Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (118)
Raspunsuri - Pagina 4
MissJJ spune:
Carisma tinem pumnii sa fie bine si sa ai nastere usoara oricare varianta ai alege.
Mariana grea intrebare chiar nu stiu nici eu daca e vreun pericol sau nu. Stiu ca zic sa nu le dai da nu stiu care ar fi motivul, daca e periculos in vreun fel.
Boti da si aici e birocratie faza e ca ei zic ca mai simplu sa trimiti prin posta, pt alocatie trimit prin posta ca nu e asa mare pb da pt actele lui Flo trebuie trimis pasaportul in original plus toate hartiile care le are ca dovada ca e inregistrat ca self employed si etc si tot in original si astea si sunt unii care au primit raspuns si actele in doua sapt dar sunt si care dupa 3 luni nu au primit nici un semn.
Si au fost si cazuri cand au pierdut actele si etc si de aia am preferat varianta cu interviul cu toate ca programarile is din an in pasti ca is super busy eu ii cred si pe ei ca sincer e super aglomerat acolo si prefera sa primeasca si prin posta ca na is multi care trebuie sa aplice si etc zicea Flo ca dta trecuta era plin de filipinezi si chinezi si tot felul de natii care nici macar nu stiau engleza nu pricepeau ce si cum le-au adus translatori si tot degeaba deci iti dai seama ce nebuneala e acolo.
Da na decat sa ii piarda actele si sa ma chinui sa le recuperez si sa dau tone de telefoane pt inlouiri am zis ca alegem interviul cu toate ca dureaza pana iti dau o programare, eu am sunat in iunie si mi-au dat pe 1 august.
Daca si acuma mai lipseste vreo hartie creca imi da de Craciun alta programare.![]()
Na speram sa fie bine si sa nu mai ceara vreo ceva ca si ei au o lista scrisa pe formular si una pe net da mergi acolo si afli ca de fapt nu trebuia una ci alta si tot asa.![]()
Abia astept sa ii dea cardul ala nenorocit odata si sa scapam ca mi se acreste deja numai cand ma gandesc cat am de alergat pt ale fetei si ale mele si ca de obicei tot eu tre sa le rezolv pe toate ca Flo nu are timp imi vine sa ma impusc am senzatia ca nu o sa terminam nici in 2 ani cu toate hartiile astea si mai si costa o multimea de bani ca deh suntem romani si tre sa mergem la consulat si au niste taxe ca de le adun creca dam in total vreo 800 de lire pe toate actele si hartiile.
-----------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si
Amira Maya
Marina_1609 spune:
of, fetelor eu cred ca o sa-mi ies de pe fix acum pe ultima suta de metri. am o famili data naibii. mi-e si rusine sa zic cuiva ceva.... acum am putina treaba dar abia astept sa intru sa scriu ceva si sa ma descarc. mi-e si rusine sa-i zic sotului despre toate. ne vedem o data in an. nici nu apuca bine sa se adune ca abia astept sa scap de ei.
_
37+ cu
ANA SOFIA
AMR 7 ZILE 
Proiectul 2008 in derulare
MissJJ spune:
Noi ne ducem la nani ca asta mica trebuia sa pape la 11 da vad ca inca doarme si pana o pun eu pe Ari la som sigur se trezeste si daca ii dau papa poate reusesc si eu sa atipesc cu ea macar o ora. Fingers crossed.
Ne auzim mai tarziu sper sa avem si vesti de la fetele care nasc azi.
-----------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si
Amira Maya
mariana_1976 spune:
Boti, iti multumesc mult de tot pentru raspuns.
Magda bea lapte cu 1,5 grasime. Acum au trecut vreo 4 ore si doar un kaki verzui a scos bebelusa, deocamdata...
Sunt tare suparata ca sotul a incurcat "borcanele", dar probabil se putea intimpla oricui...
Copilasii mei mai mari rar acceptau sa bea 100 ml din biberon, tot asa cum zici o tineau cu 60-70-80 din 2 in 2 ore...Acum e prima data cind un copilas "imi" bea mai mult de 100 intr-o singura repriza...
M&M spune:
Am revenit si eu dupa o prima serie de drumetii!!! Urmeaza sa mai merg la doctora mea si am niste emotii!...
Monica, daca e ne vedem acolo...
Oricum multa bafta !!!
Marina, si eu abia astept sa vad ce stabileste d-na dr!!!!
Sursula ,
nastere usoara !! 

Dana ,multumesc!!! Bebe nu cred ca s-a intors, il simt in acelsi loc cu spatele cu capsorul..Asta e, important e sa fie sanatos!!! Bafta multa si tie!!!
Oana, nici al tau bebic nu s-a intors!!!
Ce bebei incapatanati avem..Ai grija cu tensiunea.
Mada, felicitari!!! Incet-incet se rezolva si la voi toate
A nascut si AristoCat!!!
Motanik, felicitari!!! Sa fie sanatoasa bebelina, cuminte , papacioasa si sa aiba parte numai de lucruri bune!! refacere rapiuda , mamicuto!!!
Andreea, eu am inceput sa beau ceai din frunze de zmeur de acum 2 sau 3 sapt!!! fetele asa zic, ca ar avea efect in ususrarea travaluiului si a nasterii. Nici in indiccatiile din pachetul meu nu scrie nimic despre faptul ca ajuta in travaliu...
Cristina
37+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 20 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
AndreeaOr spune:
mersi Cristina de raspuns, dar cum bei ceaiul de zmeur cu sau fara zahar si cat pe zi? si e frunze sau flori?
A mai avut careva probleme cu placenta? de xemplu eu in sapt 36 aveam deja grad 3. medicul a zis ca nu e mare bai ca isi face treaba. e adevarat s-a intors de la 31 si acum se misca toata ziua, dar am ceva emotii...
Acum sunt si eu pe acasa asa ca pot scrie...(cum ziceau fetele legat de piticii pe care ii avem fiecare)
Andreea
38 sapt
dana81 spune:
ANDREEA ceaiul e din frunze si il bei cum vrei , cum iti place..eu il beau fara zahar si cate 2-3 cani pe zi, defapt il beam ca m-am plictisit repede...
Despre placenta nu stiu ce sa-ti zic, poate au fetele raspuns.PUPICI
AM vazut ca esti trecuta de 2 ori in listuta poate te sterge cineva...
39 si 
CLARA ANDREEA
AMR6 zile
M&M spune:
quote:
citat din mesajul lui AndreeaOr
mersi Cristina de raspuns, dar cum bei ceaiul de zmeur cu sau fara zahar si cat pe zi? si e frunze sau flori?
A mai avut careva probleme cu placenta? de xemplu eu in sapt 36 aveam deja grad 3. medicul a zis ca nu e mare bai ca isi face treaba. e adevarat s-a intors de la 31 si acum se misca toata ziua, dar am ceva emotii...
Acum sunt si eu pe acasa asa ca pot scrie...(cum ziceau fetele legat de piticii pe care ii avem fiecare)
Andreea38 sapt
Andreea, eu beau ceai din frunze de zmeur, cate o cana pe zi, neindulcit. Chiar imi place.
Cristina
37+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 20 ZILE

SunSmile spune:
Wow! Super!
Andra felicitari din tot sufletul!!! Sa-ti fie sanatoasa, papacioasa si frumoasa Elena Theodora! Si speciala si altruista, asa ca mamica ei draga!
Andreea bun revenit! Mai ai nitelush!
Mariana ti-a zis Boti deja ce si cum. Eu cred ca nu se va intampla nimic. De regula dupa 2 ore apare ceva, daca are intoleranta la lactoza. E chiar agresiva reactia...ori la voi deja 4 ore si nimic...
Ruxi asculta la Boti. Relaxeaza-te si gandeste-te la orice altceva. Vei gasi (cred ca bebe o va face totusi) calea cea mai buna, sunt convinsa. Apoi o sa realizezi ca te-ai stresat degeaba!
Botinicu felicitari pt banuti! Bai trebe sa depunem si noi actele alea...ca si io si Dragos doua putori nene...:)
Pup fetele...ma'c sa mufez Galusca preaiubita si sa balotez pepene in acelasi timp:)
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
M&M spune:
Fug sa ma dusuiesc si apoi sa plec la "intalnirea" cu d-na dr...![]()
Cristina
37+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 20 ZILE