Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (118)
Raspunsuri - Pagina 7
AnnaBaby spune:
IN SFARSIT AM NET!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dupa 2 zile pe uscat au venit si astia sa repare netul, ca toata scara era defecta.
Mi-a fost tare dor de voi, si am citit cu nerabdare sa vad ceva vesti de la Camy, sperand bineinteles sa fie bune, dar cand am citit mi-a "cazut fata" - offffff, Doamne ajuta-i si pe Camy si pe bb, sa se faca bine si sa se termine odata cosmarul asta!!!
Diarux m-am distrat copios cand am citit povestioara cu oxitocina, sper din tot sufletul sa fie adevarata si nenorocitul ala sa fi simtit macar 10% din durerile nasterii!!! Adevarul este ca sunt tare dureroase injectiile cu oxitocina, mi-au facut si mie cate 3 pe zi cat timp am stat in spital...
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
SunSmile spune:
Ana, Scumpi felicitari! Sa va traiasca pepenasii!
Monica ma bucur pt vestile bune! Mai e putiiin!
Ankuta hai fruntea sus! In doar cateva ore vei fi mamica! E minunat, o sa vezi!
Tecky e o dulceata Ralucuta! Si tu arati bine!
Capri vaaai, ce par are Ilinca! E o combinatie intre voi 2 dar preponderent il regasesc pe sotul tau in ea! E o dulcica!
De Camy nu stiu nimic. O sa-i scriu!
Mada ma bucur pt canapele. Mai e nitel pana pe 6!
Duamna Ruxi zisa si poiata :) pe unde preumbli?
Turtu pai cred ca 100 de persoane se aduna. Asa n-as fi vrut harmalaie dar e imposibil. Familie mare si noi si nasii + prietenii apropiati + colegii...
Cam nesimtitori musafirii astia. E aiurea sa stai pe capul unei gravide care sta sa nasca...
Fug la masa si apoi iesim la plimbareala de seara.
Am mai pus poze cu noi la pepenasi!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
ana_a spune:
quote:
citat din mesajul lui mada_mxm
Ana sunteti deja pe listutzaam sa merg sa adaug si la nume Alexandru.
-----------------------------------------------------
Mada mami deArianna Raisa si
Amira Maya
mada, eu nu m-am vazut pe listuta....cred ca de la oboseala.
Am un somn de pic pe jos si pentru ca imi este asa de somn nu pot dormi sa ma odihnesc, daca de pe acum simt aceasta oboseala ce ma fac mai incolo???
Pe Matei l-am scaldat acu o ora, a papat si acum doarme. Tati si cu Stefan nu sunt acasa....e asa de liniste ca as putea sa ma odihnesc si eu langa puiul mic dar am zis sa profit de liniste sa mai scriu si eu pe forum.
Mi-am scos wrap-ul din dulap m-am uitat la filmuletele "cum se leaga" si acu stau cu el legat de gat dar nu am curajul sa bag si copilul in el....oh... cred ca mai astept sa mai creasca nitel, desi e mare si zdravan, isi tine bine capusorul, cred ca are in jur de 4,600 gr daca nu mai mult. mi-am zis ca daca deseara face scandal il bag in wrap sa vedem daca are vreun efect.
Pentru ca daca il tine cineva in brate pare sa nu aiba mai nimic, cum il punem in patut cum zici ca il arde nu alta....
Ah...si in ultima vreme doarme in cosuletul de la masina, punem copilul in cos si cosul in patut sa nu ajunga Stefan la el si asa e mai linistit.Cred ca pozitia ghemuita din scaunul de masina ii place mai mult si il ajuta la burtica.
Cam asta despre noi, am pus si cateva poze la semnatura, o sa le mai actualizez ca parca sa schimbat, a trecut o saptamana de atunci
si sa auzim numai de bine.Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata
ladymina77 spune:
Vin pe fuga cu vesti bune de la Camy,
Tocmai ce-am vb cu ea ,am sunat-o ca nu mai aveam stare.In primul rand Darius este bine,dr.neonatolog i-a zis lui Cristi,sotul Cameliei ca nu-si explica ce s-a intamplat decat o minune.L-au scos de sub aparate,respira singurel,nu stie saracutu` sa manance din biberon inca,tocmai de aceea dr.a cautat-o pe Camy la reanimare sa-i spuna sa se faca bine cat mai repede pt ca bebe are nevoie de ea:).Nici nu va imaginati ce m-am bucurat cand auzeam ce-mi spunea.Se simtea si in vocea ei ca este fericita.Operatia ei a decurs bine,a operat-o un profesionist si nu un rezident,e super medicul.In rest maine nu,dar de poimaine o sa fie cu bebe si cam astea sunt vestile.
Doamne Dumnezeule Mare tie iti multumim!!!
Despre noi inca nici un semn ca ar vrea sa vina printesa.O asteptam cu drag,poate la noapte ,poate maine.vedem noi.
O seara buna!
39w+2d
mina
ana_a spune:
mina, super vestile care ni le-ai adus!!! Tare ma bucur de ceea ce am citit!
Ankuta, curaj!Sa ai o nastere usoara si sa auzim numai de bine!!!Mai ai un pic si o sa-ti ti puiul in brate!
Apropo de musafiri....am si eu aceasi problema, de cum am ajuns acasa de la spital aproape zilnic a venit cineva sa ne vada, sa ne aduca dulciuri, compoturi, pampers si alte minuni...plus galagie ca majoritatea musafirilor au venit cu copilasii din dotare....la un moment dat simteam ca nu mai am rabdare....mai am doar cateva persoane care s-au anuntat ca vin sa ne vada si apoi sper sa stau si eu linistita
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata
SunSmile spune:
DARUL BOTEZULUI! Multumim Tie Doamne!
Imi vine sa tzopai de fericire! Bravoooo Darius, pui mic si luptator ce esti! Bravo Camy si Cristi! De acum o sa va puteti bucura de puiul vostru!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
Caprioara spune:
Sunule, ai si vazut pozele
? Cu o mana o tineam pe Ilinca la alaptat si cu cealalta le puneam
. Cu tati seamana pisica, nu-i nici o indoiala!
Deci, gagici, poze noi cu Ilincutza gasiti la contul meu de la semnatura, dar si la pepenasi08.
Tecky, vazut si pozele noi cu Ralucutza
.
Ankutza, nastere usoara!

Boti, felicitari pentru banuti! Chiar ii meritai!
Nu avem vesti de la Sursula inca?
Nici de la Camy? Ma rog in continuare pentru ea si bb Darius
.
Dara, Anka, Mada, pupicei speciali; nu mai apuc sa va raspund individual...
Si acum scriu cu o mana, ca pe cealalta a adormit Ilinca
.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
poze Ilinca, burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
narcisa.s spune:
Sa dea Dumnezeu sa fie bine pentru Camy si pentru Darius...
Sursula, Violeta Tm, Motanik, Scumpi si TOATE mamicile de PEPENASHI minunatzi, va sarut si va felicit pent ore pentru bb!!!Anka si Ladymina nasteri usoare sa aveti
Carissma, nu te impacienta...Disuta cu dr si vezi ce iti propune el mai intai, ce crede el ca e mai bine pentru bb...Oricum va fii bine, stai linistita
Danutza, incercam incercam sa ne acomodam...Dormim cam 5 ore pe noapte, adica de pe la 12 la 6 cu o intrerupere de o ora aproape in care mancam...Incercam sa ne intzelegem una cu alta, azi e prima zi singurele acasa, Vil a trebuit sa mearga la treburi...Cu tati e mult mai usor, el stie ce si cum, are rabdare, ii canta, ii danseaza, ii povesteste, ea sta si asculta...Cu mine e mai greu dar iesim noi la liman cumva...O sa vezi si tu ca nu mai e mult mult...Rabdare sa ai, multa rabdare
Bravo pentru bebica grasutza si frumoasa...Pai o sa iese pe unde a intrat, nu?????
Tecky esti o mamica minunata cu o bebitza fermecatoare
Dma-ule felicitari!!!!
Ana a si noi suntem tot asa cu scaunelul de la masina...In prima zi acasa a dormit numai acolo...Acum vad ca accepta si patutzul de bine de rau
Dienutza Mirelutza cum suntetzi????A trecut oboseala de la botez??
ATB-ule va descurcatzi???
Eu cu ce sa-i tai gherutzele micii sirene??Cu forfecutza sau cu unghiera??Hmm??Cum se procedeaza??
Ne luptam cu colicii
AndreaOr, rau n-are ce sa-ti faca.Eu am luat dar n-a fost cazul pentru ca am ajuns la ceza...Am luat si ceai de zmeur, si ulei de samburi de struguri pentru masaj perineal...Zic sa iei...Cu placenta am o cunostintza care a nascut acum ceva vreme la Municipal si placenta avea gr de maturare 6...Nici nu exista in cartzile de specialitate...Si cum nu mai ai mult eu zic ca nu-i asa de rau
Mariana, nu cred ca este foarte periculos (numai daca are ceva intolerantza la lactoza)...Eu am crescut cu lapte de alimentara pana la 3 luni ca mami nu avea lapte...Si de bine de rau am ajuns pana aici...
Boti, super vestile cu salariul...Am citit ca v-ati plimbat cu masinutza asa, intre gagici...Bravo
Mada, din ce in ce mai mult te apreciez...Si pe toate mamicile care au mai mult de un copil...Frate, suntetzi fenomenale!!!!
Dia, eu cantar n-am luat si nici nu cumpar...
Cristinutza, lasa tu bea frunzele alea de zmeur ca nu se stie niciodata ce si cum...Da??Deci cum a fost la dr??Ce a zis??
Marimar poate se hotaraste sa vina bb pana duminica...
Sun-ule, cum dormi omule numai 4 ore pe zi-noapte???Si esti cu nervii inca tari??Eu dorm 5 ore pe noapte si ziua vreo doua trei ore si ma mai apuca bazbiducii de ma trimite barbatul-meu pe afara sa culeg maracuja sa ma linistesc...
Mey Turtu mey dar mai pune si tu capat la atatzia musafiri...Hai te rog...Rudele astea ale voastre nu stiu ca tu esti insarcinata pe ultima suta??Ma enervez...Si in plus daca acum nu te odihnesti, dupaaaaa...va fii ceva mai greu o perioada pana va intratzi in ritm
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais Iman
Caprioara spune:
Mina, multumim din suflet pentru vesti!!!
Doamne Dumnezeule, mare esti! Iti multumim ca ai avut grija de Darius si de Camy!
Am lacrimi in ochi... Sa speram ca de acum totul se va indrepta. Asa este, cum spune si Sun, taina botezului ajuta. Si rugile noastre ale tuturor.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
poze Ilinca, burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
mariana_1976 spune:
Am vorbit dupa amiaza cu doctorul la telefon si mi-a spus ca cel mult o sa o doara burtica si o sa se vada si pe pampers "rezultatul" greselii...
Boti, nu avem alergii la lactate in familie, din fericire...In tarile nordice se bea foarte mult lapte in comparatie cu sudul sau chiar centrul Europei, dar este foarte strict controlata calitatea.
Sun astia mi-au zis ca la bebelusi este destul de rara o alergie la lapte si ca intoleranta de lactoza este mai mult intilnita mai mult la adulti...Cu toate astea cunosc o familie cu 3 baietei si cel mic inca din perioada bebeluseasca saracul nu putea sa bea decit lapte de soia...
Marimar eu mai alaptez si ma si mulg fiindca am foarte foarte mult lapte...Am pus o multime de caserole si pungulite la congelator...Ma bate gindul sa donez chiar, dar sotul e cam impotriva, zice ca daca o sa fac chestia asta o sa am tot timpul in exces...
Turtu poate nu e frumos si politicos, dar eu i-as zice sotului sa le transmita ca nu ma simt bine si nu ii putem primi deocamdata...
Am fost foarte ingrijorata astazi cu "pozna" sotului, insa nu pot decit sa fiu fericita ca nu s-a intimplat nimic grav...
Chiar mamicilor si burticilor, in Romania sau in tarile in care locuiti se doneaza lapte matern?

am sa merg sa adaug si la nume Alexandru.