Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (91)
Raspunsuri - Pagina 8
madybulancea spune:
buna...cam liniste azi...alonushca,anaanamaria si elenagiulia ma bucur tare mulr ca ati rvenit!si sa ne scrieti mai des!
eu ma pregatesc sa plecam la tara...razvi e din ce in ce mai nazdravan si mai destept,si mai frumos,si mai dulce (k de e al meu) si sunt tare mandra de el!!!!cateodata as vrea sa opresc timpul in loc sa il pastrez asa mic,inocent,naiv,pur ,plin de iubire.....il iubesc la nebunie!!!!!
am vazut si eu toate pozele...niste dulci!!!
ioana la cati mai multi dinti!!!
aaaa...mi-e dor de toata lumea de pe aici!haideti fetelor la scris!mada_rozz ce face mark???dar bebelina_rozz???andra ce iti fac cei 3 nazdravani?iunia ce mai face isteata mica???loradin ana lugojana ce face???paxela?roxygeo?gabdyd?laina?stefanya?ddana?
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
kmi78 spune:
Salutare si de la noi!
astept sa se trezeasca Timi , doarme de aproape trei ore;
S-a intors cu bine de la Vatra Dornei , dupa 10 zile, i-a priit aerul de munte; nu a dat semne de plictiseala sau de dor de mamasa, a mancat bine , a dormit super ; cand a intrat pe usa mi s-a parut atat de schimbata , matura parca nu era copilul meu, nici nu s-a aruncat de gatul meu, mai interesante erau jucariile;
dar, a inceput sa faca istericale; cand mergem in parc ma trage de mana acolo unde vrea , daca nu fac asa se pune pe plans; azi m-a dus la o fantana arteziana si atat s-a apropiat pana s-a udat iar de acolo n-am putut s-o iau decat cu urlete, pe drum iar plans , se urca pe toate bordurile sau rampe iar daca n-o las scandal; dupa ce am ajuns acasa a mai plans 10 min ca ar mai fi stat afara , imi statea la usa, dar nu plange, rage se forteaza sa ii vina plansu; asa ca am lasat-o in pace si nu am mai vorbit cu ea nimic, s-a tot dat pe langa mine dar i-am dat pace , intr-un final s-a calmat singura si se uita fix in ochii mei intrebator;
i-a iesit si un canin jos , poate de aia e asa
pa
si douaPOZE
madybulancea spune:
MOAAAAMAAA DAR CE FRUMOASA E TIMEEA SI PARE ASA MARE!!!!SA ITI TRAIASCA KMI!!!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
Elena.2006 spune:
Intr-adevar Timi arata super!La partea cu istericale si la noi e la fel...poate chiar mai rau.Se mataie de azi de dimineata pe langa mine, maraie cand vea ceva, nu vrea sa manance nimic, urla dupa ce jucarii vrea,acum cand scriu imi ia mana de pe tastatura si si-o pune la el pe cap sa il mangai...ce mai rasfatel in toata regula...si ziua inca nu s-a terminat.
Elena M.&Adrian Atit de mare
Lumi_Nag spune:
Salut!
Normal ca e frumoasa Timeea ca doar seamana cu ma-sa!
Noi am scapat 2 zile de cupil ca l-a luat socrela asa ca ...ne veselim si noi cat mai putem ca de luni incepe nebunia pentru mine ca a terminat sotul concediu.
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
pisikuta spune:
si noi, si noi istericale! cat mai multe, cat mai multe! ca e varsta formarii si sa nu ramana fara ultimul cuvant ca e semn rau, sau nu se depersonalizeze cumva!
REIN: tre' sa ncep cu tine, ca dai vesti frumoase. sa fie cu noroc si sa se nasca sanatos junioru!
mai, KMI, da' mare pare TIMI, zici ca e copil de peste 2 ani juma'! are paryl atat de lung si bogat, ca pare mai dezvoltata. si e tare draguta pe deasupra!
IOANA: da' repede mai recupereaza mateescu la dinti, zau! felicitatiunile noastre!
KARRA: ce sa zic, biata WINNICA, dupa ce i pui matura n mana, cum te astepti sa apara ma, zambind?!
ANANAMARIA: ce scumpa si grasuna e MIRIAM! sa ti traiasca!
ELENAGIULIA: e scump foc Mr Arthur si sobru ca un lord.
CRINA: ce faci, ai plecat spre mare? n ai mai dat niciun semn...
papushuka mea ma striga pe nume de 3 zile. sint deia sau delea, dupa cum ii iese. eu, firesc, sint cazuta e spate...nebuneste de ea!
mai spune si va-va-vai-de-deea, de treij' de mii de ori pe zi. nu stim ce inseamna, dar ne place si s a prins, ca i smechera si isteata
a invatat si sa si ridice fundu n suis cand ii pun pampersul si e taare usor s o schimb. cu olita inca n am debutat. nu ma grabesc, ii vine vremea.
ii place la nebunie sa urce si coboare scari singura, cat mai inalte. ieri a facut asta timp de o juma' de ora. pe urma a fost cel mai cuminte copil, pana la culcare. era franta!
sa fiti si voi cuminti! w.e. placut!
mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
pisikuta spune:
si o mai solicit o data pe anne , ca am incercat papanasii aia si e inutil sa zic ca n au iesit ca in descriere. ca eu sint mai desteapta si am pus din start 2 oua. si a iesit moale coca, asa ca baga i faina si gris, de trei ori mai mult...si tot moale, am aruncat cu lingurita n apa din ea, ca nicic vorba de gogosele turtite n palma si cu scobitura n mijloc pe deasupra!
la gust, buuuni , desi se simtea ca daca aveau mai multa branza erau mai gustosi.
so, eu ma gandesc asa: ori lipsea ceva din reteta aia, ori eu na m avut norocu' incepatorului
mie mi place sa gatesc, dar tre' sa am reteta inginereste. cu proces tehnologic cu tot. ca sa mi iasa...
in concluzie:
- ANNE: ce fac daca iese moale(o sa pun doar un ou next time, ma jur, ca nu mai fac de capu' meu)?
si
- dati, bre, adresa aia de mess unde se tin conferintele, ca are nevoie omu' la urgenta de voi si n are de unde sa va ia!
mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
roxanici spune:
quote:
citat din mesajul lui pisikuta
si o mai solicit o data pe anne , ca am incercat papanasii aia si e inutil sa zic ca n au iesit ca in descriere. ca eu sint mai desteapta si am pus din start 2 oua. si a iesit moale coca, asa ca baga i faina si gris, de trei ori mai mult...si tot moale, am aruncat cu lingurita n apa din ea, ca nicic vorba de gogosele turtite n palma si cu scobitura n mijloc pe deasupra!
la gust, buuuni , desi se simtea ca daca aveau mai multa branza erau mai gustosi.
so, eu ma gandesc asa: ori lipsea ceva din reteta aia, ori eu na m avut norocu' incepatorului
mie mi place sa gatesc, dar tre' sa am reteta inginereste. cu proces tehnologic cu tot. ca sa mi iasa...
in concluzie:
- ANNE: ce fac daca iese moale(o sa pun doar un ou next time, ma jur, ca nu mai fac de capu' meu)?
si
- dati, bre, adresa aia de mess unde se tin conferintele, ca are nevoie omu' la urgenta de voi si n are de unde sa va ia!
papanasii a la Anne tre sa iasa ca niste galusti, alea din supa, ce gaurica vrei in mijloc?!
La Multi Ani, Sherbi!!! sanatate si spor la afacerit.... si mai treci dom'le si pe la noi.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
karra80 spune:
OLAAAA!!!!!!!!!!!
Winnicu doarme cu tata-so si eu banui pe aici......astept sa se trez sa mergem la nisip langa un rau.....ii lace asa de mult e super incantata.....si mai scaapm de caldura asta din oras ca mori nu alta!!!!!
Multumim celor care ne-au apreciat copilul muncitor.....viitoare sefa la firma de cleaning a lui tacs-o........ si daca va era dor i-a priviti cum ne balacim
Am vaz si noi mandrete de domnisoara de la Alba Iulia......si noi facem istericale....asa fac majoritatea la varsta asta ...eu zic ca depinde si de noi cum gestionam situatia....mai greu dar asta e.....u p Winnie nu o bag in seama si plec si ea vine dupa mine...plangand da vine...si incet ii trece....are mom can plange pana nu mai respira se fac vanata...si face ca si cum ar lesina...atunci o scutur bine si se calmeaza......
Va doresc un week-end minunat!!!!!!!!!!!
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Iulie 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
elyanne spune:
La muuuuuuuuuulti ani, Sherbi!
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica