Mamici ce asteapta al doilea copil (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Am intrat rapid sa va dau link sa vedeti sufrageria si canapelele au venit ieri am vaut ceva peripetii revin mai incolo sa va povestesc ca am o stare cam naspa azi.

Mami de printese Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexadra spune:

zsuzsu suntem bine, nu mi-am facut inca programare la doctor, trebuie sa ma hotarasc, eu nu ma duc la doctor tot din cauza emotiilor.

mada_mxm, sunt superbe canapelele sa le stapanesti sanatoasa, eu personal, nu mai vreau decat negru in casa , am avut mocheta cream si a varsat Raul pe ea tus.... a venit vecina cu cainele si a facut pipi chiar in mijlocul camerei.... am o gramada de peripeti cu culoarea cream, asa ca, tanjesc dupa ea....

Mamica de print Raul Mihail (26.06.2006) si DPN 08.04.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna fetele

Am intrat si eu putin pe forum , sa vad ce mai faceti .
Noi suntem bine , nimic nou momentan .

Claudia ma bucur ca sunti bine si tu si bebeii
Julax la mine la cei doi copii nu au venit niciodata medicul sau asistenta acasa , eu m-am dus cu ei tot timpul la cabinet . Referitor la testul HIV , mi-a mi-au dat cei de la Brasov sa-l fac o singura data la Andrei , la Maria nu am mai repetat testul .
Sanziana pupici de la noi si noi am schimbat 3 medici de familie pana acum plus un dr pediatru , eu sunt genul de persoana care daca nu-mi place cum imi vorbeste s-au nu-mi explica ce o intreb despre copii , gata imi schimb dr
Alexadra eu iti recomand daca ai spatiu sa-l culci pe bebe Raul separat de voi fiindca cel mic se va trezi si va va deranja si toti ve-ti fi obositi , eu am procedat asa : eu cu Maria dormim in dormitor amandoua , ea in patutul ei , eu in patul meu iar baietii dorm in sufragerie , fiecare cu patul lui , sper ca alegerea pe care o vei face sa fie una favorabila tuturor
zsuzsu bine-ai venit la noi in club sa-ti traiasca baietelul si sarcina usoara iti doresc , avem baieti de aceasi varsta
Crengu bine ai venit inapoi acasa pupici bebelusei Rianna sa fie cumintica si sa nu o supere pe mamy si sa pape tot
Mada sa va bucurati toti in acea sufragerie frumoasa , arata super

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

" Adevarata frumusete izvoraste din sublim si simplitate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Salutare mamici!!!!

Am luat o pauza micuta...noroc cu forumul care numai figuri a facut!!!

Zsuzsu, bun venit la noi p forum, fetele noastre sunt dragute si deosebite!!!! Sarcina usoara!!!

Mada, felicitari pt canapele, sa le stapaniti sanatosi...dupa cum sta printesa mica pe ele par foarte confortabile!!!!!

Crengu, bine ati revenit!!! Iti dorim laptic mult si un copilas cumintel....Asteptam cu nerabdare detalii....

Claudia, felicitari Luciei, are multa ambitie si este foarte bine!!!! Cred ca ai trecut peste o parte din griji....Scces in continuare!!!

Fetelor din cate imi aduc eu aminte la mine a venit medicul pediatru aks doar in prima saptamana si la vaccinari...In rest numai asistenta.... Adevarul este ca era si iarna si nu prea voiam sa ies cu copilul sa astept langa usa cabinetului!!!! In maternitate stiu ca daca vorbeai cu neonatologul sa vina aks, venea, si cred ca e mai bun ca un pediatru....data viitoare poate asa o sa fac!!!
Bafta fetelor!!!

Cum stiti azi incepe olimpiada!!!! Hai Romania!!!! Tre sa va spun ca imi este putin cam tama cu atata mare de oameni si pana se termina o sa evit iesirile in oras prea des.... Totul va incepe pe 8.08.2008,la ora 8:08 P.M., deoarece in china cifra 8 este considerata norocoasa....Mari schimbari nu am vazut in oras...doar ca au ascums gunoiul si este securitate mai mare....

Haideti sa va zic prin ce am trecut ziele astea....Soacra mea avea nevoie neaparat de o copie legalizata a certificatului nostru de casatorie...cum actele erau la noi,Cris a decis sa le trimita originalul sa rezolve problema....Dar dupa ce a trimis tot, a aflat ca noua ne trebuie certif. de casatorie original pentru prelungirea vizei...Asa ca am sunat aks si i-am spus soacrei sa faca o copie legalizata si sa ne trimita certificatul...Dar notarul la care a fost a zis ca nu poate face asta deoarce actul este plastificat...., si ca s-au facut o gramada de falsuri cu ele.... Mi-a venit sa urlu...Acum asteptam DHL sa vin cu certif, dupa care vom face aici la ambasada o copie legalizata pe care o vom trimit in Rom. Bataie de joc!!!!!

Cam atat de pe la noi...David a inceput sa isi cumpere jucarii dar numai cate doua "pt fratiorul lui"!!! Sper ca asa va fi si mai incolo!!!! Bb se misca foarte mult si nici nu prea pot sa dorm bine noaptea!!!! Fetelor asa era/este si la voi cu bb 2? Se misca mult sau il simt eu mai bine?
Va pup!!!!!

Dana, 21+, mami de David 9.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

buna fetelor,
multumesc pentru caldura cu care m-ati primit intre voi
sarcina mea nu cred ca va fi la fel de usoar ca prima, deoarece cu baietelul nu am avut nici greturi si nici un fel de probleme, dar acum ma cam sacaie greturile si nu numai dimineata ci mai ales in timpul zilei si seara
si ca sa fie totul perfect am reusit si sa racesc bine de tot
nu am luat medicamente dar ma sacaie nasul infundat rau de tot
si nu stiu daca as putea sa iau ceva picaturi in nas sau nu
am incercat deja cu apa de mare- dar nu ma ajuta deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Romanitza sa stii ca si eu pe bebe 2 il simt mult mai bine si mai tare, are si o alta pozitie fata de rpima sarcina, dar imi place tare mult!Acum e mai greu ca deja simt uterul de parca ar fi sub sani si eu as avea o minge in burta.
Sunt tare curioasa ce deschidere grandioasa vor face pt olimpiada si la noi tot anunta ca in perioada Olimpiadei nu se mai gteset din carne de catel!!!
Zsuzsu si la mine sarcinile au fost total diferite, prima de vis, a 2 a cu greturi dimineata, la pranz si seara pana in sapt.18 cand am simtit bebele miscand, apoi s-au diminat, pana la disparitie. Cu toate ca sarcinile sunt diferite tot baietel vom avea!
Mada superbe canapelele sa le stapaniti sanatosi!

Ati facut recoltare de celule stem? Eu astept zilele astea contractele de la ei, sa le semnez si apoi sa-mi trimita kitul de recoltare.
Sapt. viitoare cred ca vine cineva sa ia comanda pt dulapiorul de haine din camera copiilor, abia astept sa fie gata sa pot aranja hainutele celui mic, care stau in cutie si in saci.Si il vom ruga sa monteze si patutul, ca nu mai e mult si e aici septembrie!

30+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Hallo !!!!!!!!!!!!!!!
Am pus cateva pozute cu Mufitza mea si cu mine.

Vreau sa va zic ca anestezia a fost super, am adormit imediat iar camd m-am trezit nu am avut absolut nimic rau, dacat ca ma durea cusatura. Cristian o iubeste foarte mult, cand plange fuge repede la ea sa o linisteasca si tipa la mine "mami, da-i lapte!!!!!!!", e foarte scump. Mai face cateodata si crize de gelozie, de fapt ne testeaza pe noi, ca apoi zice " stiu ca iubiti si pe mine".
Eu m-am refacut complet, avem mult laptic, ieri a venit preotul si mi-a citit molifta si de acum vrem sa iesim afara.

Mai revin cu detalii. Pup.

Bun venit noilor fete!

Crengu 39+ cu Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)

Ziua cea mare se apropie ! Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

BUna fetele!

Mada, sa stapanesti cu placere canapelele! Arata tare bine si se potrivesc de minune cu tapetul.
Crengu, sa-ti traiasca mult si bine bebelusha ta cea scumpa! E asa draguta!!! E asa mare si are asa mult par... (fata de a mea evident). Pupici pentru amandoua!
Alexadra, noi o avem pe Lucia in dormitorul nostru si mai tarziu cand va dormi si ea taota noaptea o vom muta impreuna cu fratiorul ei in camera. Si pe Stefan noi l-am avut la inceput in camera la noi pentru ca l-am alaptat si e mult mai comod sa il ai in camera. La 8 luni l-am mutat cu tot cu patut in camera lui si de atunci doarme singur. Daca sotul se simte deranjat de programul nocturn al bebelusului poate sa migreze oricand in sufragerie... Vedeti voi ce formula alegeti, asta e formula noastra.
zsuzsu, bine ai venit! Sarcina usoara!

Noi suntem ok, papam si crestem. In ultimele 4 zile a luat micuta Lucia inca 200g in greutate. Diseara asteptam sa se intoarca sotul meu din delegatie (a fost 3 zile in Franta), inca nu am intrat in conflict cu soacra-mea desi il cocoloseste cam mult pe Stefan, eu ma simt super bine, ies zilnic la plimbare, Stefan merge inca la gradi desi inca nu s-a acomodat total (deh, de-abia are o saptamana). La plimbare iesim in formatie completa adica soacra-mea si Lucia plus eu cu Stefan. O las pe soacra-mea sa impinga caruciorul pentru ca eu sa fiu libera cu Stefan sa simta in continuare ca ma mai are si pentru el. Cam asta de la noi... fug la alaptat.

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Am revenit si eu cu ganduri mai bune. Am avut o stare tare aiurea ceva peripetii cu, canapelele alea da am rezolvat nu cu astea care au venit cu astea a fost ok ala care trebuia sa le ia a facut niste figuri au iesit niste discutii da pana la urma s-a rezolvat luni ajung in iasi.
Alexadra da noi am ales culoarea asta sa mearga cu ce e in sufragrie iar legat de pete si etc covorul il luam mai inchis la nuanta iar canpele sunt tratate special cu o solutie si cand se varsa ceva pe ele se poate sterge cu o carpa umeda si nu intra in material cum ar face de obicei si ce pete nu ies timp de 5 ani vin ei si le curata gratis.
Zsuzsu bine ai venit sarcina usoara si bebe sanatos si papacios ei u am avut greturi la ambele sarcini da pe la 14-16 sapt au trecut. Papa putin si des mereu papa ceva dim gen covrigi sticsuri paine prajita si bea apa daca poti sau ceaiuri de menta ca fac bine sau apa cu putina lamaie. Sa ne dai datele pt listutza.
Crengu ma bucur ca sunteti ok. Ce scumpica e cum doarme ea acolo.
Dany, Sanziana, Rromanitza ms.
Claudia ms , super ca luati in greutate, multi pupici la pitici.
Si pe noi ne-a cantarit azi la 5 sapt avem4,850 a pus 390 de grame in 16 zile de la ultima vizita mai mergem pe 15 la controlul de 6 sapt si apoi o data pe luna la clinica la cantarit si masurat.
In rest suntem bine ne zbatem sa terminam cat mai mult prin casa pana la botez speram sa reusim si weekend-ul asta avem program de munci. Dar si cand e gata si ne putem bucura de toate in liniste.
Fug ca tre sa hranesc printesele. Revin mai incolo cu poze.

Mami de printese Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Crengu,ce dulcinee e printzesaMa bucur ca sunteti asa bine
Mada,ssuper canapele,sper sa le mentineti cat mai mult timp asa,ca ma gandesc cu bebe...
Am fost si noi in seara asta la eco,bebelina e bine,s-a intors in pozitie de nastere,era cu capul chiar cam jos,nu reusea s-a masoare,are 2433grame,i-am vazut fatzuca ,e bine,suntem in grafic.Mi-a zis si mie de celulele stem,inca nu ne-am hotarat,desi ar cam trebui daca decidem sa o facem.A zis ca nu e bai ca nu am facut testul hiv,dac ava fi nevoie il facem in spital,epidurala vedem la fata locului(nu trebuie sa cumpar nimic inainte).
zsuzsu,bine ai venit!
Claudia,Dany,Sanziana,Dana,AlexadraIulia 32+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput