Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Neata!
IRDA , LA MULTI ANI , SA FII FERICITA ALATURI DE PRINTESELE TALE!
CRISTINA, ANKUTA, MULTA BAFTA

Ma bucur tare mult ca sunt vesti bune despre Camy si Darius, Dumnezeu e mare, iar odiseea noastra e clar o odisee norocoasa!
Plec la piata sa-mi iau ceva de papica apoi revin sa citesc din urma ca am citit cam pe diagonala si sa vad pozele noi cu pepenasi!

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita36+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

WooooooW....vineeee Mihaitzaaaaa! Hai Cris, curaj! Doamne-Ajuta!

Didi da mai, precoci copiii astia. A mea aseara se stergea la ochi cand ii intra apa la baie, capul il suceste de zici ca-i morisca, daca vorbim departe de ea se rasuceste sa ne vada, pe burta inainteaza incet-incet ca rama....de zambit nu mai zic...mai ales cand o gadila Dragos pe lateral!:) Sa fie sanatosi, ca vigilenti vad ca sunt toti!

Anna daaaa, au un miros fantastic. Eu as manca-o pe fii-mea. Dragos dimineata o frichineste nitel, numa' ca sa-i ramana mirosul ei pe brate, sa-l insoteasca la birou.

Azi ne e asa lene la amandouaaaa...da' speram ca plimbarea sa ne mai ajute. Oricum deja suntem bronzate:)....ca tractoristii...

Madutz sa-i porti sanatoasa! Esti foarte faina, nu mai vb asa despre tine, ca ti-o iei!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

CRISTINAnastere usoara!!! Ce surpriza....
[red]ANCUTZA[red] si tie mamico nastere usoara fara emotii

39 si

CLARA ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

pai sa reiau raspunsurile!

CAPRI pai nu mai mancam vreo sapt si facem si clisma si gata cu problema cu kk.

TECKY ms mult de sfat.

SUN, BOTI si ms de incurajari si de sfaturi. Cred ca si pe mine o sa ma amuze dupa ce nasc cand o sa ma pot uita in urma, dar deocamdata mi se pare chiar nasoala situatia in care ma aflu.Si inca stau foarte bine cu stresul, pentru ca m-a ajutat tare mult forumul si discutiile cu voi. daca nu era sa fiu aici...pana acum disperam pe toata lumea. Ideea e ca nu stiu ce e cel mai bine pentru bebe.
SUN deci nu am disparut de tot. darieri am luat si eu niste hainute pt bebe si le-am spalat si mauitam ca proasta pe balcon cum stau ele intinse asa.... si ce puisor astept eu in cateva saptamani!!!

DANAla mine e invers, eu as tot dormi!!!

CRISpai de ce sa va las sa va plictisiti? nu trebuie sa mentinem flacare vie? asa ca mai apare cate un pitic . ca sa aveti cui da sfaturi.tin pumnii!!!

CRISTINA_P cu intarziere!

IRDA

ONUTZAgrija la tensiune!

ANKUTA cred ca ai scapat de moderare de acum. tin pumnii sa fie bine.

GABRIELA,MARIANA, VIOLETA_T_TMms.

TURTU esti mortala cu musafirii!!! ce manei fratele meu!!!

DIA da de ce are predispozitie de luxatie de sold???cum asa???

CARISSMA vad ca si tu tot la capitolul alegere esti!Macar tu esti mai la termen! nu mai ai un stres in plus!

Ruxandra 35+ in asteptarea lui bebe Andrei Tudor

AMR 5 SAPTAMANI

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

buna dimineata!!!
ruxule cristina a intrat la ceza!?? da Doamne sa fie totul bine!!!
hai Cristina nastere usoara sa ai si refacere la fel! iar lui bbmIhaita muuulta sanatate!!!
anna super fain ariciul vostru! sa va traiasca sanatoasa! si enjoy masajul de azi!
dma chestia e ca si la dr gine in ungaria era mare tensiunea...deci nenea cardiologu cel batran si cu migrena cred ca n-a masurat bine
turtu io cred ca nenea cardiologu nu era prea cosher ..uof..si tu nu mai termini cu musafirii!!! voi cat de mare botez vreti sa faceti?
mada bravos pt Ari si noile cuvinte pretioase "sister si mira" ! cred ca-t vine s-o mananci uneori de scumpa ce e!
vio ati facut si voi o pepenasha taare faina!!
sunisor si merci..azi merg din nou la dr de fam sa vaz tensinea..si maine la fel, a zis gine s-o monitorizez zilnic pana vineri..asa ca ma conformez! mama...zau daca-mi vine sa cred ca Thea a isit din burtica aia! fff fain s-a retras!!!
gabriela mi s-a luat tensiune la dr de familie cu 2 aparate diferite..unul clasic si unul electronic...din pacate ambele aratau o val cam mare..
ankuta hai mamik ca va fi bine! azi e ziua ce amare..asteptam vestile de la bujolinu'
irda La multi ani fericiti!!!
no bun..merg la dr de familie sa vad care-i faza cu tensiunea asta fantomatica!

Oana
35+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Fetelor daca aveti timp si dispozitie ajutati si voi o gravida dusa cu capul (adica je) care cu 6 zile inainte de termen nu stie ce nume sa puna la bebe.
De vreo luna am cazut cu sotul de acord asupra numelui VICTOR. Asta dupa negocieri crunte in care eu veneam cu variante de genul Mihai, Vlad, Radu, Marius iar sotul avea in cap numai Rafael (de la Nadal nu din telenovele), Albert , Octavian, Horatiu de am zis ca innebunesc. Mie imi plac numele simple, romanesti. Dupa propunerile lui va dati seama ca atunci cand a zis Victor am zis aleluia, asta sa fie.
Unde e problema? (in capul meu, bineinteles) Pai cunosc un nene Victor care ma calca pe nervi. E genul de om pe care eu il dispretuiesc, un nimic cu preocupari de smecheras bisnitar dar cu aere de popa. Tocmai l-am revazut azi si imi vine sa schimb numele
Ce ma fac?????????

Cami39s+ cu si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Diarux eu am luat sterilizator cu aburi de la Chicco, de la magazinul de sub pasaj, Super baby. Initial ma gandeam la unul pt cuptorul cu microunde, dar m-am razgandit ca nu eram sigura ca incape in cuptorul meu, plus ca daca o sa plec undeva cu bb sa nu depind de cuptor, sa pot sa transport sterilizatorul usor. Eu sunt multumita de el, a costat 120 de lei(parca, daca imi amintesc bine, ca l-am luat de vreo 2 luni).
In legatura cu situatia ta, eu cred ca dr se refera la inducere, ca stii si tu ca ea nu vrea sa faca cezariene decat daca este cazul intradevar.(de ex eu am stat in rezerva cu o tipa care s-a chinuit 14 ore in travaliu si nu avea decat dilatatie 3, si se ruga saraca de dr sa-i faca ceza, a sunat-o si sotul ei pe dr s-o convinga, ca ea tot nu vroia... pana la urma i-a facut, dar ea era tot convinsa ca femeia putea naste natural). Asa ca ma gandesc la inducere, asta in cazul in care nu se hotaraste chiar bb sa vina mai repede, ca uneori stii ca lucrurile au tendinta de a se rezolva de la sine. Iar despre inducere nu cred ca e chiar asa de nasol, cel putin din ce au mai povestit alte fete, oricum mi se pare mai nasol sa nasti cu medicul de garda.
Iar daca ti-e teama ca ajungi totusi la medicul de garda si iti face ceza, stai linistita ca fara acordul tau nu se poate, ca pt operatie trebuie sa semnezi. Asa ca eu zic sa stai linistita, sa nu te stresezi mai mult decat este cazul, ca totul o sa fie bine, si intradevar dr nu-si lasa pacientele de izbeliste. Ti-am zis ce placut surprinsa am fost eu ca ma cautat prin spital in fiecare zi, venea ea dupa mine ba la sala de spalat, ba la sala de copii, pana ma gasea...Si-a dat tot interesul...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Mey , stati asa ca io abia acu m-am trezit cu adevarat! Deci despre CRISTINA26 era vorba? Mamaaaa mie acu chiar ca ma apucara si pe mine emotiile!
Eu eram convinsa ca e vorba de Cristinna_p care are dpn-ul pe 27 iulie!

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita36+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Cami esti totala! Mie imi place Victor. Dar daca tu asociezi numele cu cineva nasol, hmmm, greu, stiu cum e! Nu stiu ce sa te sfatuiesc...

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Naste Cristina? Eu cat is de grabita nu am vazut. Nastere usoara scoatem majoretele.
Laura ms da crede-ma ca imbracata mai merge da daca dau jos si i let it all hang out is moartea pasiunii. Si la mine nu burta e pb mare lateralele, aripioarele alea is imense bratele si coapsele ca la halterofili. Abia astept sa ma unda verde la sport ca deja am pregatit echipamentul si cum imi da nenea doctorul verde ma pun pe alergat in weekend si exercitii acasa in sufragerie ziua asta pana mai cresc fetele si daca Ari merge la gradi eu merg la sala dim ca pe asta mica o pot lasa la ei la cresa sa se joace cat eu trag la aparate.
Oana ms. da si aseara vb de numa cu noi si acuma e mai greu ca zice cate u cuvant da nu stiu ce vrea sa zica si ea il tot repeta pana il nimeresc nu se lasa si dai si enumera o lista interminabila de cuvinte care cred eu ca le zice. E belea.
Cami mie de ex nume romanesti simple imi plac Marius, Dragos, Radu, Stefan. Spor la negociat si convins sotul stiu ca e greu.
Gata acuma hciar plec.

-----------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput