Aspirante optimiste > 20 (334)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns steff spune:

Fetelor va doresc la toate sa fiti cat mai repede si cat mai multi sanatosi si voiosi

Mergi la inceput

lalala13, de cate zile ai inceput sa faci testul? Daca pana azi a doua linie a fost mai concreta ai sanse sa fi ovulat.Eu stiu pe cineva care folosea in fiecare luna testele si nu aratau deloc ovulatia iar dupa ce a facut pauza si nu le-a mai folosit a ramas.Deci concluzia e ca nu intotdeauna testele arata asa cum ar trebui

Iti doresc din tot sufletul sa se fi petrecut ovulatia si sa te aud cu vesti super bune. iti doresc cat mai curand un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

din ziua 10! sper din tot sufletul sa se fi produs...om vedea
sper sa ne auzim cu vesti bune...si cu bbei sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata...iarasi eu,

M-am gandit sa va mai tin la curent.
In continuare ma doare burtica dar parca s-a mutat centrul durerii de pe stanga spre dreapta.

Aaaa...si-ar mai fi ceva...ma deranjeaza sanii...mai precis sfarcurile.
E o durere usoara, mai degraba o jena. Initial am zis ca sotul e de vina dar el zice ca nu, plus ca nu se vede nimic in neregula (vreo mica rana, etc). Dureaza de vreo 2-3 zile jena asta.
Sanii nu s-au intarit sau alte alea...numai sfarcurile sunt tare sensibile.

O fi tot de la stimulare sau sunt eu dusa si mi se par tot felul de lucruri.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_oxxy spune:

de cand incercati sa deveniti mamici? Ca mie parca mi-a fugit pamantul de sub picioare cand am vazut ca iar nu e nimic luna asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

quote:
citat din mesajul lui steff

Buna fetelor! Sunt nou sosita pe forum si sper din tot sufletul sa ma acceptati in lista voastra.Incerc de un an de zile sa fac dar cred ca se lasa f mult asteptat.Eu nu am incetat inca sa sper si poate poate intr-o zi......

Bine ai venit, si sper sa stai cat mai putin printre noi.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna dimineata fetelor
Am o intrebare am tot facut teste de ovulatie si de fiecare data imi iasa 2 liniute(liniuta de contral este mai pronuntata ca si cealalta) in toate zilele in care am facut. Acum am facut testul in ziua 16 si parce cea dea doua liniuta a fost mai pronuntata decat cea de control, oare am avut ovulatie?
Si daca da oare cand a fost ziua cea mai fertila?

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

neata fetelor!

dau eu , daca mai merge la ora asta.

mi-a fost dor de voi, insa eu m-am cam puturosit.
mai devreme de 11 nu ma trezesc, dorm si la pranz, dorm si noaptea.....dorm pe unde-apuc.
sper sa-mi semene mie bb, sa doarma din orice pozitie.
in rest.....ma rog la dd sa fie bine, pana acum sunt bine, port ce mi-a dat cami cami pe care si-i multumesc din suflet.
am fost la dr. de fam si mi-a dat sa fac analize, mi-a facut carnet de gravi.
mi-am facut acum 2 zile un test sa vad cum e concentratia de hcg, si e mai colorata decat linia de control.asta e bine, e singurul mod in care ma pot verifica pana vine dr. meu de la buc. din concediu dupa 23 august.

voi ce ma faceti? ceva noutati?
fetele noi si le doresc sa li se implineasca visul cat mai repede posibil.titi143, rallu, roxy oxxy, lalala13, steff, iubita tiana

mai si pe cine am mai vazut pe aici la apel: ruxandra, anidaz, noname, ancadragoman cu maria, kitzy cu diana, ioana 23 cu bb al ei, cristi2003 si ea cu bb, pusichet, jasmine30, bea

5+

Mergi la inceput

Mihaelacg iti doresc numai bine iar zilele sa treaca repede ca sa strangi in brate pretioasa comoara.Sper ca toate fetele de aici sa te urmeze foarte curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

da vad ca absenteaza multe fete

mihapet iar a disparut, ce mai faci?
ancutzam.....ai zis ca vii la galati, n-am uitat, sa ma anunti, da?
lauraa.....sper ca esti bine si ca te plimbi tu pe undeva de n-ai mai scris
oana
klaudiag, yubi, claudela....unde sunteti?

bea, iti tin pumnii , ai grija ce faci la sovata, cica se obtin rezultate foa

mitzica6+

Mergi la inceput