Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Irda LA MULTI ANI!!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!!!

Cristina nastere usoara, bb sanatos si mancacios, iar tie refacere cat mai rapida!

M-a lasat in sfarsit ariciul putin in pace de am reusit sa ma epilez - de azi dimineata tot pandesc momentul. Dar in cele din urma a adormit si am putut si eu sa ma desfasor. Vad ca ea si-a facut un fel de program de a nu dormi in prima parte a zilei, ca de cateva zile de dimineata cand se trezeste, la7,8, nu mai adoarme pana pe la 12, 1. Si bineinteles ca nici nu sta cuminte, vrea tinuta numai in brate de mi-a rupt spatele, ca sa nu mai zic ca nu pot face nimic. Am lasat-o jos sa ma duc la buda iar ea a urlat ca din gura de sarpe de s-a auzit in tot cartierul, ca aveam si geamul deschis. Vecinii saracii cred ca sunt o mama denaturata care-si lasa copilul sa urle in nestire. Cat am zis eu ca nu vreau s-o invat in brate, degeaba, nu mi-a iesit figura...Socoteala de acasa nu se prea potriveste cu cea din targ...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ANNA si eu patesc la fel.Dimineata nu vrea sa dorm deloc si dupa amiaza mai reuseste. Sa-ti spun ca eu odata m.am dus la buda cu tot cu copil?!

CRISTINA nastere usoara!

IRDA la multi ani fericiti!!

ALESSIO, comoara mea

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Fetele care il hraniti pe bb cu formula, am si eu o intrebare: cat timp poate sta laptele inainte de papa, ca daca ies in oras iau cu mine un biberon, dar nu stiu cat timp pot sa-l tin inainte sa il dau sa manance. Ca sa nu mai spun ca ma gandesc daca nu cumva se strica la caldura? Ieri de exemplu am fost in parc si la un moment dat a venit foamea dar mi-a fost teama s-o hranesc cu laptele de acasa ca avea deja cam 3 ore de cand fusese preparat, asa ca am venit repede acasa si i-am dat sa pape.

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Flo1980 de varza, mazare, fasole stiu si eu sa nu mananc, dar stiu si de piersici ca nu am voie.Eu am mancat multe piersici cand eram insarcinata si acum nu mananc, pepene nu am incercat. In rest rosii,ardei cate putin da mananc. Asta e vad eu ce fac. Aseara am mancat chiar o jumate de porumb, parca a dotmit bine.
Eu ii dau Sab Simplex cate 15 pic. de 2-3 ori pe zi, apa sau ceai nu i-am dat deloc pana acum. Trebuie sa o inscriu la pediatru, nu am cantarit-o deloc pana acum si vreau sa vad si eu daca a luat ceva in greutate.
Este cineva inscris la Municipal la pediatru la Dr. Sarbu. Mie mi-a fost recomandata de cineva.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

AnnaBaby eu cand ies afara ii iau laptele in biberon (praful) si apa intr-un alt biberon, incalzita si infasurat in staniol. Sau invers....apa incalzita in biberon si praful intr-un borcanel curat (de la piure hipp). Am biberoane avent ca au gura larga si pun mai usor laptele praf in el. Am vazut ca au scos mai multe firme biberoane cu gura larga.

Am auzit ca laptele deja preparat ar rezista o ora maxim 2, dar depinde si de temperatura.

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Irda LA MULTI ANI!
Cristina NASTERE USOARA!
Ma bucur ca avem vesti bune despre Camy si bb Darius.
Sun mi-au placut mult pozele cu Thea,imi place mult cea in care are o bentita roz pe capsor.Tu arati foarte bine,parca ai fi sora Teodorei.
Mada sunt faine pozele cu Ari.Ce cadou frumos ti-a facut Flo.
Caprioara ce mare s-a facut Ilinca,e o scumpica.
Annababy frumoase pozele cu intreaga familie.Eu cand ies la plimbare fierb apa plata si o pun intr-o sticla de 500 ml,pe care o bag in termos pt biberon si iau si cutia cu lapte praf separat si cand plange Raluca pun repede o masura in biberon si torn apa care se mentine calda.Am patit-o si eu sa pastrez un biberon mai mult de o ora si s-a acrit,noroc ca am mirosit laptele inainte sa-i dau fetitei sa pape.
Flo imi pare rau ca ai probleme cu micutul David dar este bine ca se vor rezolva.
Violeta eu o dau pe fata mea o data pe zi in gurita cu glicerina boraxata si labiile tb curatate la fiecare schimbare de pampers,cu alt servetel decat cel pe care il folosesc la fundulet.
Fetelor care au nascut natural stiti cumva daca am voie sa ma bag in apa marii negre?Au trecut 27 de zile de cand am nascut si dr mea nu este in tara sa o sun sa o intreb.Stiu ca in piscina nu este voie pt ca apa contine clor.Vreau sa dau o fuga cu sotul 2 zile la mare si vreau sa ma balacesc si eu un pic dar nu stiu daca am voie.
Va pup!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare si de la noi!

Multumesc mult de urari, fetele!
Sunteti minunate!!!

Azi schimb prefixul si ma simt taaare ciudat!
Acuma....nu stiu daca e de la"melancolia blegoasa" ce m-a lovit frontal.....sau de la nesomn

Antoniei i-am facut vaccinul de 2 luni ieri si a bazait toata noaptea, ba cu febra (38,6 C maxim), ba cu durere de picior, ba cu scremut de produs diverse prin scutec de n-am pus geana pe geana.....asa ca vorba mamei mele....."am de ce sa-mi amintesc de ziua mea de 30 de ani"

Antoninia are 4.400 gr si 53 de cm lungime....e o falcoasa scumpa....daca ne trimite tati poze pe Mess pun si pe net.

Noi am cazut din lac in putz, in fantana si in ce mai vreti voi......adecatelea.....de la surplus de lapte (cand a inceput sa manace mai rar..la 4-5 ore) generator de noduli si mastita .....la scaderea productiei in asa hal dupa mastita ca vreo 2 zile am tinut-o numa la san....de mi-a facut sfarcurile praf ....mai rau ca la inceput cand abia venea laptele.....

Acum suntem iar la stare de acum 1 saptamana...adica lapte garla, dar bebe suge cu muuult mai putin decat zilele trecute, nici nu goleste un san la o masa.....ca deh.....abia facu' vaccinul si e indispusa fata....ce fac eu acum???

Cred ca o sa ma mulg sa mentin productia de lapte....ca parca vad ca intr-o zi doua, iar o sa vrea sa manance mai mult si eu nu mai trec din nou prin faza aia de tinut non-stop la tzatza ....abia imi "reparai" sfarcurile............uffff....tare greu cu productia asta

Ma bucur enorm ca e mai bine Darius si la fel si Camy! Da-le Doamne sanatate!

Flo......sanatate multa puiului....sa speram ca se rezolva preoblemele cu gimnastica si tratament adecvat!

Va multumesc inca o data pentru urari!
Pupicei tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Hai ca uitai....

Nastere usoara Cris!!!

Anna......eu la DAri puneam apa clocotita in bibe si luam dozele de lapte intr-un cornet de hartie de scris alba (Dari avea 6-7 luni cand faceam asta si nu-i mai sterilizam chiar totul asa).
Cat faceam noi cumparaturi sau ne plimbam se racea si apa cat sa fie buna de bibe, iar cand ii era foame rupeam varful cornetului si amestecam laptele cu apa calda, asa ca avea fata lapte cald proaspat de baut!
Din cate stiu eu exista niste recipiente de plastic pentru asa ceva ....nu stiu cum le zice, dar presupun ca gasesti pe net!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Fetele, multumesc de raspunsuri!

Bai, si eu am patit-o, am fost o data cu copilul pe buda ca era musai si ea tipa ca din gura de sarpe... Vezi Ruxi de ce ziceam sa savurezi momentele de acum din sarcina?

Flo imi pare tare rau sa aud ca aveti asa probleme. Eu stiu ca parca se purta o casca speciala pentru corectarea torticolisului, am citit acum vreun an un subiect chiar aici pe DC. Dar mamica respectiva era parca din Canada, acolo or fi alte protocoale. Doamne ce mila mi-e de bebe David cum povestesti ca trebuie el sa doarma

Anna mie la maternitate mi-au zis sa nu-i dau formula mai veche de 2 ore. Acum, daca om incepe si noi cu completare, ma gandesc sa iau de la farmacie niste recipiente din alea de urocultura cilindrice in care sa pun laptele praf si sa-l fac pe loc in parc de-o fi nevoie. Alea au avantajul ca se pot si steriliza.

Bai, tzatzele mele sunt de coma. Cred ca se sperie cand aud de completare si produc Acum curg... Dar aseara cine plingea de fleoscaite ce erau

Cu mincarea, eu am poftit la sarmale de post in foi de varza si mi-a prestat mama niste bunaciuni fantastice... Ei bine, 2 zile s-a chinuit gargaritza cu burtica, pina mi-a picat mie fisa, mama zevzeaca, sa las naibii sarmalele de-o parte. Si nu maninc varza de la sarmale ca nu o pot digera, deci doar faptul ca umplutura fusese pe acolo i-a facut niste super colici copilului. Acum am mare grija ce maninc. Bag branzeturi, iaurt, inghetata , snitele, fructe ioc, legume doar accidental din supa, mai scap niste pufuleti, vad ca de la episodul cu sarmalele nu a mai durut-o burtica niciodata.

_

Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251

_

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bantui si eu pe-aici plictisita raaaaau de tot. Off si cand ma gandesc ca mai am o una intreaga de asteptat, e clar, cred ca o sa dau in depresie!
DIARUX, wow , ai intrat si tu in febra cumparaturilor? Pina la urma ce ai decis, mergi pe inducere sau pe cezariana?
DANA, lasa ca mai ai putin, off sunt asa enervanti si oamenii astia ca pun atatea intrebari!
BOTI, mmm ce-as presta si eu niste sarmalute in foi de vita! Da din pacate mama mea nu e langa mine sa-mi faca iar eu am o leneeee!
Am vazut si pozicile de pepenasi , mumosi tare! Iti vine sa-i mananci nu alta!
Gata , ma intind si eu in pat la TV .

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita36+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput