Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (91)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Neatza, haideti la cafeluta fetelor!!
Multumim de aprecieri Kitty ,Elena si Lumi-Nag!!!

Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Neata!

Noi suntem plini de muci decand cu intorsul de la nunta.Sigur a fost curent.Nu a facut febra, desi are putin rosu in gat.Ii pun ser in nasuc si i-am dat panadol.Credeti ca e suficient?

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

Elena multa sanatate lui Adrian sa se faca bine repejor!!
Despre panadol nu stiu ce sa-ti spun ca pe aici nu exista de obicei cand au febra eu le pun otet pe sosete,astia pt febra iti dau niste supozitoare dar rareori o scad,la ei e normal daca arde copilul de febra 3-4 zile,eu m-am dus cu Arthur avea febra 39,5 vomita tot,diaree tot tacamul si mi-au zis ca e normal sa-i dau lichideeeee si atat pana isi face virusul de cap si dispare vaide mama lor de medici japorongi ca-mi venea sa-i omor o saptamana mi-a vomat copilul zi si noapte de nu se mai ridica nici in picioare,gata ca vreau sa uit !!
Pupici si sanatate!!!

Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
Ajutati-o pe Sosonica!

Mergi la inceput

Multumim! Tocmai ziceam ca nu are febra...doar muci.Acum parca nu asa de multi la ca inceputul saptamanii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

neata

am admirat si io copilu nacajit (mai Karra da de ce esploatezi copilu si il pui la munca sa mic?!?!) si pe Arthuro blondinu' cu carlionti in vant (ElenaGiulia sa stii ca nu te-am uitat, mereu m-am intrebat oare ce mai faceti, stiam ca v-ati mutat mai de mult. Sotul s-a refacut de tot?)
si pe Miriam am admirat desi nu stim nimic despre ea, privim pozele si ne intrebam oare cine o fi....

Rein felicitaaaaari pt baietelul nr. 2 De multe ori stau si ma gandesc oare daca as mai avea un bb ce as vrea sa fie?! si inclin spre baiet, sa fiu mama de 2 baieti.

gata ca nu am idei stralucite in dimineata asta, ma duc iar sa caut chiloti de apa adanca pt rares

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Roxanici mersic ca nu ne-ai uitat,da sotul e bine din martie a reinceput serviciul,ne-am si mutat locuim la zece minute de mare e suúperb da sunt cam multe cutremure aici,dar asta e ma invat eu si cu astea,pup!!

Ajutati-o pe Sosonica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

BUNA!

Maria inca mananca bine (nu chiar ca in Italia dar tot sunt multumita), doarme si mai bine- 2 ore ziua si seara d ela 21.30 la 9.00 sau chiar 9 si 15.

Scaun de masina- avem si o tinem numai in el cu mici exceptii (cand plange pana vomita).

Alimente interzise- ii dadeam cativa pufuleti pana sa se imbolnaveasca, acum nu-i mai dau deloc, a gustat o data 2 cartofi prajiti si i-au placut, a mai luat si o gurita de milk schnite sau cum s-o scrie si cam atat. inca ii fac mancarea ei sau fac mancare pt noi dar adaptata nevoilor ei....

ALIONUSCHA- bine ai revenit. ma bucur ca sunteti bine. Astept si eu meniul.

Pozele inca nu sunt toate descarcate, sorry.

KITTY- e posibil ca la jumatatea lui august sa fiu cu maria in Piatra Neamt si mi-ar placea tare mult sa ne vedem. Voi avea si acolo net asa ca iti dau de veste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

avem noutati: 6 dinti!!!! 3 jos+3 sus!!!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 4 luni!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui ioanaradu

avem noutati: 6 dinti!!!! 3 jos+3 sus!!!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 4 luni!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

La cati mai multi, daca pot sa spun asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Ioana, pai parca mai ieri va "laudati" cu 3 dintisori? Dadura navala toti odata? Felicitari si la mai multi si Albi, frumosi si sanatosi sa fie!

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput