Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (118)
Raspunsuri - Pagina 3
dana81 spune:

NASTERE USOARA SURSULA !!
MADA odata nu te-am auzit si eu ca nu ai nimic de facut...esti un fenomen, clar
39 si 
CLARA ANDREEA
AMR6 zile
ankuta_1982 spune:
dana 81 am si eu o nelemaurire stiu ca-s cam talamba dar nu stiu cum ajung in mailul comun ,nu stiu ce trebuie sa fac!
ankuta
violeta29 spune:
SURSULA, NASTERE USOARA

Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
36+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 4 SAPTAMANI

MissJJ spune:
Dana ms mult.
Pai na daca sunt atatea de rezolvat si de facut.
Va anunt ca a nascut Motanik o fetita Elena Theodora pe data de 25.07.2008 la ora 8:32 dim. 

Mai multe detalii nu am momentan.
Andra felicitari sa va traiasca printesa mica abia astept poze si povestea nasterii.
-----------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si
Amira Maya
carissma spune:
Hai Sursula! 

Hai bb Tudor! 
Anka si Ladymina

nasteri usoare!
Eu nu am dormit toata noaptea... trebuie sa iau o decizie pana maine: inducere (cu oxitocina) sau cezariana joi. De-asta mi-era cel mai frica! Nu am contractii, dopul credeam ca l-am eliminat de o saptamana, merg din 3 in 3 zile la spital pt "zgandarirea colului" si...nimic! Dupa tuseul de ieri dr spunea ca s-ar putea sa sangerez dar nu s-a intamplat, in schimb de azi dimineata am o secretie maronie care nu stiu ce ar putea fi! 
Nu mai stiu ce sa fac iar cu moralul stau din ce in ce mai prost. Speram sa ma ia pe nepregatite nasterea si sa nu am timp sa-mi fac atatea ganduri... Picatura chinezeasca ma omoara!
39w+2d
Sara Maria
AndreeaOr spune:
buna fetelor, mi-e si rusine de cand nu am mai scris ceva pe forum. de citit insa am citit mereu.
imi pare rau sa aud de povestea trista din odisea noastra, sa dea dumnezeu ca visul sa se implineasca si sa rasara soarele cat de curand. si eu si sotul meu suntem alaturi de ei.Doamne ajuta.
O intrebare: are careva experienta cu ceaiul de zmeur? da rezultate? (eu am luat de la plafar frunze dar spunea ca au si flori.totusi nu scrie nimic de travaliu in prospect iar dna de la plafar habar nu avea) Asa ca nu stiu daca sa incep sau nu. cum se bea (zahar fara) si cat.
Pupici pe burtici, felicitari celor care au deja puiutzi cu ele si nastere usoara celor care se pregatesc acum.
Andreeaor
38 sapt, viitor Antonio Matei
dma2007 spune:
era timpul sa mai apara ceva pepenasi!

BAFTA SURSULA SI ANKUTA!
FELICITARI MOTANIK!
pentru Camy si Darius!
M.A.
36s+!
a inceput numaratoarea inversa
AMR 18 zile 
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
mariana_1976 spune:
Sursula, Ladymina, anka

Diarux, ia uite-te pe net si cauta Bishop score. Cu cit e mai mare, cu atit sansele de inducere sunt mai bune.
Eu am mai zis, as accepta inducere doar daca colul se preteaza la asa ceva, altfel sansele de nereusita sunt cam maricele.
Dia, da e normal sa se mai agite in somn. Una dintre fetitele cumnatei mele dormea cu ochisorii usor intredeschisi si eu m-am speriat un pic, dar cica e okay.
Adina, esti fenomenal de rabdatoare cu burtica! Dar daca ai mai avut nasteri peste termen, cred ca nici acest bebe nu va fi o exceptie.![]()
Doamne, abia acum am citit de problema lui Camy.
sa nu mai aiba probleme si sa se faca bine micutul Darius!
Fetelor am o problema (voi suna la doctor pe la orele 16, inainte nu am putut obtine programare de sunat!!)
Sotul, din greseala i-a dat de dimineata fetei biberonul surioarei mai mari care continea lapte normal.(Magda are aproape 17 luni).
Oare cit de periculos este??

boticelina spune:
Sursula nastere usoara si fara incidente! Te asteptam cat mai repede in gasca de mamici.
Ileanna multumesc mult de raspuns. Tu cum faci cu formula? Alternezi mesele de san cu formula sau completezi o masa de san cu lapte praf?
Mada, of, ce va mai chinuiti si voi cu actele astea. Mare birocratie peste tot. Si eu am alergat vreo 2 saptamani dar in sfarsit am terminat. Am reusit sa mi le depun azi si pe alea la serviciu.
Sunt foarte happy, astia de la munca imi dau 2 salarii medii pe unitate, o multime de bani, imi ajung sa inmatriculez masina si-mi si raman
Plus ca pe perioada postnatalului primesc tot salariul, neimpozitat, sa-mi traiasca angajatorul...
Da' merit, nu? In definitiv am nascut de la birou 
Diarux stii, un pic ma amuza grijile tale. Sfatul meu cel mai sincer e sa incerci sa te relaxezi, cel putin o saptamana, sa zaci cu rotzile in sus, da' asa, voit, sa-ti aduci aminte cu drag dupa nastere de saptamana asta
Dupa ce vine bebe deja viata noastra nu ne mai apartine, o sa ceri voie sa te duci la buda si o sa te bucuri ca ai timp sa te speli pe dinti (desi nu o sa poti s-o faci intotdeauna dimineata) 
Dia, cantarul e un cutit cu 2 taisuri. Gasesti mai ieftin in Carrefour (vazut eu Tefal, cu 230 lei) sau pe net, pe okazii.ro, eu de acolo mai prind diverse chilipiruri.
Am facut si eu ieri de curiozitate o proba de supt si cpchilul meu maninca cam 60-70 de ml la o masa. Ce putoare... adoarme cu tzitzi in bot, normal ca i se face foame apoi dupa o ora jumate.
_
Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata 
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251
_
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
boticelina spune:
Mariana, ar putea fi rau, mai ales daca fata are intoleranta la lactoza. Laptele Mgdei e lapte integral sau normalizat (1,5% grasime)? Tine copilul sub observatie atenta urmatoarele ore si fugi cu ea la doc imediat daca ti se pare ceva suspect. In general dureaza 2-3 ore pina apar primele semne de intoleranta/alergie sau indigestie.
Tin pumnii sa nu se intample nimic, off. Dar cu 5 copilasi cred ca astfel de accidente sunt greu de evitat. 
_
Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata 
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251
_
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"