Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (118)
Raspunsuri - Pagina 6
ana_a spune:

Buna fetelor!
Este drept ca nu am mai intrat de mult pe aici.... de citit va mai citesc cand pot ca aveti un ritm ametitor dar de scris....nu am mai scris
Am nascut si eu intre timp, Alexandru Matei, sa nascut pe 14 iulie la ora 18.30 cu cezariana, apgar 9, 3900 gr.
Va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta voastra! Promit sa intru mai des, cat de des pot.
Am citit despre bb Darius Andrei, Sa dea DD sa fie bine!
O sa mai revin, acum fug ca ma cheama datoria!

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata
MissJJ spune:
Dana, Marimar ma bucur ca bebeii sunt ok.
Marimar lasa ca poate vine ea singurica pana samb-dum. Uite scoatem si niste majorete poate le vede si vrea sa vina: 

Turtu te inteleg cu musafirii si vizitele da oameni aia chiar nu pricep ca na mai ai putin si nasti nu poa sa vina sa viziteze alta data?? Daca ei chiar nu pricpe zi-le si tu verde in fata ca na pana una alta macar ultimele 3 sapt sa stai si tu si sa te pregatesti pt bebe si pt nastere sa te relaxezi sa faci ceva ce iti face placere si sa profiti de timpul in doi cu sotul inainte de venirea bebeului.
Carmita multumim de vesti.
Scumpi felicitari pt bebe Sebastian sa creasca mare frumos si sanatos si tie refacere rapida.
Sunteti si voi in listutza poate mai trecid in cand in cand sa ne dai vesti despre voi si eventual si ceva poze.
Tecky vazut pozele cu printesa scumpa.
Ce fain doarme ea.
Si tu arati f bine.
Ralu e totala Miruna in poza in care rade in sleepsuit-ul cu bulinutze, ce tare e gagica.
Pupici multi la scumpetea mica.
Cam atata de la mine ca trebuie sa ii dau papa lui Ari si apoi sa pregatesc sa bag la cuptor niste pulpitze cu usturoi si vin si niste cartofi. 
Mai revin pe aici cat de rapid pot.
-----------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si
Amira Maya
MissJJ spune:
Ana sunteti deja pe listutza
am sa merg sa adaug si la nume Alexandru.
-----------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si
Amira Maya
Caprioara spune:
Sursula, sper ca ai avut o nastere usoara si un Tudorel sanatos deja! M-am trezit si io cam tarziu sa mai pun
.
Felicitari tuturor mamicilor care au adus pe lume pepenashii! Vad ca au fost ceva pepenashi anuntati, de aseara pana acum.
Cristina, La multi ani!
Nu avem vesti de la Camy? Au operat-o deja, nu?
Na, ca-s tot pe fuga; iar s-a trezit pisicutza si miauna.
Nu stiu cum resusesc sa scriu taman cand se trezeste ea. De fapt stiu, ca pana acum am citit
.
Va pup pe toate si incerc sa revin mai tarziu, si sa pun si poze noi cu Ilincutza la 2 saptamani.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
poze Ilinca, burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Carmenela spune:
Buna fetele,
Felicit noile mamicutze si pe puii lor cei scumpi. Sa va traiasca!
Am senzatia ca problema cu musafirii e universala.. NU stiu de ce li se pare dragut din partea lor sa vina cand cineva mai are putin si naste si numai chef de amabilitati nu are....Ca sa nu zic dupa ce nasti...alte vizite, alte amabilitati cu ranjet pe fatza...
Eu una m-am saturat sa fiu dragutza si zambareatza la comanda...Nu pricep cum oamenii astia nu inteleg ca ai nevoie de liniste si relaxare cand urmeaza sa nasti...
Ma rog.....maybe it's just me....
va pup.
Decat o viata ca o capra, mai bine o zi ca un leu...
36+ cu o bebelina luptatoare si incapatanata...
Carmenela
dma2007 spune:
cristina ce-ai facut la dr?
eu am ajuns la 16.10 acolo si te-am vazut. eu am vb cu dr i-am zis ca totul e ok a ascultat BB si a foat multumita drept pt care nu mi-a mai facut control( era si grabita sa intre in operatie). urmeaza sa ne vedem sapt viitoare dupa ultima eco(asta daca sta cuminte bebelusa mea).
vesti ceva de la Camy? Doamne ajuta sa fie bine!
M.A.
36s+!
a inceput numaratoarea inversa
AMR 18 zile 
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
dma2007 spune:
scumpi, ana felicitari! sa va traiasca pepenasii!
M.A.
36s+!
a inceput numaratoarea inversa
AMR 18 zile 
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
ankuta_1982 spune:
Fetele eu nu mai pot de emotii, mai am cateva ore de 2 in 1 si n-am stare! Am vb cu Bujo la tel. si o sa o anunt pe ea cand nasc maine si cum a fost! eu stau cuminte aici si va citesc! sa-mi tineti pumnii!
ankuta
andrey2008 spune:
ANKUTA bafta maine.
CRISTINA asteptam vesti.
SCUMPI,ANA felicitari pt bebelasi,sa va traiasca.
Eu sunt tot in aceasi stare de rau,dar ce sa fac deja m-am obisnuit,plus ceva probleme familiale(mai multe)care nu se mai termina.
Ma rog
si eu in continuare pt CAMY si pt bebe DARIUS sa-i faca DD bine pe amandoi.
Ioana
35+
andrey2008 spune:
DMA felicitari ptr vestile de la dr.
ANKUTA iti tinem pumnii si stai linistita totul o sa fie bine.Incearca sa te odihnesti,daca poti.
Ioana
35+