Puiuti de Randunici 2008!! (67)
Raspunsuri - Pagina 3
ursuleata spune:
Clau, imi pare sincer rau. Dar nici in leganut nu doarme?
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Gecko, daca mai trece Mimo pe la tine sa adoarma copilul, te rog sa-mi trimiti si mie o portie de fasole...ca de vin fac eu rost. Multumesc anticipat.
2
tiker
Mami de ursulet
clauclau spune:
Ursuleata, greu de tot adoarme si in leganut, dupa ce o legan mai bine de o ora. Si vad clar ca moare de somn dupa ochisori si totusi nu reuseste sa adoarma, e clar ca are o suferinta...
Olgutza, nu stiu nici eu, le-am incercat pe toate, eventual sa o duc la pediatru , dar ce poate ea sa-mi zica?? Copilul arata bine, mananca bine, nu face temperatura...Cred ca o sa-i dau totusi un telefon macar...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
delphin spune:
Bey!
Sa va pove de dimi a mea...la 6 fara 10 David caraie ca-i trebe mancare...pregatesc bibe, manca 90 si gata!Nu-i bai zic eu, adoarme si ii mai dau apoi...m-am lungit asa, la 7 fara un sfert, frate-su incepe...Mama, mama...fac pipi...fugi la baie...5 min apoi, Mama e ziua...taci ca-l trezesti pe David...da vorbesc in soapta, el fiind in camera lui..a reusit sa-l trezeasca, moment in care i-am zis sa iasa afara.Pai el iese din camera, trece pe langa o etajera, trage de un capat de fir ce atarna si da cu aparatul de fotografiat de pamant...David trezit, plangacios si nemancat...nervii mei, nu mai zic nimic....
Mimonixo, sa-ti mai zic una...m-a cerut de nevasta la Venetia, in Piatza San Marco, in genunchi... si maica'sa e nemtzoaica...si in loc de pauza bere, sta cu mine de vorba pana tarziu, daca eu am chef de vorba...se vede ca mi-e dor de el
Vio, cateodata nu ai de ales...asa cum zice mimonixa, trebuie sa fac fatza, atata tot! Spune-ti si tu ca sunt zile mai bune si zile mai putin bune, si ca ai dreptul sa nu fii tot timpul mama perfecta!
Mihap tocmai partea calma si misterioasa m-a atras la el...nu regret nici macar o clipa tot ce am lasat in urma pt. el.Despre arme...ce sa-ti zic...are printre altele si calificarea" tireur d'elite" supranumit "ochi de soim" si antrenor de kick-boxing, prof de Krav-maga( in traducere libera, lupta corp la corp, metoda de "aparare" israelita, cum sa cauzezi "domages" cuiva cu mana libera, fara arme, de foc, albe etc. si ar mai fii multe de spus, dar ma opresc aici)
Seb e consemnat in camera la el pt; toata ziua. tin sa precizez, ca jucarii nu mai are mare lucru ca sunt cu cartoanele facute. si tv in camera nu are!
Mimonixo, mananca fii'tu foarte bine, 4 bibe de lapte si legume sau fructe e super ok, no stress!David e la 2 bibe cu lapte de 200ml + doua mese de legume+ iaurt si fructe + iaurt, ca nici el nu mai vrea lapte dupa.
si aici se zice sa dai laptele inainte si apoi masa solida...cateodata merge, ii dau laptele cand inca nu e trezit bine, asa pot spune ca mai am succes, caci daca e treaz nu am nici o sansa.
Olgutza, exista si la noi astfel de specimene, dar cred si ca dragostea face multe...de ambele parti!
Clau, curaj, sincer nu stiu ce sfat sa-ti dau...si David vra la fel ziua, insa noaptea doarme, multzumesc lui D-zeu!
O zi superba, va doresc!
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
mimonix spune:
Natyuite, in loc sa dau de mancare copilului zic sa fiu serioasa 2 secunde si sa-ti spun cu cea mai mare sinceritate ce m-a lasat pe mine muta ca sa nu existe loc de interpretari:
1.reactia ta , n-as zice chiar violenta, dar usor exagerata
2."superioritatea" cu care ai zis ca vorbim despre un lucru complex si inaccesibil publicului larg
Cu alte cuvinte, eu simt ca tu cateodata imparti lumea in medici si "public larg" ceea ce pe mine ma deranjeaza usor recunosc
Si cum diplomatia nu prea ma caracterizeaza, iaca n-am putut zce decat ca am ramas muta.
Asta nu inseamna ca m-am suparat si te-as ruga si pe tine sa nu te superi, ca nu asta mi-a fost intentia Daca vorbele mele lasa un pic de loc de gandire, atunci ma simt multumita.Dar si daca tu iti mentii pozitia si simti ca ai dreptate, eu tot multumita voi fi cu conditia sa nu cazi tu in butoi din cauza umilelor mele remarci.
Multumesc pentru aprecierile referitoare la inteligenta carora incerc sa nu le adaug o nuanta de ironie in paranoia mea si sper sa te gasesc in verva pe crenguta dupa ce alimentez copilul si revin
Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
varuna spune:
'neata la 11 , am venit de la plimbare am culcat iedu' si nu intelegeam ce e galagia asta, cand colo...MIMO a trezit bursucul...Gecko eu zic ca merge vin alb..acum dupa gustul fiecaruia ia si tu ce sti ca ii place si sigur... si neaparat, salata de ceapa. Clau imi pare asa rau de Rebecuta ca e suparata si Mara e matzaita cateodata dar ii trece repede, repede. Plus ca atunci cand da sa planga rad la ea si nu mai stie ce sa faca ba plange, ba rade. Delphinas sa ai drum bun si copii cumintei si sa ajungi cat mai repede la sotul tau (se simte ca iti e dor de el). Mimo am uitat, lasa copilul ca papa super bine.
Sa ai o zi frumoasa Gecko si spor la fasole...ti-am vazut casuta si am ramas cu barba in palma ca m-a apucat visatul cu ochii deschisi.
Luny te-a ajutat Ursuletz, eu am codurile tot de pe forum...pup pe amandoua. Olgutza pup si pe tine si puiul Sophie.
Vb. ca m-am apucat sa fac supa crema de ciuperci.
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH
luny spune:
ursu am uitat ca si tu comanzi, dar nu mergeeeeeeee
naty
clau imi pare rau ca e maraita Rebe, or fi dintisorii...dar sa stii ca ziua decurce la fel si la noi!...
noi de azi dimineata de cand a venit iub, depanam amintiri de anul trecut din Grecia si facem trasee ptr anul asta, pe ce plaje sa mergem..
delph, parca e din filme de actiune sotul tau, super!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ursuleata spune:
luny, imi pare rau...altul nu am
2
tiker
Mami de ursulet
varuna spune:
Uitasem Vio imi place tare muuuuuuult de tine, nu mai fi suparata si lasa hainutele roz in pace, Mara a primit un set de hainute bleu si ii sta tare bine ...baietelul lu' mama .
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH
luny spune:
varuna tot caut pe forum si vad ca nu au mai scris coduri fetele...
voi ati mai luat ceva cu cod care da ceva cadou, care sa merite?..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!