Puiuti de Randunici 2008!! (67)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Luny la mine e prima comanda si am luat gentile rosii si geanta ...nu stiu exact ce culoare e roz-movulie..., mie imi plac. Mai am o comanda in 21 iul si am bagat cod pt. geanta neagra care habar nu am cum arata.

Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Delph, tie ti-e dor RAU de randunoiul tau ! Hai, mai povesteste-ne de el!!!! Mi-a placut mult aia cu pauza de bere petrecuta cu tine .

Mimo, o sa sune ca ma bag ( iar ) in apararea lui Naty! Iti spun numai ca judeci PREA aspru: daca tu ai auzi permanent ca traiesti ffff bine pentru ca ai 500EUR sa platesti bona, stiind ce sacrificii faci pentru asta, la un moment dat iti garantez ca vei ceda si vei reactiona cel putin la fel ca Naty ( care mie una nu mi s-a parut a fi exagerata, dar e numai parerea mea..). Subiectul este atat de dezbatut, reactiile atat de predictibile, incat o inteleg ca ii e lehamite sa mai explice si ca in acelasi timp, nu se poate opri sa nu reactioneze, stii? Iar aprecierea intelegentei tale chiar nu cred sa fi avut vreo urma de ironie, ia-o ca pe un compliment, ca a fost sincera cu siguranta! Si da, exista medicii si restul lumii, profesorii si restul lumii, secretare si restul lumii etc. Te oftici ?

Hai ca ii stricam ziua lu' Gecko, terminati cu prostiile !

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Luny, eu la prima comanda nu am luat nimic, la a doua am luat gentiile rosii care imi plac f mult ca si Anei. La urmatoarea am avut gentiile termoizolante, ok. Aseara mi-a mai venit un pachet in care am avut setul de farfurii cu 6 linguri, 6 lingurite si 6 cutite.

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Voiam sa o intreb pe Ana in ce zona sta.

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ursu nu stiu gentile rosii, fa-le si tu poza pls! alea termoizolante portocalii le am si eu!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Neatza, buna!!!!
Multumesc pentru sfaturile date pt c*ru' lu andreiu meu

va salut pe toate , va
si zic una Cuscramii:
Rebeca "poate isi face loc la dinti"!!!, asa a inceput si Andreiul meu, marat, scartait si mofturos, nu statea singur nici o clipa. acum este mai bine dar are gingiile tare ca piatra, adica face "trinc" linguritza cind atinge gingia, iar ca sa manince il facem sa rada in hohot s il pacalim.trimit un mare sa treaca.

Delphina si iti sunt alaturi .

M-am distrat cu voi de dimneata , dar nu pot scrie mai mult ( adica pot da nu vreau)

AAAAAAAAAAAA, NAty scoate capu' afar ca o ieie, sunt aproape de tine si arunc ci chetre.lasa butoaiele pt altii( pt mine ca-s mai grasa, de ex)

Gecko , la multi ani cu la fel de multa fericire ca in ultimul an , desi toata viata ta este dulce

si va mai inca o data , ca nu mai apuc azi , decat poate sa citesc in fuga.

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

,nu,va,mai,certati
gecko,ochiul,,kanamicina,
mai,merg,cateva,litere,nu,merge,space,eh,se,face,si,el

naty,
cuscra,ai,gria,ce,faci,cu,ginerele,meu,ca,nu,il,imprumut,nimanui
ai,inteles?,,na,ca,pot,scrie,ceva,hihihihii
am,vazut,si,eu,poze,e,pucca,
stolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

quote:
Si da, exista medicii si restul lumii, profesorii si restul lumii, secretare si restul lumii etc. Te oftici ?

Atunci daca impartim lumea, sa se comporte ca un medic si nu ca restul lumii, cind nu-i convine ei ceva, sau o contrazici am impresia ca da cu pumnul in masa comparativ cu celelalte mamicute care-si introduc sfaturile/pareile/uneori si contazicerile cu atata finete si maiestrie de parca ar glasul calm al psihologului.
Da, toate suntem obosite , randunoi puturosi ( nu ca neamtu perfect), fiecare avem probleme ,si nu exista casnicie fericita dar trebuie sa inveti sa^ti pastrezi echilibrul moral pentru ca esti MamA.
Da, stiu ca am atacat acum ca o depravata dar eu nu sunt medic ci restul lumii.Am o scuza.
Mimo, nu greseste niciodata cind e vorba de portrete psihologice.

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................

Reflexia luminii pe suprafata apei
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ma pregatesc de plecat in plimbari cam toata ziua, dupa masa ajung in parcul circului pe la 5,30! mai vine cineva?

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ali
ce
faci
?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput