Mamici ce asteapta al doilea copil (14)
Raspunsuri - Pagina 7
sanziana27 spune:
Abia apuc sa ajung la calculator, cat doarme Dragos fac treaba, mai cu incetinitorul si se cunoste.... cand termin eu se trezeste el si adio calculator, nu ma lasa nici sa ating vreo tasta!
Am inceput sa pregatesc hainutele pt David, sa mai fac ordine prin casa, voi face dulapurile, sertarele, ceea ce-ti ia timp si de fapt nu se vede!
Sunt foarte curioasa care va fi data cezarienei. DPN e pe 5.10 si dr zicea ca in functie de cum e dezvoltat copilul va fi la 38s sau 39s, adica....poate fi chiar de ziua lui Dragos ![]()
Am vorbit ieri cu Crengu;era cu micuta la san, astepta sa-i dea voie sa pape (ei) ca era lesinata de foame si astepta sa vina lapte mai mult. Sunt sanataoase si se simt ff bine!
Va pup pe toate 

30+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii
Ada_S spune:
Buna fetelor
Ma bucur ca sunteti toate bine, am citit ceva in urma sa vad cum sunteti si vad ca nu sunt probleme si asta ma bucura.
Eu nu am mai intrat pe forum ca nu am avut cand, stiti si voi cum e in primele zile.....trebuie sa ne acomodam si noi, apoi mai sunt si musafirii care vin sa cunoasca noul membru al familiei.
Baietii sunt cuminti, nu am treaba cu ei... Alexander mananca foarte mult dar nu ma trezeste decat o data pe noapte pe la 1 si atunci suge cam o ora pana se satura si se culca la loc pana pe la 7 dimineata, asa ca nu prea am probleme cu somnul, cel putin nu inca. Alvin e foarte mandru de fratiorul lui, cum il aude ca plange un pic imi si da alarma si imi spune sa ii dau lapte, mai are si momente de mici gelozii dar deocamdata coopereaza bine.
Fetelor pot spune cu incredere ca e usor cu doi copii, cel putin pana cand e acasa sotul care ma ajuta foarte mult. La 7 zile dupa operatie am ramas prima dupamasa singura cu ambii copii ca sotul a trebuit sa mearga de urgenta la munca si a stat de la ora 16 pana la ora 22 si nu pot sa zic ca a fost greu....chiar am pus si haine la spalat le-am intins am mai adunat prin casa,etc. Mancare inca nu am facut decat lucruri simple ca nu vreau sa ma fortez cu operatia.
Despre operatie pot spune ca sunt bine, se pare ca s-a rezolvat problema cu granulomul de fir, locul operatiei arata foarte bine, doar ca am avut niste fire exterioare la care incepusem sa fac reactie dar acum ca vineri mi le-a scos incepe sa se vindece. Ma misc bine nu am dureri aproape deloc. Am avut anestezie totala si m-am refacut mai repede decat la cea rahi, fara greturi si fara dureri de cap.
S-a trezit Alexander si cere papa asa ca revin altadata cu povestea nasterii.
ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Ana, eu am aurmat de aproape o saptamana sfaturile pe care mi le-a dat moasa legate de alimentatie. Tin sa spun ca fetita mea inca nu da semne de colici, nu are diaree iar eu nu sunt constipata; deci se pare ca la mine e ok cu consum moderat de fructe. Mi-a zis ca pot de acum sa testez in fiecare zi un nou fruct sau o noua leguma si sa urmaresc scaunul; cata vreme scaunul ramane galben inseamna ca mananc bine. Insa mie mi-a zi s sa nu consum citrice ca dau aciditate lu' bebe. NU stiu ce sa zic... se pare ca parerile sunt impartite. Eu am incredere in moasa pentru ca moasele aici chiar au mai multa experienta decat medicii pentru ca vad foarte multi copii si timp de 8 saptamani dupa nastere ele vin acasa de 2-3 ori pe saptamana. Iti dai seama ca experienta acumulata e destul de vasta.
Despre imbracat copilul afara tot moasa a zis ca la peste 27 grade afara s-o imbrac pe cea mica normal cu un body, salopeta pe deasupra, caciula si sosete eventual manusi plus o paturica pe deasupra daca suntem la umbra. Toate astea nu trebuie sa fie haine super-groase ci haine normale. No, fetita mea e prematura asa ca necesita mai multa infofoleala; un copil normal nu cred ca are nevoie de prea multe haine mai ales la caldurile din Romania.
NOi suntem ok. A venit soacra-mea, pana acum ne intelegem bine. Lucia creste incetunel (cca 30g pe zi) si e cumintica tare. Nu ma mai mulg, papa ea de la san totul. Azi Stefan a avut prima zi la gradinita. Prima lui zi oficiala de gradinita. Totul a fost ok mai putin faptul ca n-a mancat. Mai vedem... Operatia nu imi mai da de furca prea mult. Sunt deja 99% functionala. am fugit sa alaptez, pa!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
danybv spune:
buna seara fetele
Am aparut si noi pe forum
noi am pertecut 2 zilefoarte frumoase , ieri si azi , ieri dupa ce a venit sotul meu de la slujba , stiti ca el este un om foarte dragut
ne-a invitat la plimbare sa facem niste cumparaturi si sa mergem intr-un loc tare frumos , si asa ca am plecat noi la CT la Carrefour si pe urma am mers in satul de vacanta si am fost si in Mamaia , a fost tare frumos , am mers doar eu cu sotul , Andrei si dascalul ( cantaretul ) de la biserica sotului, pe Maria am lasat-o la soacra .
Vreau sa va zic ca Andrei este inebunit dupa trenuri , azi a trebuit sa merg cu el la gara sa vada trenul de Bucuresti cum pleaca si am hotarat cu sotul meu sa merg cu el pana la prima statie cam 35 km , asa ca m-am suit eu cu Andrei in tren si am plecat amandoi la plimbare , sotul cu Maria au venit cu masina sa ne ia de la statia respectiva , a fost si domnul de la biserica cu ei fiindca erau de rezolvat niste treburi acolo in orasul respectiv , sa-l fi vazut cum facea Andrei in tren , tipa de fericire , imi arat atoate lucrurile ce le vedea pe camp etc
Dupa ce a venit sotul sa ne ia din acel oras , au mai aparut niste treburi de rezolvat in alte locuri si asa ca am ajuns prin locuri tare frumoase si neumblate de noi ![]()
Am reusit si am pus niste poze facute ieri si azi , le puteti vedea AICI
Am sa citesc din urma si am sa mai revin dar maine de dimineata , acum nu am timp , va pup pe toate si va doresc numai bine 

danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
ana_a spune:
Buna fetelor!!!
In sfarsit am ajus si eu la calc sa pot si raspunde ca de citit mai apuc dar de scris e tare greu!
Va multumesc tuturor de parerile voastre in legatura cu imbracatul, azi am incercat si eu sa-i mai dau jos din haine
, afara vreau sa zic ca in casa nu cred ca il tin foarte infofolit.
Cred ca emai greu prima luna dupa care incet incet o sa ma deprind si eu sa-l simt pe bebe cam cuce ar vrea sa fie imbracat ![]()
Claudia, ma bucur ca Lucia papa de la san si nu mai este nevoie sa te mulgi, e mult mai bine asa.
Oh....tre sa fug
mai revin!
va pup!!!
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata
rromanitza spune:
Neata!!
Mai fetelor, prin ce calduri trebuie sa trecem si asta nu e tot!!! Mi s-au umflat mainile si picioarele si ma simt ca un butoi....
Bb este foarte activ, parca Dvd nu era asa, asta da in orice moment si in orice pozitie as sta!!!
Noi nu am facut mai nimic....azi vreau sa merg la pedichiura ca manechiura mi-o fac la bucatarie printre mancaruri...
Despre imbracatul copilului eu nu va pot spune foarte multe deoarece dvd s-a nascut in noiembrie, asa ca musai trebuia sa il imbrac mai gros...
Dar stiu sigur ca in casa el nu purta caciulita si temperatura era de 18-20 grade...Toata lumea se mira si spunea ca este prea frig dar dr. mi-a spus ca trebuie calit si ca aceasta este temp optima....la baie incalzeam camera pana la 28 grade si era groaznic de cald!!! Altfel ar fi fost si diferenta de temperatura prea mare intre casa si afara...
Dvd ma tot intreaba cnd se face mare bb ca sa iasa din burtica....Si aseara pana sa ilculc a vazut la tv, o tipa cu un bb infasat in brate! Si ma intreaba ce are tanti in brate? Si ii spun ca un bb...Si el zice: pai a iesit din burtica si e asa de mic???????
Am incremenit si mi-am imaginat cam ce crede el despre bb....![]()
Va pup!!! 
Dana,
20+, mami de David 9.11.2004
MissJJ spune:
Buna fetele!
Si noi pe aici dupa vreo trei ore de treaba prin casa chestii normale de organizare de dim dar care iau mult timp.
Pupam pe toate fetele si bebeii.
Avem si vesti bune maine vin canapelele abia astept.![]()
Eu deja incep sa ma crizez cu botezul, ca trebe aia si trebe aia si trebe aia barbatu' e super relaxat si ma dispera ce asa calm.
Aseara am testat si imprimanta e asa faina is asa happy in sf pot printa eu acasa ce am nevoie si pt fata pot lua de pe net din alea de colorat si etc.![]()
Uff fug sa imi pun si eu ceva de papa, ca ma doare stomacul de acuma.
Mami de printese
Ari si
Ami
julax spune:
Oana,te inteleg,bine ca reusesti sa intri ,chair daca nu ca inainte.O sa se rareasca si supturile astea
Mada,superdragute hainutele luate si ieftine pe seasupra.Felicitari pentru imprimanta multifunctionala
Sanziana,eu nu m-am apucat inca sa asez hainutele pentru bb 2,ar cam trebui,nu? Eu am zis ca mai e timp,as vrea sa termin mai intai curatenia genelala,care cam dureaza...MErci de vesti#537;le de la Crengu

Ada,ma bucur ca te descurci foarte bine cu ambii copii.Ne incurajezi

Claudia,simt ca esti bine si asta ma bucura
Dany,am vazut toate pozele
.Sunt tare placute iesirile astea
Ana,hai ca incet incet o scoti la capat
Dana,ce simpatic e David
Ma ocup de poze si revin
Iulia
32+@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
julax spune:
Gata,m-a prins miezul noptii la calculator,de am reusit sa ma ocup de poze.Le puteti vedea incepand de aiciIulia
32+@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Ce liniste pe aici.
Claudia ma bucur f mult ca papa printesa si ca te simti deja functionala.
Felicitari pt prima zi de gradinitza.
Dany super pozele ce zambarici e Maria in carucior, scumpa de ea si ce faine is pozele cu voi pe malul marii.
Iulia super si pozele voastre si f faina mica excursie. Arati super in poza cu asistenta la olita si alea cu burtica de 30 is super.
Stiri de la noi azi vin canapelele.
Azi de dim am scos usa de la sufragerie am scos canapeaua care o avem acuma si cele doua fotolii pe hol am aspirat si am curatat si acuma astept sa vina astea noi maxim pana la 5 jumate seara si vesti si mai bune m-a sunat nenea cu tirul si cica in seara asta vine sa le ia si pe astea veschi sa le duca in iasi.
Deci scapam de ele in seara asta. Yupii.
Cam atata momentan de la noi mai revin.
Mami de printese
Ari si
Ami