Puiuti de Randunici 2008!! (67)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Sunt mai mult decat socata de ce se intampla aici!
Eu doar m-am plans pentru ca eram suparata si treceam printr-un moment greu!
Nu vreau sa mai comentez nimic in plus, pentru ca nu-s o maestra a cuvintelor, pot fi prea directa si taioasa, mai ales la furie!
multumesc din suflet pentru sustinere si imi pare tare rau ca discutia a degenerat!
ma intorc in butoi si incerc si-mi repet in gand " fruntea sus, privirea-nainte, daca vrei, poti si viata e frumoasa!"

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

MAI.GATA.SA.NE.OPRIM.AICI.
SA.NE.VEDEM.DE.SUBIECTUL.NOSTRU
MAMICEALA
STOP!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

citesc si nu-mi vine sa cred...ma gandesc ca v-a zapacit caldura de tot...sau inundatiile...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Cred ca de vina e caldura....
Ce v-a apucat??

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Pai pentru ca discutia a deviat hai sa analizam "subiectul" din nou:

"Am putea incheia acest subiect al spagilor? Mi se pare aiurea sa se vorbeasca despre lucruri si complexe si putin cunoscute "publicului larg".
Aceasta este interventia lui Naty care m-a lasat fara cuvinte.Am citit-o si rascitit-o si va rog sa-mi spuneti:Olgutika, Ioana , Simo, Ali si toate celelalte daca voua vi se pare ok aceasta afirmatie. Nu stiu nene ce a vrut Naty de fapt sa spuna, de-aia am si zis in prima postare...poate n-am inteles eu bine.Dar bine nu m-am simtit deloc.Voi da?Atunci.....

"in fond, despre ce spagi discutati tu si Ursuleata? Tu crezi ca un medic care nu "taie cu cutitul" sau nu e ginecolog primeste de la fiecare pacient spagi cu milioanele? Mai ales in cazul lui Tuchi, diabetul fiind tratat "pe gratis"? Nu, primeste poate de la 10% din pacienti si daca ii da unul 500 de mii zice ca i-a pus Dumnezeu mana in cap. "

si iata al doilea citat din care n-am inteles nimic...e vorba de regretul ca nu in toate specializarile se ia spaga sau ce? Eu una sunt convinsa ca in TOATE specializarile se ia spaga, depinde numai de OMul care este medic si de gravitatea situatiei.
Sunteti ok si cu asta?

Va rog sa-mi spuneti ce n-am inteles eu bine ca de nu inebunesc!
Si inca ceva: De ce naiba de cate ori are una vreo problema cu sistemul medical si se vaita p-aici ca deh! isi mai varsa omu' focul trebuie tu, Naty, sa iei atitudine? De fapt cred ca asta e marea ta greseala, vorbesti ca si cum TU ai fi si la matenitate, si la Filaret, si la Tuchi la servici....si d-aia uneori EU cel putin, te mai confund cu sistemul Scuze inca o data, eu cu sistemul de Stat in general am ceva si cu oricine mi se pare mie ca ii ia apararea sau ca gaseste scuze sau...in fine!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Deci cum spunea Ali...Mara a gustat azi primele lingurite de supa (zeama) nu pot sa spun ca a sarit in sus de bucurie, dar nici nu a respins lingurita...va urma si va pup.

Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ok, sa revenim la mamiceala...

Am cerut sfatul cu privire la agitatia Rebeccai de noapte si la mamici mai mari ca noi ( ian-feb ) si se pare ca mai sunt bebelusi in situatia ei! Ar putea fi de la diversificare , cica ar avea impresia ca n-o sa mai aiba parte de tzitzi si vrea sa se asigure de contrariul, adik toata noaptea vrea la san. Si s-ar putea sa dureze procesul, nu-i vorba de cateva zile doar, eventual o luna...
Greu cu mamiceala in perioada asta!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Sa.incep.si.eu:
Mai.am.ceva.sub-brat.cand.ma.pipai.ma.doare.rau.de.tot
Oare.ce.e??
Ma.c-am.sperie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Da Maria m-a tampit caldura si poate si statul prea mult in casa si numaratul de kk si cautarea unei bone decente si totul in jur cu susu-n jos!
Da Tuchi, ai dat cep la butoiul cu frustrari si nemultumiri.Cin' te puse sa vorbesti de bona, bani, sistemul de valori.Mai bine ziceam eu de barbatul perfect
Nu Ursuleata, ma uit in fiecare zi la ciucurelul lui Vladut si nu stiu de ce sa apuc si sa mai si trag, Doamne fereste! Aman si eu mereu pe maine
Sovi azi e ziua nr 2 de regim ca la carte....Ha, oare am uitat sa spun ca eu cand tin regim ma cert cu toata lumea?
Olgutika, ce faci? Stiu ca ai ajuns acasa si poate nu mai esti la calculator, dar eu te strig sa stii ca-s consecventa
Varuna, incearca alta combinatie daca se strimba la una.Eu am scos telina ca nu-i placea si vad ca morcov+rosie+ardei gras mananca.Bafta!
Nu mai stiu ce si cui trebuia sa zic dar revin....

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Clau mi-e asa mila de tine cu noptile nedormite...dar lasa ca va faceti voi mari.

Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH

Mergi la inceput