Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (118)
Raspunsuri - Pagina 10
Gabriela82 spune:
ce mult ma bucur ptr Camy & bb Darius, Dumnezeu sa-I aiba in paza mereu!
GABRIELA
de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)
SunSmile spune:
Cris nu te ingrijora! Sunt convinsa ca Mihaita este bine! Face parte din cea mai speciala odisee ever! Si va fi nascut pe 13, ca si mami lui!
Multumim de aprecieri.
Cu dormitul meu aveti dreptate dar eu sunt un personaj de Caragiale, zau. Chiar nu pot da vina pe copil pt ca nu dorm. Numai ca in afara de 2+2 ore de plimbare, eu imi gasesc de lucru. Ba aspir, spal, frec, gatesc; ba citesc, ba invat (caci vreau sa mai fac un master), ba lucrez pt job, ba ma uit la tv, ba ma joc cu fii-mea, ba mai apar colici si ne plimbam prin casa. Foarte rar ziua am atipit, pt ca in general prefer sa fac altceva. Iar noaptea doarme de la 23-24 pana la 4/5/6 dimineata. Si atunci dorm si eu dar nu ma culc in secunda in care a adormit ea, evident. Ma fugareste el si Dragos sa mai dorm, dar asta sunt. Ma simt bine si nu regret nimic. N-as fi crezut ca o bucatica de carne o sa-mi dea atata energie si pofta de viata si ca o sa ma faca sa zambesc si cand stau pe buda...pt ca ma gandesc la ea! Multumesc Doamne pt ca mi-ai intregit viata!
Madutz sanatate lu' Ari. Scumpa mea draga si vorbareata!
Vio este dulcica Mirunica ta. Pai cu glicerina e cam asa: iti dai tu pe sani, pe sfarcuri iar ei ii dai cu ajutorul unei comprese infasurate pe deget. Si ii bagi degetul in gurita si o stergi usor pe limbuta si pe peretii obrazului. Iar la pasa eu stiu ca nu trebuie sa umbli. Doar stergi foarte bine cu servetelul umed si speli cand faceti baita.
Onutule uof ce tampenie si cu tensiunea asta! Sanatate multa!
Multumim Doamne pentru vestile bune!
Ma retrag dar nu inainte de a spune:
La multi ani Irda! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de fetele tale si de taticul lor! O zi frumoasa ca tine iti doresc!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
Gabriela82 spune:
apropo de ce faceau oamenii inainte sa apara formula stiu ca laptele de capra este cica foarte apropiat de laptele matern, am auzit pe la batrani.
cu tensiunea cica cele mai bune sunt aparatele alea clasice nu cele electronice, Oana si cardiologul si med de fam aveau acelsi tip de aparat?
GABRIELA
Gabriela82 spune:
Cris o sa fie bine cu Mihaita.
ma duc si eu sa ma uit la poze.
Edit: foarte frumosi toti pepenashii si mamicile la fel
GABRIELA
Gabriela82 spune:
Bujo cand ai timp spune-mi si mie cum te mulgi tu cu seringa?
GABRIELA
ankuta_1982 spune:
Fetele nu am somn,de emotii ma doare si stomacul, mai sunt cateva ore si il vad pe bebe.Acum m-a luat o foame de mor! Abia astept sa scap de emotii! Va pup ma duc sa-mi fac de lucru daca somn nu am!
ankuta
Didi81 spune:
Ce vesti minunate despre Camy si Darius!!!
Intr-adevar avem o odisee speciala. Bunul Dumnezeul l-a ajutat pe Darius si in sfarsit incepe sa rasara si soarele dupa furtuna din visul lui Camy!
Cam pe la ce varsta isi tin bebelusii capul? Aida mea vad ca incepe sa isi ridice singura capsorul de pe umarul meu cand o tin asa dupa masa! Ieri chiar si l-a ridicat de-a binelea de pe umarul meu si statea asa cu el in aer si se uita la mine 
Si imi zambeste asa de muuult
, in dimineata asta, dupa ce a mancat, am sarutat-o pe frunte si mi-a zambit imediat, am sarutat-o iar, si iar a zambit; tot asa de vre-o 3-4 ori; nu ma mai pot satura sa ma uit la ea si sa ma minunez de cat de scumpa e
.
Didi
de Aida Maria
Didi81 spune:
Sun, foarte frumoase pozele noi cu Thea, iar ea e o minune! 
Mada, printesa Ari e scumpa foc si in noile poze
. Sanatate multa si sa nu fie decat o alarma flasa!
Didi
de Aida Maria
AnnaBaby spune:
Neata fetele!
Vin si eu sa beau
cu voi, asta daca ma lasa ariciul, ca deja vad ca scartaie...
Ma bucur tare mult de vestile bune despre Camy si bebe Darius, poate in sfarsit rasare soarele si vine partea finala a visului ei, cand totul era frumos...
Mada ms
, esti tu draguta. In poze nu se vede ca am tricou larg, dar am o burtica de zici ca sunt inca
. In rest, la maini si picioare nu am nimic de comentat, insa burta...Mergeam ieri prin parc si impingem caruciorul, si purtam o bluza de
ca celelalte ale mele nu-mi mai vin, si se uita lumea la mine cam lung, cand vedeau ce bb mic am in carut, si ce burtica se contureaza... Ca sa nu mai spun ca o farmacista a crezut ca de acum urmeaza sa nasc 

Asa ca iti dai seama ca e nasol. Si port deja de o saptamana un brau ca sa se retraga mai repede, dar sincera sa fiu nu-mi dau seama de vreo diferenta...Incep sa-mi pierd rabdarea... Iar la nr de kg inca am 10 in plus fata de cand am ramas

Turturica, Truli luli ms de aprecieri.

Apropo de nr de invitati de la botez, m-am apucat si eu ieri de facut lista, si deja s-au adunat vreo 80, dar mai are si sotul de adaugat colegi de-ai lui, parteneri de afaceri etc, ca toti s-au aratat interesati sa vina. Eu initial ziceam ca o sa facem ceva mai intim, da de unde frate, ca toata lumea abia asteapta marele eveniment...Asa ca mai facem o nunta...
Fetele care ati facut ceza, dupa cat timp n-ati mai avut dureri, ca eu fac maine 3 saptamani si tot ma doare burta. Si culmea, nu ma doare taietura, ci deasupra ei, si am si pielea cam amortita acolo...Cand ma ridic in picioare dupa ce am stat mai mult timp intinsa ma doare destul de tare. O fi normal?
Violeta m tm eu o dau pe Ioana cu glicerina boraxata o dat pe zi, nu stiu daca e suficient sau nu, am sa intreb dr. Si pun o picatura pe tetina, sau pe suzeta, si i-o dau s-o molfaie. Sau poti sa-i pui cate o picatura in colturile gurii cu un betisor de urechi de exemplu, daca nu-i dai biberon sau suzeta. In ceea ce priveste curatatul intre labii, eu o curat daca intra acolo kk, ca na, e normal, in rest nu.
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
AnnaBaby spune:
A folosit cineva textilocosmetice de la Lytess, din acelea care se gasesc in farmaciile Centrofarm? Eu vreau sa-mi cumpar o centura pt modelarea taliei, dar trebuie sa mai astept sa aduca o marime mai mica, nu au decat xxl aici la noi. Sunt tare curioasa daca are intradevar efect, daca nu macar sa arate mai bine si sa nu se cunoasca pe sub haine, ca oricum nu are cusaturi, nasturi, capse sau altceva de genul asta...
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love