Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (118)
Raspunsuri - Pagina 11
AnnaBaby spune:
Azi imi reiau sedintele de masaj!!! Abia astept sa merg diseara, i-am spus sotului sa vina mai repede acasa, sa ajunga la 5, ca eu am programare la 5 jumate. N-o sa mai pot merge de 3 ori pe saptamana ca in timpul sarcinii, dar o data tot ma duc. Am niste dureri de spate crunte, am ramas cu spatele betegit si din sarcina si din cauza efortului din spital cand ma chinuiam sa merg, si nu mai spun acum cand ridic fata de atatea ori pe zi in brate, sau la baita cand stau aplecata intr-o pozitie tare incomoda...
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
AnnaBaby spune:
Voi ati remarcat ce miros senzational au bebelusii? Eu nu ma mai satur s-o "adulmec" pe Ioana...
Anna
de Ioana Maria
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
AnnaBaby spune:
Da ce-i cu linistea asta pe forum? Chiar nu-i nimeni in zona?
Anna
de Ioana Maria
diarux spune:
BON DIMINEEEEEEE!!!!!!!!
am absentat ieri, dar motivat!!!!!!!!!!!!!!!!m-am facut gospodina!am cumparat, am spalat, am gatit!!!!eram rupta aseara!!!!dar m-am capatat cu un masaj!deci mai fac din astea!

am intrat repede sa va spun ca a intrat CRISTINA in cezariana, am inteles ca i s-au rupt membranele. starea de spirit era buna.
revin ca am pus de o mamaligutza. de data asta cu brabza si cu smantana.
am de recuperat o multime.
Ruxandra
35+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 5 SAPTAMANI 

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
dana81 spune:
NEATZA!!!

IRDA, SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI!!!
Unde ati disparut toate?Nu v-ati trezit? Va astept la
...eu mi-s putin debusolata asa, nu prea stiu ce sa fac pe aici, ca eram sigura ca nasc, zilele astea, acusi tb sa-mi gasesc diverse preocupari...
39 si 
CLARA ANDREEA
diarux spune:
ANNABABY te dadusem la disparuti!!!!
Am vrut sa te intreb ce fel de sterilizator ai luat si de unde si cat. ca nu ma pot hotari!
Ai citit despre noul meu pitic cu nasterea? Ce parere ai? ca tu o stii pe doctorita.
Ruxandra
35+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 5 SAPTAMANI 

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Irda
La Multi Ani
sa fii cat mai fericita alaturi de cele doua printese si sa ai o zi minunata.

Anna da asa e miros bebeii super fain.
Mai macar bine ca nu ai pus prin alte parti ca mine eu am coapse si brate de halterofil.
Burta o sa se retraga stai linistita si la mine la prima sarcina era mult mai evidenta ca acuma. Si eu am 10 kg in plus fatza de cand am inceput, daca reusesc in prima faza sa ajung la 60 ar fi super. Apoi sa ma stradui sa bat spre 55.
Ce fain ca mergi la masaj chiar ii ziceam la al meu ca trebuie o data intr-un weekend sa lasam copii cu cineva si sa mergem si noi la o zi la spa, ca aici se organizeaza asa pt cupluri masaj, pediuchiura manichiura, papa bun relax in jacuzii piscina etc. Abia astept sa reusim sa mergem sa ne relaxam efectiv ca de vreo 2 ani numai in priza am fost cu copii mutat renovat etc si am zis ca de la anu' tre sa ne ocupam si de noi oleaca ca ne-a cam ajuns oboseala pe amandoi.
Didi multumim mult.
Da vad ca azi e ok momentan sa vedem sa nu faca febra ca de stranutat stranuta dar mai face asa si fara sa fie racita ma tot uit dupa alte semne.
Legat de cand isi tin capul Ari mult mai tarziu il ridica dar Amira e exact ca si Aida isi tine capul f bine cand sta pe umraul meu zambeste non stop Ari abia pe la vreo luna a zambit asa, si mai nou se to intoarce dupa mine sau Flo sau Ari ne cauta cu privirea de e in stare sa se dea peste cap sa ne vada.
Ankuta 

va fi bine noi tinem pumnii si facem galerie.
Da ieri barbatul meu mi-a facut o surpriza ca ma plangeam ca nu am niste pantaloni trei sferturi ca tot e cald aici de numa si vroiam ceva sport mai elastici sa imi incapa suncile in ei si nu am decat blugii care ma incalzesc tare in ei, asa ca ieri mi-a luat o pereche de pantaloni trei sferturi de la adidas.
In sf am ceva mai lejer in care sa incap fara sa se vada suncile cum ies peste bata de la pantaloni.
Noi azi tre sa iesim din casa mergem ca trebuie sa gasim cu print center sa printez niste formulare si documente pt Flo ca are nevoie de ele vineri.
Revin mai tarziu.
-----------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si
Amira Maya
AndreeaOr spune:
Pentru Carmenela - legat de problema carentei de fier. Am citit ceva chestii pe net (ca si la mine tot scadea desi luam suplimente la greu) si scrie ca fierul nu se retine de organism daca e luat impreuna cu produse pe baza de calciu, trebuie ceva distanta intre ele. poate calciu ii afecteaza retinerea fierului si micutei.
Doamne ajuta pentru Camy si bb. Oarea rasare soarele? chiar ma intrebam ieri debusolata si pesimista de ce Dumnezeu care cica e bun si bland permite asa ceva, mai ales unui bb? Dar vestea ma face sa fiu mai optimista.
Andreea
38 sapt
truli-luli spune:
Buna dimineata si de la noi!
Irda La multi ani! si muulte bucurii alaturi de printesele tale!
Cristina WOOOOOOW, vine bebele! Pai ce faci, sari asa randul? nu e corect. Tinem pumnii sa fie totul bine.
Ankuta asteptam vestile bune. Doamne ajuta!
Cami
39s+ cu
si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
babytza spune:
Ma bucur din tot sufletul de vestile bune pe care le aveti despre Cami si bb Darius !!!!!
Doamne ajuta sa ajunga cat mai repede acasa cu ingerasul ei ....
Va multumesc mult pentru informatiile privind clinicile private 

Valentina
30 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze