pot sa merg,ajungem in parcare lumea se intinde la vorba undeva la 3 m in fataza noastra,au uitat de noi si uitate am ramas si eu si fii-mea vreo 30 de minute acolo in parcare,Maria s-a asezat in colb,bine a facut si eu faceam la fel daca mami mi-ar fi cumparat alt deux-piece dupa aia.
In sfarsit ajungem inapoi la cuscra e seara deja vreo 8 si mi-e sete si mie si fetii intreb politicoasa ce pot/putem sa bem ,apa de la chiuveta mi se raspunde,frumosss dar nu mersi dupa ultima piatra la rinichi care m-a durut mai tare ca toate trei nasterile la un loc,prefer sa rabd de sete,rabd si eu rabda si Maria,in jurul blocului nu era nici un chiosc ca altfel ma duceam sa-mi iau singura ceva.Astept sa se puna masa dar nu se pune,nu-i nimic mai slabesc,dar Maria n-are de unde ca e deja slaba chiioara.
Vine sor-mea si imi zice sa mergem la Sendreni acolo unde era faimoasa vila a nasilor soacrei si unde urma noi sa stam,ok mergem,cica sunt camere destule si paturi si mai multe,bine daca tu zici,dar esti sigura ca daca nu ,ma duc mai bine la hotel ca zau nu-i nici o problema ,aaaa nuu stai linistita voi toti o sa stati intr-o camera si prietenii,nostri in alta,nasii in living,.....cum? care noi toti intr-o camera???Pai tu,,Claus si copii+ Radu si prietena lui ,plus verii de la ClujStai asa ca mi-a picat fatza am intrebat-o de 5 ori daca sa fac rezervari la hotel si a zis ca nuuu avem o intreaga vila la dispozitie si acum aflu ca dormim d-a-valma ca tiganii toamna,ii spun clar ca nu accept asa ceva si pe mine sa ma duca sa-mi fac rezervare la hotel,ma las cu greu convinsa sa merg totusi la Sendreni , maaaare prostie,deja eram un pachet de nervi se facuse ora 10 eu eram nedormita nu mai stiu de cand,imi venea sa plang cand ma uitam la saraca Maria epuizata si nemancata.Ajungem la Sendreni si in primul rand infruntam un val inspaimantator de tantari care ne-au ciuruit de la poarta pana in casa,in viata mea n-am vazut asa tzantzari.Intram si sor-mea se hotaraste sa faca imparteala pe camere altfel asa ca pana la urma verii nostri urmau sa doarma intr-o camera separata asa cum dealtfel se cuvenea.
Bine si asa.
Imi prezinta foarte mandra sor-mea pe gazda noastra care nu mi s-a parut asa incantata de prezentza noastra in ciuda descrierilor anterioare.
Continuarea maine ca ma mananca ursu de vie

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Un an nou scolar plin de realizari pentru copilasi si batai de cap lipsa la mamici!

Am inceput si noi miercuri clasa a 8-a. Mi-e tare ciudat ca la 12 ani e in clasa a 8-a copilul asta al meu, si inca si mai ciudat ca are materii de a 9-a...

N-am apucat sa va citesc decat here and there, scuze...

Mihaela, vroiam doar sa-ti zic, am stat in Zalau ultimele 4 zile inainte de a veni acasa si am fost la un strand termal super si la un restaurant de epoca ce avea pian si bucatar chinez. Mai, mai!

Inca n-am reusit sa sortez cele trei mii de poze, mai la iarna. Am fost busy sa-l bag pe MrP inapoi la scoala.

Sanca, ti-am trimis un mesaj alataieri cu la multi ani la domnu' Sanca, am fost devreme, vad!

La multi ani si sotului Danei, si ziua lui a fost acum. Al meu e din aceeasi zi cu al tau, Sanca, haha.

La multi ani copilasi : Mihai, Andrei, Tibi, Ana! Sa fiti cuminti si sanatosi!

Mai apar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Eu incerc s atrimit mesajul,sa vedem si daca reusesc!

Dragelor sa stitzi ca eu va citesc dar din pacate nu pot fi activa la subiect!Problemele tehnice ale acetui forum ma impiedica s-o fac!Daca la voi s-au rezolvat la mine nu si nu stiu cind se vor rezolva!

La multzi ani tuturor sarbatoritzilor mari si mici,mQQm multzumesc mult (pe 11 e ziua lui),noi miine incepem a 6 a saptamina de scoala,suntem in plina perioada de testari,mult succes celor care incep scoala in curind!

In conditziile in care a ma loga ,scrie un mesaj si trimite am nevoie de cel putzin 10-15 min(n-are nic`a face cu marimea sau complexitatea mesajului),prefer sa-mi folosesc altfel acest timp!Deci poate voi reveni cind se va putea "scrie civilizat"pe forumul asta!

Toate cele bune!

Dana

Mergi la inceput