Mamici ce asteapta al doilea copil (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Crengu, Sanziana, sunteit niste dragute! merci de raspunsuri si incurajari!

Ada, bine-ai venit acasa! Spor la alaptat si crestere rapida!

Mada, succes la scoala! Si eu reincep cursurile de germana tot din septembrie, tot de doua ori pe sapt. cate 3 ore pana in iunie anul viitor. Asa ca o sa ne vaitam impreuna cand n-avem timp sa ne facem temele.

Adineauri a plecat moasa de la noi. Avem o crestere modesta de doar 30 de grame in doua zile dar nu i-am mai dat sticluta in completare, papa doar san. Am pus si poze cu noi. Din pacate mi le afiseaza invers decat le-am pus eu. Deci daca vreti sa le vedeti in ordine cronologica trebuie sa va uitati de la coada la cap. Va pup si fug sa pap ceva.

Paaaa!!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna fetele

Suntem si noi pe aici dar nu putem sta prea mult , am tare multa treaba , suntem bine cu totii .
Am vazut pozele Claudia sunt foarte frumoase , bebe este un frumos de nu are pereche
Mada felcitari pentru noua ipostaza : studenta ma bucur din sulfet pentru tine , si eu astept sa incep sa fac Masterul dar nu stiu cand il voi putea incepe poate la anul care vine
sanziana te asteptam cu vesti buna despre " hernia" ta , sa speram ca nu este asa ceva
Ada sa te faci mai bine cat mai repede si bebe sa creasca mare si sa ia repede in greutate
Crengu asta este pentru tine : nastere usoara si bebe sanatos
Pup toate fetele si o sa mai revin daca am timp

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

Galeria activata pentru Crengu75 nastere usoara si bebe sanatos

Mergi la inceput

Am reintrat pentru a participa la galerie si eu!
Crengu,

Te astept cu vesti cat mai bune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Multumesc fetelor inca odata!!!!!!!!!!!!!!!!

Claudia, Lucia arata senzational , arata excelent, este o frumusete.
Nu-mi vine sa cred ce veseli sunteti, ma bucur ca aveti asa o stare de spirit buna. Tu arati foarte bine, vad te-ai refacut excelent.

Mada si Claudia, felicitari pentru cursuri si multa bafta!!!!

AdaS, bine ai venit acasa, sper sa trec si eu cu bine peste ziua de sambata. Ma bucur ca a trecut totul asa de usor.

Crengu 38w+6d cu Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)

AMR 1 zi !!! (fara asta, ca deja a trecut). Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Revin si eu prin zona.
Claudia, Dany, Crengu ms.
Eu is super happy ca am reusit sa ma inscriu in sf fac si eu o scoala si sper sa reusesc sa ma angajez. Nu v-am zis ce studiez, dreptul studiez. Bine din cauza ca am fetele fac part time seara si am ales calea colegiu ca facultate la zi nu am cum sa fac si astea doua cursuri care le incep in sept is unul de introducere in drept cu legile si etc si unul administrativ despre documtele tip si baze de date si etc. Abia astept sa le incep si dupa ce le termin la anu in vara ma pot apuca de unul mai serios care e certifcat in drept si urm pas e angajarea si apoi sa muncerc pt diploma care dureaza 4 ani sa o iau. Acuma tre sa vad cum imi gasesc de munca pt ca sunt unii angajatori care platesc ei cursul asta de 4 ani si tu muncesti la firma lor esti in ucenicie ca sa zic ca oricum in final trebuie sa ai si cel putin 5 ani experienta de munca plus diploma asta si abia atunci poti deveni avocat/judecator/notar etc. Bine aici e sistemul putin diferit fatza de ro de ex da ma bucur ca pot sa fac ceva ce imi place.
Am emotii dar abia astept sa ma apuc.
In rest nimic tare nou de la noi azi am avut o zi din aia mai aiurea adik fetele amandoua se gaseau sa planga in acleasi timp ba vroia Ari ceva ba se dadea de pamant si se alinta si tot asa si is oleaca cam nervoasa da trece. Bine ca vine weekendul si e si Flo acasa ca maine merge iar la interviu sa depuna pt cate, vai sper sa reuseasca de data asta sa nu il mai trimita dupa cine stie ce hartie ca vreau sa termin oadat cu actele astea ca imi stau pe creier. Si apoi samb si dum vrem sa terminam de pus laminatul sus in bai si pe hol si mai avem scarile de vopsit astea is mai belea si putem zice si noi ca am cam terminat, bine ramane sa mai luam mobila si oglinzi si se terminam de decorat ca e casa inca goala da imp e ca ramane numai bucataria de facut si gata am scapat de renovari.
Ada bine ai revenit.
Rromanitza ms de raspuns. Si noi vrem sa ajungem sa vziitam multe tari si locuri da abia de pe la anul incolo sa creasca si Amira putin.
Legat de sex sarcina trecuta am facut mai mult sarcina asta o aveam si pe Ari si casa cu renovari si etc si nu prea a fost mare cheful, oricum aici la noi zice ca daca sarcina nu e cu pb si tu te simti ok poti face sex pana in ultima zi.
Fug ca tre sa fac papa ca apare acusi Flo.

-----------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Hello fetele!!!!!!!!!!
La mine e ultima noapte acasa saptamana asta, caci maine seara pe vremea asta sunt in spital. Ma internez maine seara si sambata la prima ora..............intru la sala.

Crengu 38w+6d cu Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)

AMR 1 zi !!! (fara asta, ca deja a trecut). Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

iar sunt pe fuga:

Crengu suntem alaturi de tine:

Mada felicitari pentru noua studenta..

Claudia pentru dulcica mica.. ce smechereste se uita ea in poza..- si tu mami arati tare bine.. felicitari!!

Rromanitza multa bafta la eco asteptam vestile!!- poate si ce culoare are caruciorul..hihihi!!!

Ada bine ai revenit! ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe si asteptam cu nerabdare povestea nasterii.

Dany spor la treaba si da frumuseilor!! Ce papusica eleganta ai.. ti-am mai zis asa nu?!

fetelor scuze ca sunt asa pe fuga, abia astept sa ma linistesc si sa reintru la programul meu...sa vedeti atunci cum revin romanele.

va pe toate!! si sa auzim numai de bine!!

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Neata fetelor!

Mada, Crengu multumesc de raspunsuri!!!!

Cami, mai rarut ca-i mai dragut? Sper ca nu esti de aceeasi parere si o sa intri mai des....Asteptam romane!!!!

Mada ai de adaugat la listuta un carucior albastru in dreptul carua sa scrii LUCAS ALEXANDRU!!! Da, este baiat!!!! Sotul nu prea este incantat dar o sa ii treaca.... Este bine, dar este mai mic decat ar trebui, iar placenta mea este cam jos.....O fi bine??? Si mi-a mai spus ca are abdomenul putin mai mare decat capul....A cam bagat frica in mie....

acum tre sa fug la gradi...Va pup!!!

Dana, 20, mami de David 9.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Fetelor vin cu vesti bune, "hernia" a fost doar in imaginatia mea acea umflatura e de la constipatie (alta belea), trebuie sa am maaaare grija!
David e dezvoltat bine, ieri avea 31 de sa. mai mare cu o sapt.
A ramas ca intre 10-15 sepetmbrie sa ne vedem si sa stabilim data cezarienei.
Mai revin, ca Dragos e tare marait si trage de mine!

29+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii

Mergi la inceput

Neata!

Cine vine la unc eai de fenicul?

Multe multumiri pentru complimentele primite! Nu suntem noi niste frumuseti dar voi sunteti dragute ca de obicei. Lucia e tare slabanoaga, o sa fie mai frumoasa cand va mai pune ceva grasime sub pielicica. Pana una alta eu o gasesc dulce tare oricum ca-s ma-sa. Suntem vesele si incercam sa avem un tonus pozitiv caci asta fiind situatia putem sa ne bucuram de ea sau nu, oricum lucrurile raman la fel; noi putem alege sa fim fericiti sau nu.
Crengu, tin pumnii stransi in continuare
Mada, iti urez mult succes cu studiile! E tare important sa te simti implinita si pe plan personal, profesional nu dor pe plan familial. Oricum ai deja o familie frumoasa, de-acum te poti ocupa de tine.
Cami, te astept cu povesti mai ample. Am citi ca mitittica a facut 5 vaccinuri o data??? Mama da' astia-s tampiti? Saracuta!!!!
Rromanitza, felicitari pentru Lucas Alexandru!!! Sa fie sanatos si sa se nasca usor si la termen. NU-ti face griji referitor la masuratorile de la ecograf, oricum cred ca in china au alte setari antropomorfice pentru dimensiunile umane. Mie chinezii mi se par ca arata cam ca extraterestrii, toti au capete mari; asa ca bebe al tau, european fiind e normal sa aiba raportul cap torace diferit de cel al piticlor cu ochi oblici. Tu trebuie sa fii optimista.
Sanziana, ce ma bucur ca hernia ta nu exista in realitate!!! Cat despre constipatie... nu pot sa te sfatuiesc decat sa consumi clasicele fructe si cereale integrale. La mine a functionat.

La noi nimic nou. Sotul s-a intors la serviciu iar eu cu cei doi pititci stam in casa. Stefan se cam plictiseste si as iesi afara dar inca nu ma tine operatia la drum lung (am iesit alaltaieri si de-abia am ajuns acasa). Dar azi e ultima zi mai grea. Diseara vine soacra-mea si oricum vine si week-endul cand e si sotul meu acasa. Lucia mea e pe fusul orar al SUA cred ca toata noaptea suge la maxim 2 ore interval iar ziua cu chiu cu vai daca reusesc sa o hranesc la 3 ore. NU mai pompez lapte deloc deoarece nu mai am exces. Ori reuseste ea sa suga tot laptele ori s-a imputinat la mine. Bineinteles ca prefer sa cred varianta in care ea suge tot. Ramane sa vedem in continuare cum merge cu cantarul. Moasa i-a zis ca nu conteaza cat creste important e sa puna zilnic ceva la cantar caci inceputurile sunt mai greoaie avand un stomacel micut si un tranzint intestinal imatur. Asa ca ma bucur ca am depasit 2500g si ca papa si pare sanatoasa. Si-asa o vad ca atunci cand suge mai mult o doare apoi burtica, o vad cum se strange ghem si cum geme si nu doarme linistita. Hai ca va las acum, ma duc sa vad cemai aranjez prin casa ca vorba aia, vine mama soacra, trebuie sa ma organizez putin.

Va pup si va urez o zi buna!!!

Mergi la inceput