Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (118)
Raspunsuri - Pagina 9
turturica spune:
cristina, tinem pumnii atunci pe 13 august. Nu te ingrijora pentru mihaita, chiar daca e mai micut, principalul e ca e bine. Si vezi ca odiseea noastra e norocoasa, toate se rezolva pina la urma 
mina, mersi de vestile bune, ce bine ca bebe darius e bine si ca si-a revenit si camy dupa operatie.
mada, felicitari pt canapea, asteptam poze dupa ce le livreaza
oana, io zic ca o fi ceva in neregula cu tensiometrul ala, ca prea da rezultate mari. Nu e prea cosher.
mariana, eu n-am auzit de donat lapte aici in elvetia, dar ce-i drept nici nu m-am interesat pina acuma. Ce bine ca ai suficient laptic. Cit timp intentionezi sa-l pastrezi in congelator?
narci, bine ati revenit acasa si adaptare usoara. De taiat unghiutele cred ca e mai bine sa le tai cu o forfecuta, noi am luat un set special pentru bebe care are si forfecuta de taiat unghiutele.
sunu, uau, 100 de invitati, voi faceti petrecere cit o nunta. O sa aveti ceva de planuit, dar e bine ca stiti restaurantul si e in familie.
Vazut ultimele poze si admirat pepenasii, sint niste scumpi. Dar am admirat si mamicile, pai voi v-ati revenit excelent, tecky, annababy, sun, aratati super, nici nu zici c-ati fi nascut. Sper sa-mi revin si eu cu greutatea, ca acuma ma simt de parca as avea 100 de kile. Si pe caldura asta tare greu o duc.
De musafiri ce sa mai zic, o sa las sotul sa se ocupe de ei, ca eu nu mai rezist. Imi pare rau c-ajung sa fiu uricioasa cu lumea, ca nu-mi sta in fire, dar nu mai pot. Am ajuns sa sper ca nasc pin-atunci ca sa scap de musafiri ![]()
37+
MissJJ spune:
Am pus poze noi pe iulie.august cu Ari ca fata mea creca e baiat ca ea nu se joaca cu papusi ci cu masinutze.
Aaa si sa ma mai laud oleaca cu fata mea mare ii zice la asta mica sister.
Si daca ii zic sa zica Amira zice mira.
E asa scumpa.
Oricum vb din ce in ce mai mult si mai mult in engleza da nu-i bai are ea timp sa invete romaneste.
-----------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si
Amira Maya
truli-luli spune:
Multumim Doamne pt minunile pe care le savarsesti! Sunt foarte bucuroasa pt vestile despre Camy si Darius. Doamne ajuta sa fie tot asa si mai departe!
Fetelor m-am emotionat toata privind pozele cu pepenasi. Sunt care mai de care de frumosi. Abia astept si eu intalnirea cu piticul.
Tecky e o scumpa Raluca iar tu esti o mamica foarte frumoasa.
Sun ma minunez de fiecare data de Thea. Cat poate fi de dulce si senina dupa toate prin cate a trecut. Si ce repede creste, deja pune stapanire pe telecomnda
De tine nu mai zic, ce, aia e burtica????? Unde a incaput asa minunatie de fetita? Dar vezi ce faci cu somnul, nu intinde prea tare coarda.
Caprioara e mortala Ilinca. iti vine sa pupi pozele. Ce expresiva e deja!
Anna baby vad ca ii place Ioanei la aer si ce bine doarme la pieptul lui tati. Iar tu arati foarte bine, zau!
Chiar asa, ce e cu asa mamici frumoase la odiseea asta? Devin individioasa cand ma gandesc la burtanul meu, cine stie cum va fi dupa.
Aualeuuuuu, am uitat laptele pe foc si m-am luat cu cititul. Noroc ca e oala speciala ca daca nu il adunam pe tot de pe aragaz. Gata, acum fug la dus si la nani. Va pup.
Cami
39s+ cu
si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
truli-luli spune:
quote:
citat din mesajul lui Carmenela
Sara buna din nou fetele,
Am si eu o intrebare pentru mamicile care au deja un copchil.
Am o prietena care are o fetitza de 7 luni, careia i s-au facut analizele si i-au descoperit carenta de fier...destul de mare. Saraca prietena mea face tot ce poate, dar deja de multisor se plangea ca orice face....piticutza nu prea mananca... Ce poate sa ia? Exista pilule pentru bebei? Pediatra a zis sa o lase, ca ea SPERA sa se regleze singura... Acum.....prietena mea a zis ca nu vrea sa spere...ci sa stie sigur...si ca nu are chef sa astepte pana o deveni mai grav...
Va multumesc de raspunsuri.
Va pup
Decat o viata ca o capra, mai bine o zi ca un leu...
36+ cu o bebelina luptatoare si incapatanata...
Carmenela
Ma bag eu cu o parere. Legat de carenta de fier se poate trata. Cam pe la varsta asta i-am dat si eu Anei picaturi de Ferum Haussman (sau ceva de genul asta) dar esential e ca tratamentul sa fie de durata. Eu a trebuit sa ii dau timp de 60 de zile. Nu se vad rezultate asa repede.
Legat de pofta de mancare eu am fost o fericita ca nu am avut probleme cu Ana. Da Doamne sa nu avem nici cu fratiorul! Din experienta cumnatei mele iti pot spune ca ea a incercat cu vitamine (Sanosol parca) dar fara rezultate vizibile. Si ea s-a tot chinuit cu papa si pana la urma fetita ei a inceput sa manace mai bine acum, dupa 1 an, asa, de la sine. De fapt are perioade cand mananca foarte bine si altele in care mai putin.
Cam atat am stiut eu sa iti spun.
Cami
39s+ cu
si
ANA (17.08.2005)poze Ana
varsta Anei
Violeta_m_tm spune:
Ceau fetelor
Nu am mai reusit sa intru de cand am iesit din spital, nu am avut timp de nimic, am primit vizite in continuu, nici de odihnit nu am putut, abea azi am reusit sa dorm si eu mai mult ca simtem ca nu mai am mult si lesin.
Ma bucur ca sunt bine Camy si micutul Darius, nu am reusit sa citesc din urma, nu stiu de ce a trebuit operata si Camy, dar important este ca sunt bine.
Diarux
mersi pentru poezie esti o draguta.
Va rog sa ma ajutati in cateva probleme:
-cand trebuie sa o dau cu glicerina baroxata, si cum sa o dau.
-la puta trebuie sa o curat intre labii?
Am pus cateva poze pe picassa cu micuta mea
poze
dana81 spune:
MINA CE VESTI BUNE!!!!! MULTUMIM DOAMNE CA NE-AI AUZIT RUGILE!!!
fetelor...chiar ca suntem o odisee norocoasa, si eu ma bucur ca fac parte din ea, PUPICI la toate!!!!
Acusi fug la culcare...o noapte minunata va doresc
CRISTINAnu te ingrijora, va fi bine, ai sa vezi
39 si 
CLARA ANDREEA
MissJJ spune:
Violeta in prima poza aia alb negru esti tu?
Nu se curata intre labii nu se desprat sa cureti bine dai cu servtele umdede cat se poate sa iei din mizerie dar aici asa a zis sa nu desfac sa nu ma bag acolo sterg cu servetele umede asa usor pana iese curat servetelul eu asa fac si nu am avut pb.
Da am zis ue peace and quiet da se pare ca nu lui Arii ii e rau a vomat f violent acuma e jos cu noi in sufragerie zice ca ii e cold am imbracat-o cu body fara maneci, pijama si sosete sper sa nu raceasca febra nu are. Uff asta ne mai lipseste boala.
Macar sa nu mai vomite la noapte.
Turtu logic ca vin cu poze, doar ma stiti pe mine.[:d] Nu scapati voi fara detalii si poze.
Mada mami de
Arianna Raisa si
Amira Maya
Violeta_m_tm spune:
Mada nu am pus nici o poza cu mine, am pus 4 poye cu Miruna, nu stiu de care poza vorbesti. Mersi pentru raspuns
poze
MissJJ spune:
Violeta cand eram eu pe picasa si ma uitam la poze tu atunci uploadai poze si a aparut prima o poza alb negru cu o tipa blonda portret si apoi au inceput sa apara alea cu fetita. De asta intrebam cine e in poza alb negru ca daca te uiti la mesajul meu mai de inainte ala mai lung am intrebat si acolo cine e in poza. Scria sub poza ceva cu rosu korben intr-un colt sau ceva de genul, acuma vad ca nu e poza.
Mada mami de
Arianna Raisa si
Amira Maya
Violeta_m_tm spune:
Da Mada stiu acum de care poza vorbesti, nu stiu cum a aparut, am sters-o repede si am crezut ca nu a vazut-o nimeni, nu eram eu in poza.
poze