Aspirante optimiste > 20 (334)
Raspunsuri - Pagina 13
steff spune:
Iti doresc din tot sufletul NONAME sa vine
si sa te auzim numai cu vesti bune, sa fi cat mai curand
jasmine30 spune:
Ce porcarie! Hai ca asta nu stiam. Eu credeam ca temperatura creste in ziua ovulatiei si daca nu s-a produs sarcina atunci scade, daca sarcina e prinsa, atunci se mentine ridicata.
Aaa, pai in cazul asta eu chiar imi fac spernate desarte. Eu aveam impresia ca am temp ridicata, dar abia sunt in ziua 26 a cm. Asa cum spuneti voi, ar trebui sa ma astept sa scada, nu? Eu credeam ca sunt gravi dar nu iese inca la teste...
Iubita Tiana si eu am pierdut 2 sarcini si asta e prima luna cand incercam si speram din tot sufletul sa fie cu ochi. Chiar nu inteleg ce se intampla la tine. Tu ai facut eco dupa chiuretaj? E totul ok pe acolo?
steff spune:
Asa stiam si eu dar la cum se intampla cu mine nu mai cred.Iti da sperante pana in ultima zi si inainte de cm scade brusc. Nu mai stiu ce sa fac, sunt bulversata rau
.Visez cu ochii deschisi la un
dar......
kitzy spune:
Fetelor, va tin pumnii sa fie bine....
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
iubita_tiana spune:
draga jasmine, am facut lunar eco, la mai multi medici, inclusiv aseara am fost, totul pare okm, din punct de vedere fizic, al uterului si al ovarelor, eu ovulez, dar......nu se stie de ce nu am putut tine sarcinile, toate analizele au fost ok.....pana acuma, mi-a mai ramas clamidia, care o voi face sapt viitoare....si sa ma rog sa raman din nou, caci uite, au tr3cut 2 luni de incercari si nimik....eu care am ramas atat de usor........
pt STEF, daca e sa fie sarcina, in ziua cand ar fi trebuit sa vina ciclulm, temeperatura ramane ridicata, daca sarcina nu s-a instalat, va scadea si va veni ciclul imediat in zilele urmatoare...deci temp se mentine ridicata pe toata perioada luteala(de la ovulatie la prima zi a urmatorului ciclu)
inca o speranta sfaramata...
steff spune:
Iubita Tiana,asa mi-a spus si medicul si nici el nu intelege acest fenomen.Temperatura sta ridicata pana in prima zi a urmatorului cm , dimineata e mare iar la cateva ore vin uratii
.Culmea este ca toate analizele si investigatiile de rigoare sunt ok atat la mine cat si la sot.Nu mai stiu ce sa fac
lalala13 spune:
voi va luati temperatura dimineata nu? vi s-a intamplat sa va creasca aiurea dupa care sa revina la 36???? adik undeva prin ziua 7 a cm ???
eu sunt total nedumerita de ce la mine nu functioneaza nici o metoda de asta
pusichet spune:
salut
ancadragoman ma intrebai daca am cheaguri.
nu am avut cheaguri in schimb m-a tinut 13 zile, si acum mai am cite o pata.
nu stiu de la ce, de fapt ma gindesc ca de la duphaston m-am dereglat asa rau, ca eu nu am mai luat duphaston de vreun an de zile.
gaby bine ai revenit , imi era dor de tine
ioanara pupici draga mea, nici eu nu te-am mai vazut pe messenger. sa-ti dea dumnezeu sarcina usoara in continuare si la termen si bebic sanatos.
http://tt.lilypie.com/GhSYp3.png
lalala13 spune:
da steff...si azi am facut inca un test de ovulatie si aproape nu se mai vede a doua linie asa pala cum a fost pana acum 2 zile...da nici pozitiv nu a fost(sa aiba aceeasi culoare ca cealalta). acum intrebarea mea este : oare am ovulat??