Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (91)
Raspunsuri - Pagina 18
phili spune:
buna fetelor!!
multumim pentru apel,eu vin mai rar ca asa v-am obisnuit.
Am vazut poze cu Carl la gradi,cu Teodora la mare,cu Victoras frumuselul,cu Razvi seful,cu Andra mamica sexi si copilasii ei frumosi,,cu Teodora printre flori fara suzi,si o gramada de alte poze cu copilasi frumosi,frumosi...
Eliana bine ai scapat de cutit...
Roxi drum bun si calatorie fara evenimente...
Ioanaradu concediu placut....
Magda esti extraordinara!!!
Stefania bine ai revenit,cu scrisul....
Aliona tare frumoasa e Ilinca!!
Elpower sa stii ca si eu vreau sa procedez ca si tine cu suzi,dar nu am nervii inca si curajul...am zis sa iasa dintii ....odata.
Noi suntem bine...am fost la nisip si un baietel i-a aruncat la bogdan cu nisip in ochi.Ochiul a fost rosu o saptamana si apoi a dat in conjunctivita.Doc a zis ca asa sunt ei sensibili...tratam cu floxal,sper sa fie ok,oricum nisip nu mai vede decat vara viitoare.
Va pupam pe toate!!
multa multa sanatate voua si la puiuti!!
va trimit imediat si poze
elpower spune:

N-am mai putut! Am cedat! Azi toata ziua a plans mai mereu. Si cand n-a plans s-a vaietat. A adormit abia la 17.30 si n-a dormit decat un pic. Acum noi eram in pat, iar ea tot cobora si isi gasea de lucru sau mataia dupa papa. Desi papase biberonul inainte. Asa ca i-am varat spurcaciunea in gura si dus-a fost! Nu ma tin nervii. Imi vine sa-mi dau pumni in cap! 

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
Mihael@ spune:
Ela, nu te mai supara, e greu sa renunte asa dintr-o data...incearca sa i-o dai doar la somnic in prima faza, nu ar merge?
eu vin cu obrazul gros... scriu rar dar am o rugaminteeeeeeee..
www.callatisfest.ro/votare/rating.php" target="_blank">votati cu 10 stelute pe concurenta nr. 9, Denisa Melinte
e verisoara mea si e o draguta
in rest, noi am ramas singurele si inca nu functionez la parametrii normali, sunt cam daramata...stefi e pe cale sa primeasca niste maselute si e dezastru cu somnul, ce sa mai, sunt varza
promit sa revin cand m-oi simti in stare 
Mihaela si
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
elpower spune:
Gata! Am votat o frumoasa miss!![]()
Pai la culcare i-am dat-o, din pacate, ca nu mai rezistam nici eu si nici ea. Nu stiu daca va merge asa, doar la culcare, dar sper.
Noapte buna sau buna dimineata, cum preferati. 
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
Uitasem! Mumos, mumos Bogdanu' cu poza lui de care nu se desparte si cu dischetele imprastiate!
Ce nevoie o mai fi de jucarii? Azi fi-mea, din toate jucariile pe care i le-am luat a ales... ghici ce.... o carcasa d-aia ramasa de la leucoplast. Era tare interesant sa desfaca si sa imbine ea la loc cele 2 parti. Ce jucarii inteligente? Nici nu se uita la ele. Mai bune gaselnite d-astea.
Hai ca acum chiar o intind la culcus, ca maine iar ma ia Thea de toti nervii ramasi 

.
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elyanne spune:
Azi sunt foooarte matinala... dupa 2 ore de somn... a plecat soata la munci si a misunat prin casa mai mult ca niciodata... nu m-a mai luat somnul 
Ela dar de ce ii iei suzeta copilului... mama rea
Chiar ma gandeam ca Andreiu isi suge degetul destul de mult... cum o sa-l fac sa renunte... inca n-am nici un gand sa-l conving... Doar n-o sa se insoare asa 
Eu am fost la doctor aseara, am scapat de mirena... si acum sunr convinsa ca am scapat si de chist/cutit... s-a spart si nu mai este
Pot sa plec linistita la mare... ca aveam un stres cu bombita la bord... sau taiata asa, din scurt...
Altfel, baietii sunt bine... nu prea avem noutati in ultima vreme.... nu vorbesc, nu mananca decat pasat, nu beau decat din biberon, nu fac la oala ca nu-i pun... dar fac din ce in ce mai multe prostii si sunt din ce in ce mai atomici... deci ceva fac... nu au ramas bebelusi...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
madybulancea spune:
Neatza.....offff tare greu cu educatia la copii...deci ieri m-a terorizat,mi-a urlat in cap de dimineatza,nu-i convenea nimic,decat sa faca rele,sa traga de masa k poate poate ii cadea in cap,sa dea cu mainele in vitrina k poate poate o sparge si se raneste, si pt ca nu l-am lasat s-a gandit el k e mai bine sa urle si sa isi dea cu jucariile in bila.....m-a enervat asa ca l-am certat si apoi nu am mai vb cu el si se tot dadea pe langa mine sa il iau in brate....toata ziua am fost ca o bomba care statea sa explodeze in orice clipa....offfff!!!!!
gata...ma duc inapoi in pat...m-am uitat la calificari gimnastica,ca sa am de ce sa ma mai oftic un pic!!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
elyanne spune:
Azi am reusit sa vad, intamplator, ce mai are Andrei prin gura (ca nu ma lasa niciodata)... radea cu gura pan' la urechi si ... supriza: are 2 masele si doi canini sus. Cand or fi iesit numai el stie... Mama denaturata, n-am vazut ca are cupilu dinti noi 
Poate o sa am surprize cand il prins si pe Mihai...
Asa sa le tot iasa dintii... pe sest... Cand au iesit primii dinti stiu ca erau mai tot timpul virusati si ziceam ca singur sunt droghi de la nurofen si panadol... dar se pare ca asa e la ei ![]()
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
rein spune:
Am mai pus si eu 3 poze aici:
http://flickr.com/photos/27846704@N06/
Am fost la Braila, unde s-a nascut sotul meu, oras de care ni se face dor rau cam o data pe an si trebuie sa ne ducem. In fiecare zi avem program de vizitat si intalnit cu rude si prieteni, respectiv de profitat de numeroase invitatii la masa.
E un oras frumos, are mai ales un centru istoric bine conservat, primaria a interzis sa fie daramate cladiri din aceasta zona. Acorda sprijin financiar pentru pastrarea fatadelor si ornamentelor din gradini. Strazile cu case vechi, multe renovate, rivalizeaza cu Viena sau Praga. Atmosfera balcanica il deosebeste de alte orase ale noastre, fiind mai colorat, mai zgomotos, cu oameni de diferite natii si cu diferite obiceiuri pastrate.
Daca puteti, vizitati-l.
Asaa.. in final Petrisor este tare fericit ca a fost 'a Baila' unde a vazut 'bapoale' si 'balupe', s-a plimbat cu masinuta, s-a jucat cu cateii, a pupat de zor la matusi si a avut grija sa plece cu un semn de buna purtare: si-a spart buza de jos sarind in pat. Cred ca o sa-i ramana un semn de toata frumusetea. Bine ca nu si-a spart si dintii.
cam atat