Puiuti de Randunici 2008!! (67)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ali, pipaie bine si uita-te in oglinda .Poate sa fie un cos sau un cos in devenire.Nu-ti mai da cu deodorante solide o vreme si daca nu dispare in cateva zile, fuga la doftor....of, era cat p-aci sa-mi scape o rautate! dar tac, uite ca pot

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ali, mami, ai grija sa nu fie vreun furuncul! Mie mi-a iesit dupa ce l-am nascut pe razvanel, exact sub brat, am stat cu el o gramada crezand ca o sa treaca de la sine si am ajuns apoi la chirurgie cand deja era imens si m-au chinuit acolo ingrozitor. Am zis ca mai bine mai nasteam de cateva ori...In fine, daca e mic se trateaza cu antibiotic, nu trebuie neaparat incizat! Eu din cauza lui a trebuit sa renunt la alaptare...

Dar poate si sper sa fie altceva la tine...Uite-te atenta sub brat si spune cum e.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikipuisor spune:

Buna fetelor,

Va citesc de mult. Si am gasit destule informatii ca sa va urmaresc constant (spre disperarea sotului meu). Nu are rost sa fiti suparate, fiecare considera ca are dreptate...suntem caractere si personalitati diferite. Hai nu mai fiti suparate. mai bine vorbiti de cat de mult mananca bb-ii, cati kk fac....

Cum bine spunea cineva nu credeam ca o sa ma bucur ca cineva face caca...

Hai nu mai fiti suparate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

quote:
citat din mesajul lui mimonix

Pai pentru ca discutia a deviat hai sa analizam "subiectul" din nou:

"Am putea incheia acest subiect al spagilor? Mi se pare aiurea sa se vorbeasca despre lucruri si complexe si putin cunoscute "publicului larg".
Aceasta este interventia lui Naty care m-a lasat fara cuvinte.Am citit-o si rascitit-o si va rog sa-mi spuneti:Olgutika, Ioana , Simo, Ali si toate celelalte daca voua vi se pare ok aceasta afirmatie.
Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

EU.NU.COMENT.DELOC.POATE.FIECARE.ARE,DREPTATE.IN.FELUL.LUI
SI.VA.ROG.EU.HAI.SA.INCHEIEM.ACEST.SUBIECT.CA.FACE
DECAT.SA.NE.CERTAM.INTRE.NOI.

O.MARE.......SI.GATA

PENTRU.FIECARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Ali sa faci cum au zis fetele.

Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Bai, hai ca nu mai pot!

1. Eu nu stiu cine este Amina si ce are ea in comun cu acest topic! Nu am gasit-o pe lista noastra, deci voi trece peste orice post de-al ei. Ioana a spus absolut tot ce se putea spune despre interventiile ei, si incerc sa ma abtin eu sa o mai fac! Imi cer scuze peste fetele vomitatoare, nu a fost politicos, insa asta am simtit!

2. Ma oftic de mor ca discutia asta a depasit stadiul unei discutii de principiu, si ca a devenit personala! Mimo, "publicul larg" de care vorbea Naty intrepreteaza-l ca pe un mod de a descrie curentul general care condamna spagile date medicului, fara sa cunoasca si celalalt aspect al problemei: ca nici medicii nu au o viata usoara! Tuchi este una dintre dovezi! De ce ai tradus tu mot-a-mot, nu o sa inteleg!!! Da, mie se pare OK ce a spus Naty, IN CONTEXTUL DESCRIS DE MINE!!! Pentru ca asta a vrut sa spuna!!!

Al doilea citat: Ursuleata sugereaza ca Tuhci poate rezolva oarecum situatia din spagi, iar Naty intreaba DIN CARE SPAGI??!? Ca sunt specializari unde spagile sunt grase, altele unde NU. Unde e neadevarul?! Nu a spus ca in endocrinologie NU s-ar lua, ci numai ca volumul lor NU este spectaculos, atat! Unde a gresit?!?

Si e firesc sa ia atitudine cand se discuta despre ceva ce stie. Daca EA nu ar face-o, atunci cine?!? Ramanem noi pacientii sa ne plangem si sa credem ca medicii sunt cei mai bogati oameni de pe pamant din spagile noastre! Nu din opinii diferite apare progresul?

Naty nu ma plateste pentru interventiile mele! Sunt dezamagita ca am lasat sa devina totul atat de personal, e pana la urma o lume virtuala. Insa putea fi oricine in locul ei sau al lui Tuchi ( intamplarea facand sa fie singurele doua fete pe care le-am si vazut in realitate, d-aia poate si patima mea...Pardon, mai e Sovi!!! ), sunt convinsa ca la fel as fi reactionat!

Si un ultim lucru, Mimo, compara te rog apararea facuta de mine Catalinei sau Nataliei si spune-mi unde am jignit eu, asa cum a facut-o Doamna-al-carei-nume-nu-il-cunosc-si-careia-ii-multumesti-din-suflet sustinandu-te pe tine. La randul meu, m-am simtit jignita de alaturarea facuta de tine!!!

Fetelor, va voi scrie pe PM de fiecare data cand voi avea ceva de spus, un sfat sau o vorba buna. Ca sa fiti convinse ca unei tanti de la Ploiesti chiar ii pasa de voi. Si atunci cand topicul asta va redeveni ce a fost, voi mai scrie si eu in el. In rest...internetul e mare, e loc pentru toata lumea!

Imi pare rau pentru inconsecventa de care am dat dovada scriind din nou!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Mai.nu-i.nimic.acolo.nici.rosu.si.nici.un.cos.ca.ma.
uit.de.ieri.intr-una
De.asta.ma.c-am.sperie.parca.ar,ca.un.nodul
fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

mimo eu sunt de acord cu tine! nu ca te-ar fi tampit caldura, Doamne fereste! ci ca vinovata principala de toata zarva iscata pe crenguta este BONA! eu propun s-o batem

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui underqueen

mimo eu sunt de acord cu tine! nu ca te-ar fi tampit caldura, Doamne fereste! ci ca vinovata principala de toata zarva iscata pe crenguta este BONA! eu propun s-o batem

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Nu.am.putut.sa.ma.abtin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

Doamne fereste, mai fetelor! incredibil ce poate degenera o discutie, de se ajunge la astfel de "batalii" personale! e normal ca fiecare sa-si spuna parerea si sa sa tina la aceasta parere, dar parca prea ati explodat deodata...imi pare sincer rau ...

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput