Mamici ce asteapta al doilea copil (14)
Raspunsuri - Pagina 14
CamiM spune:
la multi ani Mariilor!!!!

si fiindca sunt Marie va multumesc tare mult pentru urari.
Crengu, Sanziana,Iulia multumim pentru aprecieri
sunt pe fuga - sunt franta de oboseala ca in ultimele nopti Sofia m-a tinut treaza ca a tot facut febra, fara alta problema numai face febra si in consecinta e maraita si nu doarme bine. Sper sa nu fie vreun virusel sa il ia si Sabina ca ar fi tare nasol.
va
pe toate si sper sa intru zilele astea mai mult.
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
julax spune:
Claudia,pai e super bine daca papa la 4 ore.Si faptul ca ai laptic suficient e extraordinar.Stefan e bine,ce mai,felicitari
Cami,sper sa treaca febra Sofiei
Interesant cum de nu a re niciun alt simptom.Ii dai antitermic si atat?Iulia
33+@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
CamiM spune:
Iulia da mai si mie mi se pare aiurea cum face febra si atat. ieri nu a facut febra deloc azi dimineata s-a trezit cu febra apoi toata ziua nimic si pe seara iar o tura. Sunt curioasa cum o sa fie noaptea asta.
Deocamdata o tin pe antitermice cand creste febra si atat. daca o tine asa si azi - luni ne infiintam la doctor. colac peste pupaza am si sotzul racit si nu poare sa ma ajute acum cu Sabina 

Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
sanziana27 spune:
Cami sanatate multa micutei! Oare nu-i de la ceva dintisor? Dar daca zici ca si sotul e racit....
Claudia la 4 ore sa pape deja e super bine, mai apuci si tu sa te odihnesti!
Iulia pana la urma v=ati decis asupra numelui fetitei?
Pupici tuturor: Ada, Crengu, Mada, Ana, Romanitza, Diana, Oana, Dany, Zsuzsu 

sa nu va suparati daca am omis pe cineva
Noi suntem bine, s-a racorit putin, deci poti trai. Wkendul asta am fost doar cu Dragos, Cristi a dus-o pe bunica la Severin. M-as fi dus si eu, dar la un drum asa de lung si pe caldura asta nu am riscat.
As mai sta sa va scriu, dar Dragos sta si se maraie langa mine....cred ca-l dau imprumut pana la 18 ani! Cine se inscrie?![]()
32+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii
AMR 8 saptamani !!!!
vrajitoarea spune:
buna mamici.am mai inviat un pic ,s-a racorit aici la timisoara ,ieri a plouat cu tunete si sunt doar 29 de grade.alaltaieri au fot 39-40 ,am crezut ca mor in casa ,nu am aer ,si am tinut tot timpul aparatul de aer conditionat -mare nororc cu el chiar daca acum ma doare capul de la curent.nu stiu voi cum rezistati la caldura dar mie mi-e fff greu ,si nici macar nu ies afara.ca de aia nici nu pot sa plec inapoi la bucuresti ,acolo e si mai cald.si nu am aer conditionat.as avea o varianta de mers cu masina dar si in masina mi-e rau ,ametesc si asa o distanta mare nu pot sa ma intind ,in tren as merge la vagon de dormit si ar fi mai usor.problema e ca al meu sot nu se grabeste sa repare parchetul si nu am unde sta ,imi fac atatea griji si ma enervez pt asta pt ca timpul trece si nu vreau sa nasc aici ,ar mai fi inca 4 luni de stat despartiti si au mai fost 3 in care ne-am vazut destul de rar.si ma gandesc daca nu e cuminte in timpul asta?nu ca as putea face mare lucru ,ma refer la stiti voi ce ,ca nu am voie,dar macar i-as tine de urat si mie mi-ar fi muuuuult mai bine langa el.voi nu aveti probleme de genul asta?si am mai patit ceva ,mi-a trimis intr-o dimineata la 8 un mesaj dubios ,ceva cu pupat fata dulce si frumpoasa ,mi l-a trimis de 2 ori si pe urma inca o data cu o ajustare la final -sa ai grija de andrei si de fetita-ca sa vad ca e pt mine.dar el nu are obiceiul sa imi scrie pt ca tot eu il sun ,eu am abonament iar el cartela si nu are credit de multe ori.asa ca m-a pus rau de tot pe ganduri si as vrea sa nu mai stau departe de el sa isi faca de cap.dar ma simt asa de rau ,de slabita de la ultima criza de calciu ca nu stiu cum o sa descurc singura in bucuresti,am gasit o vecina care ar avea grija de andrei .sa vad cum fac.oricum mi-e mai bine dar imi fac curaj sa imi revin complet ,sa ies afara ,nu am iesit de 3saptamani,e si o chestie de frica care ma retine ,sper sa o depasesc.va pup pe toate,am scris cam mult ,dar acum am avut putere si timp .
crengu75 spune:
Salutare fetele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eu am vut calculatorul visat inca de miercuri seara sau joi, nu mai stiu. Si acum mai are ceva, dar m- lasat sa intru pe forum macar.
Pupam toate fetele si mai ales pe Julax, un pupalau maaaaaaaare si cu scuzele rigoare.

![]()
LA MULTI ANI!!!!! pentru toate Mariile, mamci sau bebici!!!!!!

Cami, speram sa treaca febra printesei.
Ana, felicitari pentru bebele cuminte si grasunel.
Claudia, este super ca papa deja la 4 ore!!! Sa creasca printesa mare sanatoasa!
Diana, nu te tresa cu sotul tau. Nu cauta nod in papura, poate char pentru tine era mesajul. Oricum, daca e ceva nu-l poti controla acum , deci nu te stresa ca -i faci rau bebelusului.
Sanziana, il dau si eu pe al meu ,hai sa gasim pe cineva. Ca uneori il apuca geloziile aiurea si tot supraliciteaza, parca o cauta cu lumanarea. Vrea bataita si nu stie cum s-o primeasca.![]()
Crengu
de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
crengu75 spune:
As mai scrie dar tastatura a luat-o razna si mananca toate literele. Il las pe sot sa mai butoneze si revin cu detalii despre noi.
Crengu
de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
OanaRusu spune:
Buna, burtici si mamici ![]()
Noi tot pe post de suzi la bebica, balerina rau de tot... nici nu va zic cat (kg), ca destul ma necajesc ....
Ma bucur ca nu-s si alti bebei puturosi la supt ca noi - de cand cu caldura e non-stop si nici nu luam mare lucru in greutate...
Am inceput si cu lapte praf, insa e greu si cu asta...
Da' ma bucur macar sa va citesc
si ca nu ne-ati uitat 
la mamicile si ]pup] toti puitzii
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
ana_a spune:
Buna fetelor!
Si eu in graba. Matei ar dormi insa Stefan in trezeste
asa ca daia stau prost cu timpul ![]()
Dar de luni merge Stefan la camin si sper sa am mai mult timp liber.
Cami, sanatate Sofiei!
Claudia, super papa pitica la 4 ore, al meu se trezeste in general la 3 ore dar are si zile cand cere mai repede, la 2 ore sau chiar si dupa o ora.
Eu ma chinui sa-i dau ceai de musetel ca este constipat, face tare greu si cu multe plansete si tare mie mila de el!
Am inceput sa introduc in alimentatia mea mai multe fructe sa vedem daca nu-l ajuta....sper sa fie bine pana la urma si sa nu seme cu Stefan care a fost super constipat pana la 6 luni cand a inceput sa manance mancarica.
Ah...si nu vrea ceaiul de musetel! I-am cumparat din cel de care a zis Mada, si mi-l scuipa, din 25 de ml cat se vede pe sticla ca ar fi baut cred ca jumate sunt pe babetica+batistuta... De fapt lui nu-i place tetina cred.
As avea nevoie de un sfat legat de tetine si sticlute. Eu am avut Avent, care intradevar sunt fff bune, insa acum cu Matei nu am mai gasit in oras.Am fost la toate farmaciile si nu au asa ceva 
Ce imi recomandati? Ca momentan am o sticla no name cu 4 lei luata de sotu pt spital, nu am folosit-o pana acum insa am nevoie pt ceai si nu imi place ca am impresia ca curge pe la garnituri ![]()
Am pus poze noi cu Matei in warp in albumul de la semnatura.
Fug ca sa trezit si plange iar tati este cu Stefan
la toata lumea!
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata
Amalia spune:
Sanziana, Crengu ma ofer eu voluntar sa stau u puiutii
. Pe al meu tocmai l-am dus pentru prin data in 7 ani la bunici si va sta 2 saptamani acolo
. De abia ne-am intors de 2 ore si eu il caut prin casa...
oofff!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si
29+
Luca Gabriel