Mamici ce asteapta al doilea copil (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Rromanitza felicitari pt caruciorul albastru am adaugat la listutza.
Crengu mai bagam majorete tinem pumnii va fi bine ai sa vezi.

Cami ms.
Claudia da pai eu am inceput invers. Oricum eu mereu am vrut sa am copii sa fiu mama tanara si daca am avut noroc si am gasit persoana potrivita am zis mai degraba fac acuma copii ca si asa nu aveam eu cariera sau ceva decat sa ma apuc de cariera si sa ma las pe la mijloc ca vrem s afacem copii. Asa ca acuma ca avem doua printese pot sa ma ocup si de cariera si cu doua salarii in casa va fi mai usor sa strangem bani sa ne luam casa noastra.
Azi Flo e la interviu a plecat de la 8 si ceva ca e departe e undeva in sudul Londrei, asa asa emotii mai ales ca noi nu am mers cu el si nu stiu ce si cum. Abia astept stiri de la el si sper sa dea peste cineva mai dragutz si sa rezolve azi cu nenorocitul ala de card sa nu mai ne lungeasca sa scapam.

Mami de printese Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Am incropit si eu o scurta povestioara a nasterii Luciei. Cam asa suna:

Ca la orice nastere prematura totul m-a luat prin surprindere. A inceput intr-o marti noaptea (15-16 iulie) cand m-am dus sa-i masor temperatura baietelului meu care se pricopsise cu un virus in gat. Era cam ora doua cand m-am intors in pat, mi s-a parut ca-mi curge ceva in chiloti, dar putin, ca la menstruatie. Mi-am zis ca probabil transpir din cauza caldurii asa ca m-am culcat la loc. Pana dimineata a trebuit sa ma schimb de vreo 3 ori. Mi-am zis ca totusi nu cred ca e transpiratie, hai sa merg la un control. Mai ales ca vorbisem cu o seara inainte la cursul de pregatire a nasterii despre ruperea apei si posibila fisurare a membranelor, etc. Ar fi trebuit sa ma duc la ZOO cu fiul meu, avea o intalnire organizata impreuna cu alti copii; promisesem chiar ca ma duc dar... Ajung la cabinet, ma urca medicul pe masa, imi recolteaza ceva, face un test si zice: “nu e lichid amniotic, probabil boxeaza micuta in vezica si aveti scapari de urina”. Putin rusinata de incontinenta mea dar usurata ca nu e lichid amniotic ma duc acasa. Toata ziua a continuat sa curga ca la menstruatie, un lichid incolor care mirosea usor a clor. Pe dupa-amiaza a curs la un moment dat ceva mai mult si asta dupa ce fusesem la baie si-mi golisem vezica. Asa ca m-am hotarat sa merg la spital. Cu sotu' proaspat venit de la serviciu, cu copilul bolnav dupa noi ne ducem la spital. O noua proba, un nou examen, din nou testul iese negativ dar se hotaraste sa ma tina in spital pentru supraveghere si sa-mi dea antibiotic poate e vreo infectie care da scurgeri apoase. Ma “cazez” si sper ca in cateva zile, dupa antibiotic ma intorc acasa. Bineinteles ca dac-ar fi fost asa nu mai scriam eu despre nastere. Logic, dimineata urmatore o alta doctorita intra in tura si venita cu chef de munca si scrupuloasa din fire (asa parea) ma tine un secol pe scaunnul ginecologic si recolteaza o proba proaspat scursa direct de pe capatul colului. Bineinteles de data asta testul iese pozitiv: era lichid amniotic. Vine seful sectiei, discuta cu mine si dupa o serie de bocete imi asum soarta: trebuie sa nasc. Se incearca inducerea unei nasteri normale dar dupa cateva incercari si n-spe monitorizari cu rezultate nesatisfacatoare, vineri, pe 18 mi se comunica faptul ca nu prea am de ales si ca trebuie sa nasc AZI pentru ca au trecut 48 de ore cu membrane rupte si bebe e in pericol. Asa ca incep pregatirile pt. operatie. Aleg anestezie partiala desi mi-e groaza de intepatura in spate insa vreau sa-mi vad fetita cat mai repede si sa intre si sotul cu mine; la primul copil am avut anestezie generala si nu mi-a placut sa fiu ultima care afla totul. Si uite asa, pe 18 iulie la ora 13:37 a venit pe lume micuta mea de doar 34 sapt. si o zi. Dar, Doamne ajuta, a fost o fetita vioaie de 2420g, 47 cm si care a primit apgar 10 asa ca dupa o saptamana si doua zile de la nastere am parasit impreuna spitalul. La inceput a fost greu s-o vad legata cu 1000 de fire la aparatele de monitorizare de la terapie intensiva sa-i vad canula montata pe vena pe care-i dadeau antibbiotic si o solutie care o hranea temporar ca sa nu scada mult in greutate. Insa din a doua ei zi de viata a reusit sa suga la san la inceput putin apoi din ce in ce mai mult. Am iesit din spital cu 55 g in plus fata de greutatea la nastere si acum suntem acasa, papam si ne odihnim cat putem ca sa ne refacem fortele. Cam asa a decurs nasterea noastra prematura. Multumim totusi lui Dumnezeu pentru ca ne-a dat sanatate si suntem bine amandoua asa ca nu mai intrebam “De ce asa devreme?”. Si trebuie sa mai spun ca sotul meu a fost minunat, a reusit sa se descurce si cu baietelul nostru cu tot cu febra si dureri de gat, sa se ocupe si de casa si sa-mi fie totusi alaturi, sa ma incurajeze, sa fie optimist si ce sa mai, sa fie motorul care aduce voia buna desi au fost momente dificile. Stiu ca a facut eforturi mari sa fie mereu acolo unde trebuia, motiv pentru care o sa-i fiu multa vreme recunoscatoare.

Pupici, pa!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Buna fetele.
Claudia, foarte frumoasa povestea si eu ma gandeam ca ai un sot deosebit. Merita toate laudele.

Romanitza, felicitari pentru baietel.

Sanziana, ma bucur ca nu ai hernie. Vei scapa tu de odioasa asta de constipatie. Nu mai ai asa de mult nici tu. Ce a fost mai mult a trecut.

Pup si restul fetelor!!!!!
Eu plec indata la spital, deci va voi anunta maine ce si cum. Multumesc de majorete si urarile de incurajare.

Crengu 39+ cu Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)

Ziua cea mare se apropie ! Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Crengu nastere usoara! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si tie si la bebe si sa revii cu vesti bune!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 26+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna dimineata fetelor , haideti la cafeluta sau avem pentru gravide : ceai , sucuri fiecare ce pofteste
Crengu nastere usoara
Mada
Cami saru`mana pentru compliment
Dana multi pupici
Sanziana ce bine ca ai venit cu vesti bune si nu ai " hernie" sarcina usoara in continuare
Claudia ce poveste frumoasa , sa fiti sanatosi si fericiti
Amalia
Pup toate fetele care lipsesc sa aveti un weekend placut

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

Galeria activata pentru Crengu75 nastere usoara si bebe sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Buna ziua fetelor,

Azi la ora 7.10 s-a nascut Rianna, printesa lui Crengu, cu 3880gr, scor apgar 10.

Felicitari Crengu, sa iti creasca printesa mare si sanatoasa, sa fie mandria parintilor alaturi de Cristian. Tie refacere rapida si laptic muuulllttt pt printesa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

ooo ce veste superba , Crengu sa-ti traiasca printesa , sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea toata viata felicitari pui mic Rianna pentru nota obtinuta
Multumim Ada pentru veste

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

Galeria activata pentru Crengu75 nastere usoara si bebe sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Bine-ai venit pe lume, Rianna!!! Sa fii sanatoasa si norocoasa! Sa ai parte de parinti sanatosi alaturi de care sa intampini numai bucurii!!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Buna fetelor!!!

In primul rand, crengu FELICITARI!!! refacere rapida si sa vii cat mai repede cu vesti!!! O bebelusa sanatoasa si mancaciosa iti doresc din suflet!!

Revin la wrap, eu am incercat sa-l pun pe Matei in el, dar mi se pare ca-i prea mic deocamdata, nu-mi place cum ii stau piciorusele stranse sub el, mi frica sa nu-i amorteasca, mai astept sa mai creasca un piculet si apoi voi incerca din nou. Ma refer la www.mobywrap.com/t-instructions-NewBorn.aspx" target="_blank">aceasta metoda de legare. Oricum ideea este super dar poate este bebele meu prea mic sau eu neindemanatica sau mai bien zis imi este frica ca e mic si nu poate zice nimic daca nu-i place cum sta....

va multumesc pentru sfaturile cu colicii, dany, sanziana, CamiM, nu as putea zice ca este agitat foarte tare, avem zile si zile, azi noapte de exemplu a dormit fff bine, nu am avut nici o problema, in schimb alaitaieri noapte am stat treji amandoi de la 1 pana la 5 dimineata. Ziua doarme foarte linistit, cu galagie si tv iar noaptea cand este liniste nu-i place si vrea sa faca el singur galagie...

Claudia interesant ce spune moasa ta, mie dr mi-a zis sa evit majoritatea fructelor, mi-a dat voie doar banane, si citrice.
Oricum, am mancat si cateva boabe de strugure, si un pic de pepene rosu, mar chiar si cateva prune. Eu sunt constipata de felul meu si daca nu mananc fructe ma incui de tot si nu cred ca face bine nici la bebe ca-i transmit si lui constipatia mea

Dr mea zice ca dupa o vreme bebelusii nu mai am asa de multe scaune si daca face tot moale si 1-2 pe zi e ok asa ca inca nu-l consider constipat.

julax, distractie maxima in tabara!!!

Stefan al meu impreuna cu tati s-au dus azi la Colibita cu cortul, si-au cumparat o barca pneumatica si sper ca se distreaza la maxim acum, banuiesc ca se plimba pe lac cu barca, pescuiesc, spre seara mi-au zis ca fac foc de tabara si prajesc mici si pulpe la gratar. Super distractie, au mers impreuna cu cumnata mea si cu fetita ei de 5 ani. Cu ocazia asta eu am liniste in casa, de dimineatza am facut curat si vai ce bine este ca uite este aproape ora 16 si inca mai este curat in casa .Matei doarme linistit, sa vedm ce vom avea la noapte....

Claudia, frumoasa povestea nasterii voastre! Tare ma bucur ca a luat in greutate micuta voastra "esenta tare" Eu zic ca in 2-3 luni va recupera mult si in primul rand sa nu te lasi niciodata coplesita de comentariile mamicilor de toate felurile dinparc! Un copilas prematur are ritmul sau unic de dezvoltare asa ca nu te lasa intimidata!
Si sa stii ca nu ne stresezi de loc ca ne intrebi si iti spui oful aici! Daca putem sa te ajutam o vom face cu placere!Eu zic ca in curand vei scapa de stresul cu greutatea si Lucia va creste frumos! Apropo, este o draguta, am vazut pozele, dragalasa foc, mi-a placut opoza in care Stefan se uita la ea, tare frumoasa imagine!

Ada_s, bine ai revenit acasa! Te asteptam sa ne mai spui despre bebe Alexander si nu-mi amintesc daca ai pus poze, cred ca nu, astept cu interes sa vedem flacaul!!!

CamiM, sa stii ca ai dreptate cu linistitul bebeilor daca ii ti lipiti de pielea ta! Eu asa stateam cu Stefan, o sa incerc si cu matei, doar ca el nu prea urla deocamdata, lui nu-i place sa-l tin pe burtica culcat, el vrea sa-l tin ridicat, sa vada ce are prin jur....daca incerc sa-l pun la orizontala un pic pe burta mea urla mai tare decat daca ma plimb cu el prin camera si-l tin ridicat pe umarul meu

Ah, Mada, vreau sa te intreb cum o imbraci pe micuta ta cand iesiti afara? Sau celelalte fete care mai au bebei asa mici mici cum ii imbracati afara? Eu inca sunt stresata de treaba asta, am impresia ca-l prea infofolesc....nu stiu cum sa-l imbrac, si tare as vrea sa ies si eu un pic in parc ca nu-i departe de mine. Nu stiu nici cum sa ma incadrez cu timpul, mi frica sa nu ne apuce papatul pe drumuri....
In curte il scot in scaunul de masina si-i mai pun ceva pe el peste hainele cu care sta in casa....sotul zice ca-l imbrac prea gros ca e cald, dr zica ca afara e alt aer si pt ei nu-i cald ca au nevoie de caldura ca sa creasca si sa pun pe el o paturica mereu...offf voi cum procedati???

Cam atat deocamdata, va doresc un we placut in continuare si sa auzim numai de bine!!!

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Ada a fost mai harnica decat mine si v-a dat vestea nasterii Riannei.

Crengu felicitari mamico pt printesa, sa creasca mare, cuminte si norocoasa si sa va aduca numai bucurii!

30+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii

Mergi la inceput