Mamici ce asteapta al doilea copil (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

foarte frumoase pozele Julax sunteti o familie frumoasa
Mada spor la treaba , saru`mana pentru poze sa stapaniti sanatosi canapelele si sa va bucurati de ele pupici la printese
Noi suntem bine ,Andrei se joaca , vorbeste , ma pune sa-i spun povestea cu upu - in traducere LUPUL
Maria ma " omoara " incet dar sigur inca nu i-a spart gingia si cum se face de are toate simptomele unei eruptii dentare agitata toata ziua , nu doarme bine noaptea , scaune moi , maraita , nu papa tot timpul cum ar trebui , deci va dati seama ce fresh sunt eu abia astept sa-i iasa o data dintii si sa scap , o dau cu Calgel si is face efectul dar dupa o vreme iar o luam de la capat , asta este mergem mai departe nu avem ce face decat sa asteptam
In rest toate sunt la fel nimic nou , ma duc sa termin supa pentru copii , acum ei dorm cand se vor trezi le voi da papa : supa de pui cu galuste , Maria doar supa cu carne fara galusca , revin mai traziu , va pup pe toate

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

" Adevarata frumusete izvoraste din sublim si simplitate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna!

Ca de obicei intru pe fuga. Totul e bine doar ca uneori nu dorm destul; are nopti in care e cam maraita Lucia mea, pare sa aiba crampe la burtica iar ziua imi tot propun sa dorm dar... nu prea reusesc. Stefan e un dragut cu sora-sa; ii aduce suzeta daca o uitam cumva in sufragerie, ii strecoara cate un pupic, si e foarte mandru sa o prezinte cand ne intalnim afara cu cineva. Insa cand o alaptez pe Lucia, uneori se apuca de facut mofturi si spectacol ca sa capete atentie, sa se asigure ca nu a cazut pe locul doi. In rarele ocazii cand o aude plangand in babyfon, lasa totul balta si fuge la ea inaintea mea. Deci inca e bine cu cei doi pitici. Dar... timpul e inainte, mai vedem. In rest, Lucia papa si e cumintica. De acum ca suntem "mari" o sa vina moasa numai o data pe saptamana. Acum a fost luni si urmeaz sa mai vina vineri. Abia astept cantarul sa vedem cat am crescut. Gata, fug sa ne pregatim ca iesim putin afara, e vreme frumoasa si vrem sa profitam putin. Va pup, pa!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Mada,in pozele care ti-au placut tocmai venisem de la coafor,unde imi indreptase parul si m-a machiat o tipa,ca in rest sarcina asta parul meu a fost/este foarte rebelE 18.25,cred ca admiri canapelele
Dany,multumimOf,sper sa iasa mai repede dintisorii Mariei,sa fiti mai odihnite,ca sa pare cam greu
Claudia,mi se pare super ca vine moasa acasa(ma bucur de asemenea ca si Lucia e bine).Chiar ma gandeam la asta.La noi nu vine nimeni.LA Alex am chemat dr.pediatru de vreo doua ori pana la o luna ,apoi am fost cu el la cabinet.Medicul de familie e in plop.Chiar ma gandeam sa- i spun sa vina o asistenta la bb2,ca pediatra la care merg de obicei a spus c ae superocupata si nu mai are timp sa vina la domiciliu.Fetele de la noi,la voi vine /a venit cineva din maternitate sau medicul de familie(eventual vreo asistenta)?Iulia 32+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Mada cred ca admiri sau te relaxezi daca te lasa printesele pe canapele.
Claudia nici nu stii cat ma bucur cand scrieti ca va e bine cu 2 copii si va descurcati, imi dati sperante.
Dany scapati si de dintisori si iar Maria e fetita cuminte!
Iulia dupa ce l-am nascut pe Dragos si am venit acasa, a mers maica mea la dr de familie, i-a dus copie dupa certificatul de nastere si ne-a facut o vizita, parca in primele zile si apoi la o sapt si atat! La 4 luni Dragos a facut o bronseolita si am sunat-o si mi-a spus ca numai daca ma duc la cabinet (a noastra are 2 cabinete) ca nu poate veni. Noi l-am inscris pe Dragos si la un dr. pediatru, dar mergeam noi cu programare la cabinetul ei particular, deci....nu-si misca fundul prea des niciunul sa-i vada pe copii!
Aratati tare bine in poze, iar peisajele sunt superbe!

30+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexadra spune:

Offfff am o trilema, help !!! Eu vreau ca atunci cand se va naste bb 2 sa il culc in aceeasi camera cu Raul, sotul spune ca il va deranja pe Raul cu plansul... Cum sa fac ? Voi cum ati facut ? Va pup

Mama de print si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Sanziana,si la noi tot modelul cu mersul la particular.Medicul de familie e de fel in plop,asa ca nu-i pot cere mare lucru.Am fost zilele astea sa-mi dea trimitere pentru niste analize(care au iesit bine,am doar o usoara anemie)si asta a facut-o pentru ca am cerut-o eu,altfel...Voua v-a dat sa faceti testul HIV,ca mie nu mi-a dat data asta,si la Alex mi-a dat,iar la maternitate ma intrebat daca l-am facut.Merg vineri la dr.ginecologsi am s-o intreb si pe ea.
Alexadra,sunt de acord cu sotul tau. Cel putin in prima perioada cred ca ar fi indicat sa doarma cu tine,mai ales daca il alaptezi,sau macar intr-o camera in care sa nu-si deranjeze fratiorul mai mare.Iulia 32+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

buna
si eu sunt o mamica de 2 bb sau mai bine zis 1 si jumatate
am un baiat de 2 ani si 5 luni si sunt insarcinata in 6 saptamani
si eu va trebui sa culc bb -ul mic in aceeasi camera cu fratiorul mare, din lipsa de spatiu- deocamdata, dar sper ca va fi ok si nu se vor deranja unul pe altul.

mami de Daniel , si6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Salutare fetelor.
Am ajuns de ieri cu bine acasa, insa nu am timp de nimic acum, o zi -doua pana strangem bagaje, rufe, asezam ordinea prin casa, etc. De fapt stiti cum este. Nu am citit din urma, am sa va pun si poze cand am timp. Sunte, bine, fata este foate cuminte, papa si doarme, am mult lapte si papam deocamdata tzitzi.
Am avut furia laptelui in spital, acum suntem bine, am scapat cu sfarcurile intregi si numai bune de papat la ele.
Va multumesc pentru mesaje si scuze ca nu am avut timp sa va raspund sau sa va sun. Dra promit sa o fac curand.

Cam atat, va pup pe toate si poate de maine sa avem mai mult timp sa palavragim. pupici!!!!!!!!!!!!!!!!

Crengu 39+ cu Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)

Ziua cea mare se apropie ! Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

Crengu75- felicitari si sa-ti creasca fata mare si multa sanatate,
Ada_s mai pove ceva despre spital ca sunt f curiosa, stii noi ne cunoastem avem acelasi loc de munca.
si m-sm alaturat si eu grupului vostru acum ca vine bb mic
sunt singura la servici asa ca pot pove , inca nu am anuntat ca sunt insarcinata, si inca nici nu vreau, numai prietenii stiu, stii tu cum e
cum e Alexander?am vazut ca ai scris ca va descurcati- fain
eu sincer deja am emotii
va pup pe toate
mami de Daniel si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Crengu bine ati venit acasa! Sa va bucurati cu totii de printesa! Sa ne zici cum a reactionat Cristian cand ati ajuns acasa!
Zsuzsu bine ai venit in clubul mamicilor cu 2 copii! Sarcina usoara si un bebe sanatos!
Iulia nu am mai facut HIVul la sarcina asta. Nici la primul nu mi l-a recomandat dr de familie, dar eu mergeam la o clinica privata si acolo mi l-au facut impreuna cu alte analize, dar nu m-a intrebat nimeni de aceasta analiza!

30+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii

Mergi la inceput