Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

CARMENELA te-am lasat la urma sor'mia, ca sa ma iau de viata ta! Pai bine, frate (ca sa nu repet "soro"), dispar si eu olecutza si matale "te razi" de mine????adik iti place sa sufar, nu? iti place sa ma vezi "perpelita"....
Raportez ca am cumparat niste trebi pentru ala micu'...mi se par cele mai mishto lucruri de pe planeta, asa micutze cum sunt ele. si acum ma duc la calcat care , tin sa subliniez, nu este tocmai cea mai mare pasiune a mea...dar presimt ca asta va fi unica data cand le voi calca cu placere!!!
De fier...nu stiu ce sa zic. da parca numai sa steai sa spere ca se reface...nu e bine. sa schimbe doctorul. sa ceara alta opinie.

Ruxandra 35+ in asteptarea lui bebe Andrei Tudor

AMR 5 SAPTAMANI

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ana eu la baiat o sa ii pun numele Andrei

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreeaOr spune:

Stiu si eu cum e cu numele. am facut amandoi liste cu nume care ne plac. el a ales pana la urma Antonio care si mie imi place si eu as vrea neaparat si Matei, un numa de sfant macar. Acuma el spune ca e o combinatie de genul Antonio Istvan ca asa ii suna lui , dar mie imi place . si a mai luat si nasi de nunta de partea lui ca si ei zic ca suna ciudat. asa ca acum ne , tinand cont ca mai e un picut. Dar i-am spus ca eu voi fi prima cu el asa ca eu voi spune ce nume sa-i dea (habar n-am dc e asa dar ca sa-l enervez nitzelus)

Andreea
38 saptamani

Mergi la inceput

bai, gata si cu papa, sa ma apuc de poezii ca iar sunt in urma.

ANNABABY stiam eu de ce te astept asa cu dor pe forum. sa ma mai scorti din incurcatura.Tot sub pasaj am fost si eu da erau atatea acolo ca nu am stiut ce sa aleg. si ala cu microunde nu prea imi surade ca am senzatia ca nu e prea sanatos...sau o fi iar in capu' meu???

TRULI-LULI ma bucur tare ca ma urmezi indeaproape cu probleme noi ca sa nu mqai rada fetele ca numai eu imi fac griji din orice. Eu zic sa faceti o lista luuuunga cu absoluit toate numele care va vin in minte si o parcurgeti amandoi. unde va potrivit, pac! gata! La noi numele l-am ales singura ca nu se putea vb serios cu sotzu meu pe tema asta. el zicea Ramon Rodrigo (ca sa ma scoata din sarite, bineinteles). asa ca intr-o zi l-am anuntat ca pe bebe il va chema Andrei Tudor si gata!nume romanesti, nume de sfant. asa ca...subiect inchis. sper sa mearga si la tine!

VIO nu ma zapaci!!! ca mie la telefon mi-a zis CRISTINA si eu nu m-am gandit la altcineva decat la CRIS!!! am si intrebat-o "da parca nu era DPN ul acum", iar ea mi-a zis ca i s-au rupt membranele. Ca ma indoiesc eu ca m-ar fi sunat pe mine CRISTINA_P. da ia sa fac eu o verificare dupa nr de tel.ca m-ai pus pe ganduri.

AMR 5 SAPTAMANI

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Irda, LA MULTI ANI!, multa sanatate, fericire si impliniri alaturi de sotul tau si de cele doua printese pretioase!

Cristina , nastere usoara, Mihaita, ce baietel grabit esti!

Mada sa porti sanatoasa pantalonasii, nu mai fii amarata cu shunculitele, ai vazut ce frumos ai slabit dupa nasterea lui Ari, un pic de Monti si-ti vei reveni si de data asta la fel de bine.

Sun vazut pozuci noi de Thea, mai ce s-a lungit, ati facut falcutze, yummmi. Si ce burtan scobit am vazuuuut...

Cami (truli), mie imi place foarte mult si Sebastian, e international, si la alinturi se preteaza, mai imi plac Tudor, Dan, Dinu, Rares... Nasol ca asociezi numele de Victor cu un individ care nu-ti place ca de altfel e un nume tare fain. Ana cea chelutza

Dia pt corectarea unei tendinte la luxatie de sold in prima instanta medicii recomanda sa pui 2 pampersi unul peste altul ca sa stea puiul foarte cracanat. Am vazut in cartea lu Capraru (la care citesc acum) un scutec din ala de care zici tu dar intreaba un doctor daca 2 pampersi nu-s de-ajuns in prima faza, pina vedeti ce si cum. Cica e important sa urmaresti cutele de grasime de pe picioarele fetei sa vezi daca sunt simetrice, la copii cu luxatie congenitala de sold cica acolo se vede prima data ca ceva nu e in regula. Oricum, tre sa faceti niste radiografii... , sper sa nu fie cazul de hamuri sau ghips. Mirunica mica

Somebody help me please! Cum dati completare la bebei? Inlocuiti o masa de san sau ii dati completare formula dupa ce suge? Ca io e clar ca imi infometez copilul dar nici nu stiu cum sa introduc formula, pleeease, Mada, tu hranesti fata mixt, zi-mi si mie cum faci

_

Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251

_

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

da, fetelor, e CRIS, am verificat nr de tel. uf...ca ma gandeam ca am trimis mesajul aiurea!
gata ma duc sa vad ce fac cu oezicile. ca nu prea stiu multe nici despre MOTANIKA, nici despre SCUMPI.

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Minunate vestile despre Darius si Cami. Doamne ajuta!
Irda, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de printesele tale!
Boti, eu ii dadeam completare dupa ce sugea si dupa ce ii dadeam laptele meu muls cu pompa (daca nu ajungea).
Din fericire acum nu mai am nevoie de completare, ca ii ajunge laptele. In schimb, problema este ca suge putin si oboseste, dar nu se satura, ca de la biberon vrea. Asa ca, dupa ce suge, ma mulg si ii dau la biberon. Am incercat in toate felurile, am tinut-o o zi intreaga fara biberon si tot nu sugea cat trebuie. Sper ca dupa ce mai creste sa aiba mai multa putere.
Sunule, eu nu stiu cum reusesti puiule sa faci atatea lucruri, auzi, sa si inveti. Eu am impresia ca m-am prostit si mi s-a sters tot din cap. Ma mai suna si pe mine de la servici cu diverse probleme si toate mi se par asa departe. Nu stiu cum am trait inainte fara galusca draga.

Gini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna.
Am fost si noi la controlul de o luna.
Avem vesti bune.....am luat 1kg si 5,5cm de cand ne-am nascut, avem acum 4350g si 54cm, si vesti proaste.....avem torticolis si de aici pozitie vicioasa din cauza ca am fost in prezentatie pelviana . Fontanelele sunt aproape inchise si oasele incalecate

Asa ca fetelor care stiti ca bebe e pelvian nu ezitati sa cereti sfaturi.
La spital am vazut ca oasele caputului sunt putin deformate la spate, dar, mi-au zis ca o se se indrepte cu timpul, insa nu e asa. Se poate face ceva dar nu o sa fie niciodata perfect normale.

Am fost la un centru de recuperare din sect. 3, trebuie sa facem gimnastica 2 sapt. si daca nu da rezultate va trebui sa apelam la ei. Si e cam greu....e departe de noi si mai e si Alex.....Offff

E predispus si la displazie de sold tot datorita pozitiei in uter.
La maternitate ne-a spus sa facem echografie de sold cat mai repede, insa trebuia la 6 saptamani.
Am fost la Budimex si ne-a facut culmea radiografie, care nici nu se face la nou nascut decat dupa varsta de 4 luni
Mie greata de medicii astia....fac ceva sa scape mai repede, nu ce ar trebui.....

Asa ca fetelor credeam ca la Municipal pediatrii sunt buni....nici macar nu s-au uitat cu atentie la copil, ce-i drept nu stiu daca l-a vazut vreun neonatolog la nastere, in sala era doar asistenta, nu am vazut nici un neonatolog, nu a venit nimeni sa zica ca datorita pozitiei care a avut-o poate avea urmari, ce sa ma zic de cotizat....

Acum trebuie sa fac gimnastica daca se poate si de 1000 de ori pe zi timp de 2 saptamani apoi trebuie sa merg la ei....Va trebui sa-i sprijin corpul pe o parte cand doarme, cu o carte mare si grea infasurata in scutec si un alt scutec pliat sub oasele bazinului

Doamne ajuta-ne!

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Ma bucur nespus de mult de vestile bune despre Camy si bebe Darius. Sa-i intareasca Dumnezeu in continuare.

Am si au o intrebare la mamicile care alpteaza si beau ceai de anason si chimion. Voi nu va constipati? Ca eu de cand beau sunt constipata rau si asa ma chinui ca nu vreau sa renunt la laptik. Stiti vreun remediu?
Eu inainte consumam foarte multe fructe si legume, acum am redus muuuuult din ele.La maternitate ne-a zis ca putem manca orice, dar cate putin, eu nu ma risc ca nu stiu cum reactioneaza asta mica. Voi ce stiti? Ce fructe, legume consumati?

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Am citit din urma....

Irda! Sa fii sanatoasa si sa-ti traiasca fetitele! Petrecere frumoasa!

Ma bucur mult pentru tine draga Camy si pentru bebele tau! Dumnezeu face minuni atunci cand credem in El.

Caprioara sa-ti traiasca printesa, vazut pozicile, sa stii ca si al meu se mai trage de par, si tot el tipa.

Boti si eu mai raman fara lapte ziua si ii dau o masa sau doua cu formula. Sau daca vad ca nu s-a saturat la tzitzi iii mai fac 30 - 60 ml formula.

Sun superba Thea tot mai mult pe zi ce trece!
Te invidiez...nu stiu cum faci fata la atatea, si eu la primul la fel faceam....nu ma odihneam, imi faceam treburile prin casa si din cauza ca nu ma odihneam am pierdul laptele la 4 luni.

Vazut toate pozele cu bebelusi....superbi!

Tecky arati bine! Creste, creste Ralucutza!

Felicitari noilor mame! Sa va traiasca puiutzii!

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput