Mamici ce asteapta al doilea copil (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

buna dimineata mamici,
camimultumim de cafea, ne prinde bine
danybvne bucuram ca Andrei se simte mai bine,aveti grija de voi
diananu ai nici o alta varianta sa te intorci la sotul tau decat cu trenul?
9 ore mi se par cam mult de mers la 30 de saptamani, mai ales ca te scutura trenul de numa numa
crengu e tare misto caruciorul

6+ si de daniel 05.03.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Cami, am vazut pozele, sunt superbe!!!!!!!!!!!!!! Ce rochita frumoasa si tortul este intr-adevar super tare!

Zsuzsu, Cami, Dany, multumim de laudele la adresa carutului si ale printesei.

Dany, tagreminul este biseptol. Si mie mi-a dat baiatului de pe la vreo 4 ani, si eu ii dau si acum la tuse ( se da la diverse infectii). Poate nu tolereaza el biseptolul, dar si in prospect scrie ca la copii mai mici se da siropel ca sa nu se innece cu pastila si da si gramajul care se da pe kg/corp la copii sub 12 ani. Asa ca nu te speria prea tare de pastiluta aia. Sper sa isi revina Andrei cat mai repede. Dar nu ti-a zis ce are? De la ce a varsat? Un diagnostic , ceva?

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Crengu, caruciorul vostru deja e de fetita, dupa cat de frumos a iesit!
Cami superbe pozele, iar de botez nici nu ma indoiesc cat de reusit a fost!
Dany multa sanatate lui Andrei!
Zsuszu ce departe mi se par 6s de sarcina....sarcina usoara in continuare!
Diana daca ai problemele astea nu poti ruga pe cineva sa te duca cu masina (mai opresti, mai bei un suc, iti mai dezmortesti picioarele). Si eu iau Ca+ VitC din sapt 26s de sarcina si daca voi alapta mi-a zis ca si pe perioada alaptatului!

Noi suntem bine, ma simt greoaie, de 2 sapt de cand am fost la dr. burta mea a crescut cu 10 cm La kg sunt pe la 57, deci vreo 9 kg pana acum, dar forma burtii e de-a dreptul comica, atat de tuguiata, atat de caraghios arat imbracata, noroc ca nu prea ies, decat pana la mama sau cu Dragos in parc.
pupici tuturor

31+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Burtica bebe 2

Poze camera copii
AMR 9 saptamani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Dragi gravidute si mamici, poate stiti ca noi am initiat pe forumul aspirantelor o campanie pt sprijinul reproducerii asistate si in prezent suntem la faza de strangere semnaturi prin petitia on line Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa ne ajutati, semnand petitia si inaintand link-ul catre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
Va multumim anticipat!

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna fetele

Vreau sa uram si noi La Multi Ani !!!! celor care poarta numele Sfintei Fecioare Maria , sa fie sanatosi si fericiti

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

De Ziua Marinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani Maria
de danybv, onyxg1998

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

multumim la fel OanaRusu

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

De Ziua Marinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Buna fetele!

La multi ani tuturor Mariilor!

Am fost si noi ieri la controlul de la o luna, ce repede a trecut timpul....si avem un flacau zdravan de 5300 gr si 63 de cm, a crescut destul de bine, isi tine capul sus tot mai bine, nu prea mai are nevoie de sustinere (eu tot tin o mana in caz ca il scapa) Suntem ok, papam exclusiv la san si mami inca mai are lapte suficient.

Afara este o caldura ingrozitoare....nici in casa nu-i mai racoare dar asta este....oricum, se anunta schimbari de vreme asa ca sa mai profitam de caldura cat mai putem

Am cateva poze noi, facut ieri si azi doar sa-mi fac timp sa le pun pe site

Acum am fugit ca sa trezit flacaul...
pup!!

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Cami,m-am delectat si eu cu pozele de la botez.Foarte frumoase!!!si tortul...
Ana,tine-o tot asa cu lapticul.e foarte bine
Diana,nu cred ca e vreo problema in a circula cu trenul,dar nu tia-r fi mai greu la bucuresti fara ajutor?
Ai rezolvat cu bona sau gradinita?Sper sa va fie bine.Aveti grija de voi!
Sanziana,eu am luat 15 kg pana acum,asa c a la tine e foarte bine.Si burtica mea e tuguiata
Crengu,si eu am admirat carutul si pritzesa si nu m-ai pupatHai,stiu ca n-a fost cu intentie
Dany,e bine ca sunteti pe drumul cel bun
Oana,Szuszu,AdaIulia 33+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!!!!

La multi ani Mariilor!!!!
Felicitari Ana pentru flacaul mare!!!

Noi nu avem multe noutati. Azi a implinit si Lucia mea 4 sapt. de la nastere, intr-o sapt. doua trebuie sa mergem la control (aici se face intre sapt 4 si 6, asteptam sa ne sune de la cabinet sa ne comunice cand sa ne ducem). Stefan e ok, e foarte bucuros ca e buni la noi, merge la gradinita si e foarte mandru de surioara lui, mereu vrea s-o tina-n brate, trebuie sa am grija sa nu-l scap la ea ca nu cred ca o pote tine singur. Lucia papa de zor, eu am lapte, papa cam la 4 ore, chiar si noaptea si trebuie sa recunosc ca noaptea nu sunt foarte fericita s-o fac dar... ce nu face mama de dragul puiutilor ei... De fapt problema nu e sa-i dau sa suga ci faptul ca dupa ce papa trebuie s-o tin cca 15-20 min in sus ca altfel o doare burtica si da lapte afara pana digera o parte din laptic. Asa ca dupa ce papa dorm pe mine cu ea in brate. Dar incet incet o sa creasca ea mare si o sa aiba un stomacel in care sa incapa fara probleme cantitati mai mari de lapte.

Va las acum, ma duc sa ii dau sa pape ca vad ca se-aude ceva scancet de la bebelusa mea. Pupici tuturor!!!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput