Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

cristina bafta! asteptam vesti!

sun am citit ca dormi 4/24 ore, cam naspa asta pt productia de laptic, incearca sa dormi mai mult ca sa profite thea din plin

M.A. 36s+! a inceput numaratoarea inversa
AMR 18 zile
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Cristina bafta la dr! Te asteptam cu vesti.
Andreea nu e nici o probl cu placenta,mie la un ecograf imi arata ca are gradul 2 si la alt ecograf ca are gradul 3 si am nascut la termen fara nici cea mai mica problema.Eu am baut ceai din frunze de zmeur cu 3 saptamani inainte sa nasc,cate 2 cani pe zi si am avut o nastere fara nici cea mai mica durere dar nu stiu in ce masura mi-a ajutat si ceaiul.
Sun sa depuneti actele!
Va pup! Ma intind si eu putin langa iubita mea mica,profit ca doarme,poate,poate adorm si eu...

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Mariana, laptele de vaca este mult mai gras decat cel de mama, si, daca citesti in cartile vechi de puericultura se recomanda diluarea lui 50/50 cu ceai. Daca Magda bea lapte normalizat si pasteurizat (cu grasime mai putina) riscul e mai mic.

Daca pana acum n-a aparut nimic eu zic ca se reduc sansele sa mai apara ceva. Mena cea incercata...

Sun tre sa va mutati fundurile sa faceti si actele alea, nu-s banii aia o avere si mai si vin in septembrie dar trebuie facute... Eu am avut alergatura suplimentara ca a trebuit sa-mi fac si livretul de familie, doar pt mine si fata, ca l-am predat la divort pe ala de ni-l dadusera...

_

Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251

_

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor am mai pus cateva poze pe picasa la pepenasi cu Raluca.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Buna fetelor a mai nascut o mamica de pepenasi Scumpi care desi nu a scris aici decat la inceputul sarcinii ei, v-a citt cu regularitate si a trait alaturi de voi totul: fericirea, grija, tristetea...

Deci va anunt cu mandrie ca Sebastian minunea parintilor lui, a venit pe lume azi dimineata la ora 10, cantarind 3465g. Sa fi sanatos dulceata mica!

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

quote:
citat din mesajul lui cristina_26

A nascut si AristoCat!!!Motanik, felicitari!!! Sa fie sanatoasa bebelina, cuminte , papacioasa si sa aiba parte numai de lucruri bune!! refacere rapiuda , mamicuto!!!

A nascuta Motanik??? Wow nu-mi vine sa cred, cand, ce, cum? Nu am mai vorbit cu ea de o gramada de timp si habar nu aveam ca a ramas pana la urma graviduta. Felicitari Motanikule drag!!!! Sa va traiasca minunea, refacere rapida!

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

AndreeaOr, ceaiul din frunze de zmeur se bea 1-2 cani pe zi, cum iti place dar frunzele nu florile!! Si se ia din sapt 32 ca sa aiba efectul dorit !

Am fost la spital, totul in regula cu inima lui bebe si cu bebe, sta foarte happy in burtica, mai putem astepta pina vineri iar apoi duminica sa merg la inducere . I-am intrebat daca ma mai pot lasa o saptamina si au zis NU, ca politica spitalului e sa astepte doar 10 zile peste due date....Nici o sansa sa mai prind 08/08/08 Poate Turtu sa fie mai norocoasa !!!

Asa ca, daca nu se intimpla vineri, se va intimpla simbata sau cel tirziu duminica ...Incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca nu o sa mai am burtica ....si ca chiar o sa vina no 3 !!
O sa ziceti ca nu-s normala dar mai mult decit ce sex are bebe eu sint curioasa cite kg o sa aiba bebe ca la burtoiul meu de 20 + kg ma pot astepta la orice si oricit !

fericita si relaxata 40 sapt + 5 zile

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Mariana , aveti in familie alergii la lapte? Ai reusit sa suni la dr? Ce a zis??
Cred ca o sa fie bine daca pina acum e ok !! Tinem pumnii ! Tu mai alaptezi ??

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Uau, bebelusi noi, motanik, scumpi, sa va traiasca minunile, sa creasca mari si cuminti, iar voua va doresc refacere rapida si mult laptic.

mina, sursula, anka, tinem pumnii sa treaca totul cu bine

marimar, ce rabdatoare esti cu bebe, ceva vesti noi? Edit, c-am vazut ca ramii in curind fara burtica, lasa ca nu-i capat de lume 08.08.08

cristina, oana, ce baietei incapatinati aveti, vor sa iasa pe lume cu picioarele inainte
oana, tensiunea ta e mare, a mea e prea mica, dar cafeaua nu-mi mai prieste si nu stiu ce sa fac ca sa mi-o mai ridic. Sarat maninc la greu, si tot degeaba, nici un efect.

mariana, ce mai face micuta mena dupa accidentul cu lapticul? Eu nu stiu ce sfat sa-ti dau, dar am vazut ca boti se pricepe.
SI, apropo, boti, felicitari pentru prima si pentru banuti, se vede ca ai angajatori de treaba, foarte frumos din partea lor.

sun, mersi de oferta cu restaurantul, iti scriu un privat cu ce cautam Voi citi invitati o sa aveti la botez?

marina, imi pare rau ca ai probleme cu familia, sper sa-ti treaca supararea cit mai curind. Nu pune la suflet, acuma tu si bebe sinteti cei mai importanti.

andreea, si eu beau ceai de zmeur, dar cred ca e cam tirziu daca incepi sa-l bei de-abia de-acuma. Eu il beau din saptamina 32, ce-i drept nu foarte regulat. Oricum, de stricat n-are ce sa strice, asa ca poti incerca.

carisma, nasol ca esti pusa si tu intre ciocan si nicovala, adica inducere sau cezariana, io tin pumnii sa se hotarasca bebe sa vina singurel. Poate aplici sfaturile lui marimar, sex, picant si plimbat

Fetelor, eu am o stare de moleseala incredibila, cred c-ar fi cazul sa nu mai merg la servici. Dar mi-e groaza c-o sa ma plictisesc acasa, asa ca nu ma trage ata sa stau toata ziua acasa. Parca imi trece timpul mai greu daca stau acasa. Of, nu ma pot hotari.

SI-am o stare de nervi, ca barbatu-meu m-a anuntat ca-n week-endul asta s-ar putea sa ne vina alti musafiri, ceva rude de-ale lui care stau in olanda. Si eu chiar nu mai pot, azi-miine nasc si tot nu scap de schimbat, spalat cearceafuri, distrat musafirii. Vreau sa fiu lasata in pace.
Hai ca mai revin dupa ce am stari mai pacifiste.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Am venit de la dr...mandra nu are nici un gand de iesire, col lung inchis, ea este in urma cu o sapt dar are in schimb 3312g, placenta si lichidul dau semne ca s-ar apropia dar ea nimik...off ce lenesa am, asa ca m-am intors uimita, mi s-a decalat si dpn-ul, e pe 7 dar poate ajunge si pe 15..eu ma intreb de cate kg se face si pe unde mai iese?
Ma bucura faptul ca e ok grasanca mea, si am plecat in ciuda asteptarii ffff optimista, sa vina cand vrea ea, mami si tati o asteapta!!!

39 si

CLARA ANDREEA

AMR6 zile

Mergi la inceput