Puiuti de Randunici 2008!! (67)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

quote:
citat din mesajul lui ancadragoman

Ali
ce
faci
?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

ma.chinui.sa.scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Olgutza care-i ia apararea lu' Naty care-i ia apararea lu' Tuchi care si-a strigat amarul si munceste acum fara sa stie ce disputa cu ce "aparare" a declansat....va saluta Mimo din publicul larg!
Hai ca am terminat de imprastiat piureul prin casa ...oare n-ar fi mai usor sa i-l pun direct in poala pe tot decat sa ma chinui sa i-l pun lingurita de lingurita?
Cristina, eu care sunt ingaduitoare din fire, zic ca e bine si asa.Cu mici abateri dar kg lipsa, bravo tie!Multumesc pt raspuns, asta e problema cu aprecierea temperaturii normale, ca eu de fel sunt defecta si mereu mi-e frig...si n-as vrea sa-l infofolesc si pe el si sa-l invat asa.
Delphinf f f f f frumos.Bravo lui si tie ca l-ai gasit , sa fiti fericiti .
Acum ma retrag sa ma oftic

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Pai intreab-o Ursuletz . Stau in Dr. Taberei in ANL-uri sau cartierul Brancusi si da mi-ar placea sa ne plimbam impreuna dar eu sunt toata ziua singura ca sotul munceste pentru doi ca sa stau eu acasa. Olgutz nu doar medicii au salariile mici, culmea e ca aici e o chestie de optiune, cei care nu am mai putut au plecat...sau au facut altceva ASTA E ADEVARUL, si va rog nu mai spuneti ca nu cunoastem sistemul, eu spre exemplu il stiu foarte bine , doar ca eu am plecat la particular si sper sa imi ajute DD sa plec cat mai repede, cat mai departe. Cam atat, nici ARSA nu mai scot un cuvant despre asta, ma intereseaza mai mult fasolea lui Gecko .

Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La noi e soare!
Ursuleata,Gecko-spor la bucatareala -as alege vin rosu si ceapa rosie,normal,Simo-Mimo
Eu nu ma mai bag la "contradictii" ca ies cu capul spart...uite,lui Vio nici acum nu i-a trecut supararea pe mine!Deci,passs
Luny,e tare Mufarinul pe faleza..abia acum am vazut pozele!
Olga,vezi ca ai promis niste poze....astept
Delphin,hai ca 1-2 trec zilele pana o sa-ti vezi jumatatea
Cat despre pedepsirea Copilului mai mare,si eu am trecut azi prin asa ceva...ne-a pus sa ii luam joc Monopoly.si ne-am jucat aseara cu el vreo 2 ore,a castigat el si de dimineata s-a jucat doar sotu si a castigat el si sa vezi ce scandal monstruos a facut David,urlete,apa la soricei...a fost pedepsit prin luarea jocului si nu mai are voie sa se uite la desene 3 zile!!!ne-a cam mirat atitudinea lui,ca el stia sa piarda...ce se mai schimba copii astia!oricum,eu nu vreau sa cresc un rasfatat,un copil mofturos,care crede ca doar el trebuie sa castige!acum e suparici,dupa ce ne-a tot promis marea cu sarea
Ma duc la Sam,care se distra de numa cand era certat frate-su...i-am zis ca nu stie ce-l asteapta daca nu e cuminte

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
citat din mesajul lui Amina_Marina

quote:
Si da, exista medicii si restul lumii, profesorii si restul lumii, secretare si restul lumii etc. Te oftici ?

Atunci daca impartim lumea, sa se comporte ca un medic si nu ca restul lumii, cind nu-i convine ei ceva, sau o contrazici am impresia ca da cu pumnul in masa comparativ cu celelalte mamicute care-si introduc sfaturile/pareile/uneori si contazicerile cu atata finete si maiestrie de parca ar glasul calm al psihologului.
Da, toate suntem obosite , randunoi puturosi ( nu ca neamtu perfect), fiecare avem probleme ,si nu exista casnicie fericita dar trebuie sa inveti sa^ti pastrezi echilibrul moral pentru ca esti MamA.
Da, stiu ca am atacat acum ca o depravata dar eu nu sunt medic ci restul lumii.Am o scuza.
Mimo, nu greseste niciodata cind e vorba de portrete psihologice

Bun, de data asta chiar n-o sa mai bat cu pumnul in masa si o sa va scutesc pe toate de dezechilibrul meu moral. De data asta chiar mi s-a luat!
Cine doreste sa mai stie de mine sau ii lipsesc va sti unde sa ma caute.
Va doresc forumeala placuta si senina in continuare.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Hai,ca mai fac 2 strigari::::
Cuscraaaa,iesi din butoi
Natyyyy,iesi din butoi

Si eu am salariu mic

POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

DRAGA MEA NATYYY,NU TE SUPARA!!!!!HAIDE INAPOI!!!!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Luny am o lista cu coduri de la LR, daca o vrei intra pe mess si ti-o dau. Am primit-o si eu, nu stiu daca merg toate codurile dar poti sa incerci.

Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Amina ! De la mine, din tot sufletul! Iti spun ca NU AI INTELES NIMIC!

Fetelor, nu am facut niciodata asta, dar o fac acum, ca niciodata nu e prea tarziu. Nu vreau sa fiu patetica, da' mi-a facut placere sa va cunosc pe multe dintre voi. Insa nu pot imparti acelasi mediu cu Amina, ma depaseste profunzimea gandurilor ei.

Naty, io stiu unde sa te gasesc !

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Offfff, ce este mey aici, de ce va certati asa????

Eu n-am timp de asta ca nu ma lasa Rebecca deloc si bine face in cazul asta!

Vorba lui Naty ( pe care o pup )Rebe scartaie, maraie, paraie, caraie, dar parca esta era scenariul la o luna, doua....nu acum, la 5 luni.

Asa ca la discutiile astea nu particip...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput