Aspirante optimiste > 20 (334)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Of, si eu am patit la fel luna asta cu testele de ovulatie. Mi-a iesit linia a doua, dar mai pala. Acum, chiar nu stiu ce sa mai cred.

Interesant e ca imi mai ramasese unul pe care l-am facut in ziua 23 si a iesit cu a doua linie, dar tot pala. Ce-o mai fi si asta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_oxxy spune:

CAND POT FACE TESTUL? Am facut unu cu doua zile inainte sa-mi vina si a iesit negativ. Acum am 2 zile de cand mi-a intarziat si nu da semne ca ar veni. Cand sa fac testul sa fie sigur concludent ca daca iar imi iese o liniutza iar incep sa plang Si iar imi zice sotzu sa nu mai plang ca se umfla parchetul

2 zile de cand mi-a intarziat VREM SI NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

jasmine cred ca o sa imi fac teste pana imi vine cm ca m-ai facut curioasa
am incercat si cu temperatura dar am avut valori de la 37.3 pana la 36. 3 aleatoriu. azi aveam 37 maine aveam 36 si idn nou pe urma 37..
sunt si nitel ofuscata ca de 2 zile nu am reusit sa prestez da' diseara nu mai scapa...insa cred ca e cam tarziu...in fine...om vedea
da' unde sunteti toate?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steff spune:

Buna fetelor! Sunt nou sosita pe forum si sper din tot sufletul sa ma acceptati in lista voastra.Incerc de un an de zile sa fac dar cred ca se lasa f mult asteptat.Eu nu am incetat inca sa sper si poate poate intr-o zi......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor!!!

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Roxy fa testul maine dimineata la prima urina. Sigur o sa iasa daca esti. La mine asa a fost. La sarcina trecuta (pe care am pierdut-o) am facut test de sarcina cu 2 zile inainte de cm si a iesit negativ, apoi unul la cateva zile dupa care a iesit pozitiv dar cu a doua linie foarte foarte pala.

Asa ca facem galerie !

Bai frate unde sunt majoretele ca sa le postez pt Roxyoxxy ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

buna din nou, nu va parasesc, doar intru mai rar, sa va spun la mine, de 2 luni imi iau si eu temperatura, este ceas, adica creste brusc la ovulatie si exact la 16 zile dupa ovulatie scade brusc si in ziua aia vine ciclul......indiferent ca ciclul mi-a venit la 33 sau 39 zile, exact la 16 zile de la cresterea bruscca a temepratuyrii si a testului de ovulatie intens pozitiv, vine menstra...
sunt 2 lunui e cand nu ne protejam si totusi nu am ramas, cu ovulatie garantata si ecografic...asta dupa pierderea celei de a doua sarcini, avand in vedere ca la fiecare sarcina am ramas din prima......ce sa fie oare??

inca o speranta sfaramata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Steff bine-ai venit!

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steff spune:

De fiecare data, temp creste la ovulatie si cand se apropie cm scade de parca ii este frica sa stea prea mult la inaltime.Acum sta ridicata 37.2 dar mai sunt 10 zile pana la CM si parca vad ca in ultimul moment scade A mai patit cineva asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput