Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (118)
Raspunsuri - Pagina 8
Carmenela spune:
Ma bucur sa aud vesti bune despre Camy... sa speram ca de aici inainte numai vesti din astea vor fi!
Din ce stiu io....poieta odiseei e la cumparaturi de bb... Nu va faceti griji....nu naste.... Mai trebuie sa se ingrijoreze un pic cu hotararea...inainte sa scape definitiv... Tre' sa se perpeleasca...ca sa simta ca e insarcinata...Prea doarme bine, nu are contractii, nu o doare nimic, chiar asa...pai e corect? Zic io...ca-s verde de invidie...Hi, hi, hi.... POIIEEETOOOOOOOOOOOO!! SOOORRR-MIIIIAAAAA...
Mai fetelor....io sa stiti ca am scapat de musafiri (read soacra cea nemernica) printr-o tactica super simpla.... A venit ea.....am plecat eu...
Binenteles ca a urmat o criza de isterie.
..pe care eu initial am pus-o la suflet(in sensul ca imi venea sa o omor..nu ca ma durea sufletul..stati linistite)...dar mi-a trecut repede...in special cand am vorbit cu iubita de mama mea...care radea in hohote si care mi-a spus "sper ca nu esti suparata... abia acum ai scapat de ea si i-ai zis ce credeai despre ea de 7 ani"... Si asa mi s-a luminat ziua si deodat' ma trezii la viata...
Gata, va pup.
Decat o viata ca o capra, mai bine o zi ca un leu...
36+ cu o bebelina luptatoare si incapatanata...
Carmenela
mariana_1976 spune:
Doamne ce bucuroasa sunt sa citesc in sfirsit si niste vesti bune despre micutul Darius! Sper sa se termine cu toate problemele lor cit mai curind!
Narci, sa stii ca si eu ma gindeam ce faceau oamenii pe vremuri...cind nu era formula.(in tara asta au cam din anii 70, dar in Romania cred ca de-abia mult mai tirziu a aparut)
Ce bine ca tati al vostru are experienta.La primul bebe noi eram niste "pustani" de 21 si respectiv 22 de ani care nu prea stiam ce si cum...![]()
narcisa.s spune:
Slava Domnului ca sunt bine Darius si Camy!!!!Multzumim Domnului pentru ce a facut...Dr are dreptate, laptele matern este esentzial in asemenea momente...
Mariana, aici fiecare maternitate are banca de lapte
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais Iman
oanasm spune:

forumu' asta iar merge ca pixu'
multumim Mina de vestile legate de Cami si Darius! multumim Doamne-Doamne ca ai grija de ei!
bun venit pe lume noilor pepenasi! sa va dea Dumnezeu sanatate voua si parintilor vostri!
sun, tecky, ralu 
super pepenasi!!!!!!
buun..am fost la dr de fam...tensiunea azi e 162/94...
ma trimite la cardiolog..acolo un nenea dr batran pe care il durea capul..imi ia si el tensiune 120/80..si zice ca nu am tensiune ca e f buna..ca nu am nimic 

revin la dr de fam...tensiune din nou 160/92
na..sa mai inteleg ceva 
Oana
35+ cu

o noua viata
filmuletz bb
AnnaBaby spune:
Am pus cateva poze noi pe picasa, cu mine, cu tati si cu ariciul...
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
M&M spune:
Doamne, ce ma bucur sa citesc vesti bune despre bebe Darius Andrei!!! Doamne iti multumim!!!
Mina, multumim de vesti.
La tine niciun semn ca bebelina ar vrea sa vina?? Sa scoatem
-ele, poate o impresionam pe bebelina.
Ana_a, felicitari!!! Bun venit puiutului pe lume; sa fie sanatos, cuminte, papacios !!!
Narci, bine ati venit acasa!!!
si mica sirena..Multumesc mult de incurajari...
Oana, ce ai patit si tu azi!!!
Nu ai un tensiometru electronic acasa sa iti poti monitoriza singura tensiunea???
si ai grija!!...
Monica, imi pare rau ca nu am mai stat...
Am iesit destul de bulversata de la d-na dr...
Deci, cezariana va avea loc pe 13 august ( daca nu intervine nimic pana atunci) ....DAR, fiindca intotdeuna exista un "dar" , vineri trebuie sa merg din nou sa fac eco...se pare ca exista o explicatie pt bebeul meu mai micut...niste fluxuri arteriale aiurea...
Abia astept ziua de vineri...
De Sursula nu stie nimeni nimic??
Cristina
37+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 20 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
dma2007 spune:
cum am mai spus si atunci cand thea si-a revenit:
Dumnezeu e mare!Iti multumim Doamne pentru minunile pe care le faci!
oana sa stii ca si eu am semne de intrebare cu tensiunea, acasa mie imi arata altceva, la medic altceva...nu stii cum s-o mai dai. ai grija ce faci!
cris nu stiu ce sa mai zic...o sa fie bine, sunt sigura de asta.cam tarziu pe 13, n-a vrut pe 5?tin pumnii pentru vineri, asteptam vesti Bune !
M.A.
36s+!
a inceput numaratoarea inversa
AMR 18 zile 
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
M&M spune:
Monica, bebe are o intarziere de crestere de vreo 2 sapt, de aceea nu a vrut pe 5 august...
Cristina
37+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 20 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
MissJJ spune:
Uff finally peace and quiet adik muzica incasti
ca am babysitter la bebitza.
Intra barbatul in tura.
Am terminat si papa si vasele is spalate bucataria imaculata deci maine dim nu am de smotruit am papa si pt maine deci maine fac curat.
Ana vazut pozele f faine ce scumpel e ala micu si ce baiat mare ai, adevarat cavaler. Stai linistita ca si eu eram cam disperata primele doua sapt dar uite se termina acusi a treia sapt si e mult mai relax, imi revin la old me.
Sun-ule care burta mama???
Eu tre sa tai ditamai bucata sa ajung la dimensiunea aia.
E totala nepoata.
Nu mai chinuie copilul cu banderole draga vezi ca riposteaza lasa fata in pace. Ce smechera e ea la tv.
Creca seamana cu Flo ca el e nedespartit de telecomnezi ca na cu atatea receivere avem si un munte de telecomenzi si psp ala e lipit de el cu superglue.![]()
Mariana pfiuu bine ca nu e vreo pb de la lapte, ei s-a zapacit si tati si a meu se mai zapaceste cateodata cu doua dapai la voi. Da aici se doneaza.
Mina multumim de vesti super bune ma bucur din suflet ca sunt bine.
Oana mai is culmea medicii astia serios.
Da na romanica...
Narcisa ms mult.
Lasa ca va obisnuiti voi e mai greu la inceput ai noroc cu sotul ca are experienta o sa fie bine ai sa vezi.
INca o data go with the flow ia fiecare zi asa cum vine si bucura-te cat poti de fiecare clipa nu te invinovati pt nimica esti mamica perfecta pt Mica Sirena.
Caprioara ce scumpa e Ilinca, vai imi vine sa o pap pupicei multi de la noi.
Anna super pozele ce fain sta ea si se uita la tati
si tu unde esti grasa ca esti mai slaba ca mine. Eu am niste brate de zici ca is halterofila.![]()
Violeta mama draga da cine e in prima poza??? Ca sigur nu e Miruna.
-----------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si
Amira Maya
Carmenela spune:
Sara buna din nou fetele,
Am si eu o intrebare pentru mamicile care au deja un copchil.
Am o prietena care are o fetitza de 7 luni, careia i s-au facut analizele si i-au descoperit carenta de fier...destul de mare. Saraca prietena mea face tot ce poate, dar deja de multisor se plangea ca orice face....piticutza nu prea mananca... Ce poate sa ia? Exista pilule pentru bebei? Pediatra a zis sa o lase, ca ea SPERA sa se regleze singura... Acum.....prietena mea a zis ca nu vrea sa spere...ci sa stie sigur...si ca nu are chef sa astepte pana o deveni mai grav...
Va multumesc de raspunsuri.
Va pup
Decat o viata ca o capra, mai bine o zi ca un leu...
36+ cu o bebelina luptatoare si incapatanata...
Carmenela