Mamici ce asteapta al doilea copil (14)
Raspunsuri - Pagina 6
Amalia spune:
Crengu, FELICITARI!
Muuuuulta, multa sanatate si tie si fetitei tale, sa va bucurati de ea. Sa ai laptic mult si un bebic fara colici!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si
27+
Luca Gabriel
CamiM spune:
Crengu felicitari!!!

Sa va traiasca papusica mica!! sa creasca mare sanatoasa alaturi de fratior si tie mami recuperare rapida si abia te asteptam inapoi cu povesti si pozeeeeeee.![]()

Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
CamiM spune:
Salut fetelor!!- iaca si eu fac prezenta!!
Rromanitza nu va parasesc asa usor dar pana nu scap de botez o sa fiu tot pe fuga, mai ales ca de marti incep sa soseaca si musafirii. Dupa asta gata ma linistesc si intru iar la raport !!
A!! felicitari pentru baietel!!!
- nu te ingrijora stai cat mai calma pentru bebe mic.
Sanziana ce ma bucur ca a fost numai o alarma falsa "iernia".
Claudia super frumoasa povestea voastra.. off draga de tine si de papusa mica, bine ca sunteti acasa toti cu bine acum.
De fapt au fost 6 vaccinuri( clar unele combinate) dar numai 5 intepaturi ca unul era picaturi. Asa sunt aici multe odata. Numai prima pediatra pe care am avut-o cand stateam in NY state era de treaba tare si ne chema mai des si ii facea mai putine vaccinuri odata.
A venit soacra ta?
Ada multumim pentru vestile despre Crengu.
Ana fetele mele amandoua sunt asa: nu suporta sa le tii in brate culcat, trebuie vertical tinute, de asta eu sunt foarte incantata de marsupiu. Cu constipatia la bebei iti spun ca eu sunt Stan patitul: bebeii alaptati la san (dupa primele saptamani) e normal sa faca si foarte rar kk( chiar si la o saptamana) - eu am patit asa cu Sofia si am intrat in panica mare- am sunat la doctor in fine dupa vreo saptamana a facut si ea si era normal.
De imbracat (la noi e si cald tare - cam 35 C ziua) nu o imbrac pe Sabina decat in body cu manecuta scurta sau cu rochita subtire, si afara si in casa. Nu folosim paturici sau altceva. O regula de bebe este ca te uiti cum este la ceafa daca e transpirat la ceafa atunci ii e prea cald, si in general ii imbraci cu un strat de haine mai mult decat pe tine cand e frig si la fel ca pe tine cand e cald( tu nu stai cu bluza cu manca lunga cand e cald - nu ii da nici lui bebe). Daca mi se pare ca bate vantul tare cand ne plimbam atunci pun pe deasupra caruciorului un scutecel de finet subtirel.
In toate statele unde am locuit in America am vazut ca sunt foarte relaxati cu imbracatul copiilor(uneori poate chiar prea relaxati si nu se pune problema sa fie copii infofoliti.![]()
Amalia tu cum te mai simti?
ok gata si tentativa de roman..
pe toate si numai bine!!
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
Amalia spune:
Cami multumesc pentru intrebare!
Ma simt foarte bine! Am mers marti la control si colul se preezinta in continuare bine, inchis, bebe misca foooarte vioi, iar eu incerc sa merg zilnic cat pot mai mult pe jos pentru a face miscare. Lucrez la birou si simt nevoia de miscare.
Miercuri, saptamana care vine, vrem sa plecam si noi la Eforie Nord pana duminica. Doctora si-a dat ok si pentru plaja si pentru baie cu restrictiile stiute. La plaja n-am sa stau, am sa ma feresc de soare, mi-am luat si crema cu factor de protectie 50, dar baie abia astept sa fac in mare. Iubesc marea din suflet!
O sa luam sezlonguri si umbrele sa stam feriti.
Imi doresc mult sa mergem in special pentru David, ca nu am reusit sa mergem nicaieri cu el vacanta asta, iar la 15 septembrie intra in clasa 1 deja si nu vom mai putea pleca cand vom vrea.
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si
27+
Luca Gabriel
alexadra spune:
se pare ca si eu ma alatur voua
. Am un baietel de 2 ani si o luna si sunt gravida cam in 4 saptamani.
Mama de print si 
rromanitza spune:
Salutare mamici...!!!!
Ce calduri!!! Ce soare!!!
CRENGU, felicitari pentru mica printesa, sa va bucurati de ea si sa fiti fericiti cu totii!!! Multa sanatate si recuperare rapida!!!

Caludia, super povestea voastra, mi s-a facut pielea de gaina cand am citit!!! Important este ca aveti strumfitza acasa si ca este mancacioasa....atat cat poate ea!!! Totul va fi bine si va doresc multa, multa sanatate!!! Stefan al tau e un dulce!!!
Mada, felicitari pentru noul statut de studenta!!! Cred ca aveai nevoie deasta nu numai pt viitor dar si ca o relaxare...Ideea e sa iti placa!!! Bafta!
Ana,cand am auzit de Colibita am simtit ca inebunesc...Este superb acolo si nu am mai ajuns in zonade ceva tp...Am o matusa si verisoare care locuiesc in Bistrita si anul acesta acolo am petrecut revelionul...imi pare rau ca nu am ajuns la Coli dar o sa ne luam revansa data viitoare!!!! 
Cami, eu incerc sa fiu cat se poate de calma si sa nu ma gandesc la lucruri rele....Dar este asa greu ca ma napadesc gandurile.... Nu mai inteleg nimic cum fac ei socoteli...Daca acum fix o luna aveam 16 sapt, acum aveam 21 sapt si 4 zile!!!! Nu mai inteleg nimic si ma rog sa fie bine bb......![]()
Alexdra, bine ai venit si iti doresc o sarcina usoara si fara probleme!!!!
Chinezism: copil mic fara sosete???????? Vai de mine pai iti pui toata China in cap!!!!
Va pup!!!
Dana,
20, mami de David 9.11.2004
MissJJ spune:
Buna fetele!
Sorry ca nu am reusit sa mai scriu da am fost cam busy.
Crengu felicitari! Sa va traiasca printesa sa creasca mare si frumoasa si sanatoasa asteptam poze si povestea.

Claudia f frumoasa povestea si super pozele. Multi pupici la printesa si tie of course.
Rromanitza ms pai da si pt mine aveam nevoie ca na iubesc fetele ca pe ochii din cap si am vrut sa avem doi copii da vreau si eu sa simt ca fac ceva si pt mine si sa ma mai deconectez ca numai 24 din 24 in casa cu doi copii cam o iau razna uneori.
Alexandra bine ai venit.
Sarcina usoara si bebe sanatos si papacios. Sa ne dai datele voastre sa va trecem la listutza uita=te pe prima pagina.
Amalia ma bucur ca te simti bine si super ca plecati la mare noi nu am mai mers in concediu de vreo trei ani da na la anul putem merge is fetel mai marisoare speram sa luam si masina pana atunci si va fi mai usor de calatorit cu ele doua.
Ana aici ca si la Cami zice sa ii imbraci cum te imbraci sut adik daca tu esti in maneca scurta asa sa stea si ei noi cu ambele fete am incercat sa le calim ca noi am fost in stilul din ro de pe vremuri infofofliti si etc aici copii lor is iarna cu picioarele goale si in tricou deci da-ti seama.
Pe Ami daca e cald o tin in body cu maneca scurta daca e putin mai racoare ii dau ceva apntalonasi si maneca scurta si cand e chiar rece rece body si un sleepsuit adik din ala cu capse de sus pana jos maneca lunga si labutze. Cand iesim afara o scot la fel ca si cum o tin in casa daca e cald daca e rece afara ii pun ceva jachetica subtire sau o paturitza mai subtzirica da na depinde si de vreme ce temp e cat de tare bate vantul daca e din ala de trece prin oase sau nu.
Uff cam atata am retinut, mai merg sa mai citesc.
Sa va zic si despre noi ieri am fost super busy am pus laminatul la etaj am si poze aici. Si aseara ne-am culcat f tarziu ca am facut smotru si am schimbat asternuturi spalat fetele ne-am spalats i noi si pe la ora 1-2 am reusit sa ne punem in pat ca fetele dormeau de mult da macar am reusit sa punem si laminatul ala.
Revin mai acusi ca plange asta mica.
Mami de printese
Ari si
Ami
julax spune:
Am scris si la amiaza,dar s-a blocat netul si...
Crengu,felicitari pentru printzesa Rianna.Ma bucur mult ca totul a decurs perfect

Claudia,ti-am vazut in poze minunea micutza si delicata.Stefan e si el un scump,mi se pare foarte protector si interesat de Lucia,iar tu arati foarte bine.Sper sa ai laptic suficient si sa iti fie din ce in ce mai usor cu toate
Mada,felicitari pentru decizia de a-ti relua studiile.Super ca ai gasit cursurile pe care le cautai.Am vazut si pozele cu laminatul.

Esti fantastica,tot timpul mai ai ceva de lucru.Sa ai grija sa te odihnesti suficient ca sa ai laptic
Multumesc tuturor pentru gandurile bune de zilele astea.Claudia,Crengu,Dany,Ana,Mada,Ada,Ana,Sanziana,Dana,
pe toate,M-am simtit mai bine decat credeam,chiar daca nu a fost apa calda(am incalzit la bucatarie si a fost ok)In prima seara Alex a facut figuri cu somnul,dar pana la urma l-a luat bunica in camera lor si a fost ok.O sa pun si poze cu lacul,focul de tabara zilele urmatoare.
Dana,felicitari pentru voinicul din burtica.Si stai calma,totul va fi bine cu bebe
Alexandra,bine ni te-ai alaturat!
Iulia
30+@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
OanaRusu spune:
Crengu, felicitari, sa creasca Riana mare, sanatoasa si frumoasa!!!
la mamici, burtici si bebei ![]()
Noi ne luptam cu alaptarea - Ana suge f des si doarme somnuri scurte peste zi, asa ca am fff putin timp ..... sa vedem cat o mai ducem asa, mai nou doarme legat mai mult afara, deci tot nu ajung la calc....
Ne e dor de voi
ce frumos ca gashca creste ![]()
Va doresc o saptamana grozava!
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
MissJJ spune:
Buna fetele!
Iulia abia astept sa vedem pozele.
Ms de complimente.
Mai trebuia sa termin si o scoala nu? Sa am si eu ceva calificare si ma bucur tare mult ca am gasit exact ce cautam si aici aproape de mine na daca tot stau acasa macar sa nu pierd anii asa aiurea fac de amandoua.
Oana si noua ne e dor de voi.
Speram sa poti intra mai des cat de curand multi pupici la printesa papcioasa.
Dany voi ce faceti sunteti ok?
Noi ieri ne-am odihnit si relaxat vroiam sa iesim la o plimbare dar era f urat afara a plouat toata ziua asa ca am lasat fetele cu tati si eu m-am dus la tesco asta mare ca avem unul la vreo 10 minute cu masina de noi deci am mers cu taxiul dar e f mare si gasesc mai multe decat la asta de aici de langa parc care e mai micutz. Si printe pampersi, lapte praf si wipes am venit acasa si cu o impirmanta.
Ca nu aveam si vroiam de mult timp sa luam da ce era cu vroaim noi era f scump si acuma erau reduceri mari si am gasit una din aia all in one care face si foto si scanner si copiator si are si ecran lcd sa vezi pozele care vrei sa le printezi cu numai 50 de lire in loc de 100.
Asa ca acuma nu mai tre sa umblu ca sa ma chinui sa printez trei hartii.
Am fost sambata dim sa iau ceva din oras pt o prietena si am gasit reduceri mari la hainutze pt fetite si i-am luat si lui Ari patru bluzite cu maneca lunga reduse de la 13 lire bucata la 4 lire.
Si ieri din tesco i-am gasit lui Ari si un trening ca de mult timp cautam si i-am mai luat si doua tricouase si lui Amira i-am luat o rochitica f faina pt 3-6 luni.
Am pus poze aici daca vreti sa vedeti noile achizitii si Ari imbracata cu trening-ul cel nou, ca a fost f incantata de el.
Mami de printese
Ari si
Ami