Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (118)
Raspunsuri - Pagina 16
danangie spune:
ANNA eu pun apa de 37 °C in termos. Laptele praf il tin intr-o cutie de lapte praf. Mica. Luasem odata varianta mica. Si cu sticlele de biberon curate. Si cand ii este foame prepar la locul de fata. Laptele deja facut maxim o ora jumate.
ALESSIO, comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!
Gini75 spune:
Am primit mesaj de la SURSULA:
Bebe TUDOR s-a nascut ieri, 29 iulie, 3750 g, 54 cm, apgar 9.Sunt bine amandoi.
Puiut mic, sa fii sanatos, sa ai parte de tot ce-i mai bun.
dma2007 spune:
FELICITARI SURSULA!!!!!!!!!!!!!
BUN VENIT BB TUDOR!!!
M.A.
36s+!
a inceput numaratoarea inversa
AMR 18 zile 
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
SunSmile spune:
Nohhh, acush ca mi-am terminat cartea, am venit sa pun rufe la spalat si sa vad daca-s vesti de la Cris. Dar nimic pana acum... Si nici de Sursula vad ca nu stim nimic...
Boti tzatzele noastre sunt surori de cruce :))) Ca si ale mele cand le parasc, incep sa produca. Oricum, e clar ca fie-mii nu-i mai pot face fatza la toate cele 7 mese, dar asta e.
Si ca tot vorbeati de lapte praf...noi o sa-l luam in biberon si apa plata in sticluta, separat. Si preparam cand/daca vine foamea. Dar eu apa o sa i-o pun asa..direct apa plata, la temperatura camerei. Nu calda, nu fiert si racit. Ce sa fac apoi, cand s-o mari??? Sa nu-mi mai bea copilu lapte decat daca-i cald? No way, sa invete sa pape asa, pt ca si lapticul de la tzatza lu' mami are tot 36-37 de grade. Da' sper sa fie cazul caaaat mai tarziu!
Multumim de aprecieri da' vi se pare...io chiar am burta!:) Ok, am intrat intr-o pereche de blugi de dinainte dar mai e mult pana departe!
Thea sa fie sanatoasa, ca mami se repara!
Flo imi pare tare rau de bebe David! Si eu stiam ca se foloseste o casca dar...Putere va dorim, sa treceti peste toate! Si multa, multa sanatate!
Dia ca sa te uiti la cute, faci asa: intorci Mirunica pe burtica, ii indrepti piciorusele si te uiti daca primele cute de sub fundulet sunt simetrice. Eu oricum te sfatuiesc sa-i pui 2 pampersi si intre picioruse sa-i pui un scutecel facut sul, ca sa-i tina cracisorii sub forma de broscuta! Poate va indreptati asa si scapati de ghips!
Eu mananc orice...si pepene si piersici si prune (uscate sau proaspete) si caise. Imi fac si salate cu rosii, ceapa, ardei, castraveti si vad ca nu are nimic Galu. N-am incercat varza si fasole uscata. Insa am mancat vinete si doar a avut gaze mai multe, atata tot...dar era poligon de tragere in pampers la ea.:)) Si la fasole verde cu usturoi iar n-a avut nici o reactie. Nesimtitoare papusica mea.![]()
Danutza ce bine ca ai mai scris! Sunteti bine, da?
Irda ce vaccin i-ai facut Antoniei? Sanatate multa va dorim!
Nati? Biri? iar ati disparut mamicilor?
Ma'c sa halesc seminte si sa beau bere fara alcool, pana se trezeste curcunica sa pape!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
AnnaBaby spune:
Multumesc tuturor fetelor care mi-au raspuns la intrebarea mea cu laptele praf.
In concluzie trebuie sa ma dotez cu un termos sau un saculet termoizolant pt biberon, ca nu am de nici unul.
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
flo1980 spune:
Gallib am uitat sa spun ca nu ma constip, desi beau ceai pt. cresterea lactatiei. Cred ca din cauza ca mananc fructe si legume proaspete.
Toate ceaiurile pentru lactatie au in compozitie menta si de aici tendinta de constipatie.
Cica si baby drink da constipatie, culmea si lui David ii place mai mult decat cel de la hipp.
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
flo1980 spune:
Multumesc fetele pentru sustinere, e bine sa stii ca cineva se gandeste la tine, sa va auda Dumnezeu.
Problema e si cu oasele craniului, fontanela mica e inchisa de la nastere iar cea mare aproape inchisa.....au zis la centru ca se pot desparte usor dar nu in totalitate, offfff ce durere, oare o sa fie....nici nu ma pot gandi la ce e mai rau, dar sa scriu

Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
danangie spune:
SURSULA felicitari pentru bb Tudor! Sa fie sanatos si fara colici! Refacere rapida!
SUN da, multumesc de intrebare, suntem bine. Am mai scris in blog-ul meu evolutia lui Alessio. Eu va mai citesc din umbra. E bine ca poti manca cam orice si bebelinei nu-i face rau.
Acu' eu calc...
ALESSIO, comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!
diarux spune:
ma pregateam sa scriu poezicile pentru SURSULA si CRIS si uite ce mesaj primesc!!!:
azi la ora 11.45 a venit pe lume , prin cezariana, puiutul nostru scump si drag. MIHAI DANIEL, 2500 gr, 48 cm. Cristina si Daniel
ma trec furnicaturi pe sira spinarii de emotie!!!
Ruxandra
35+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 5 SAPTAMANI 

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
diarux spune:
FLO, DMA, DANA
,
DANA cu calcatul , da...si eu pun suflet! deocamdata nu ma mai satur privind lucrusoarele. desi sunt foarte putine inca.
BOTI fiecare etapa cu (ne)placerile ei!!1Oricum e tare faza cu buda. sigur o voi experimenta 

VIO n-am decis nik. Duminica vad ce zice doctoresa.
Ma duc sa termin poezicile alea doua, ca acusica plec la REAL. si eu cu multimea. sa vedem ce se da acolo!
Ruxandra
35+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 5 SAPTAMANI 

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase