Puiuti de Randunici 2008!! (67)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Olgutzika, ramai asa inconsecventa si mai scrie , ca nu te penalizeaza nimeni (cred, sper)Asemanarea facuta de mine era de situatie si nu de oameni, ca nu va cunosc personal pe niciuna ca sa va aseman si mi se pare exagerat sa te superi
Pe de alta parte, tu ai inteles in felul tau eu in felul meu, multumesc pt explicatie ...o fi de la regimul meu de nu vad eu lucrurile asa cum le vezi tu. E buna explicatia asta na, ca e ca aia cu CM?
Si daca asa pui tu suflet pntru toti oamenii pe care ii cunosti personal, eu te invit la mine acasa sa bem o cafea .Ce zici? langa scoala ta, la scara 2
Acestea fiind zise, intra Mircea Radu si zice: "Mimo, strig-o pe Naty!" Si eu zic timid si plina de speranta: "Naaatyyy!"
Sa vedem daca Naty e aici

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Maria am ras de m-am prapadit, Tuchi scoate bona sa rezolvam problema ca nu se mai poate domne'.
Olgutzica asa imi amintesti de mine prin clasele mici cand cea mai rasfatata fata din clasa a luat paduchi si a scos-o invatatoarea in fata clasei si eu m-am ridicat binisor si m-am dus langa ea. Biata de ea plangea si eu o impacam si invatatoarea ne facea de rasul clasei...si in final ma vede si doctora care ne controlase si zice "?Da' cu tine ce e aici in fata ti-am zis eu ca ai si tu...?" si raspunsul meu " Nu da' plangea prea tare si am vrut sa o impac". M-am ales cu un "Mars in banca " si concluzia pe care am tras-o atunci...in concluzie Olgutz te mai odata cu foc. Nici nu stiu cum sa mai scriu, este doar o amintire fara nici o aluzie...

Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH

Mergi la inceput

Naty, tu intrai acum ....hai nu ma tine cu sufletul la gura!

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Varuna Si eu am avut paduchi, ma rog n-are legatura cu subiectul da' mi-am adus aminte. Dar langa mine n-a venit nimeni, ca eram rea si ei toti s-au bucurat Si i-am iertat totusi!
Naty de atunci n-am mai avut paduchi, poti sa vii sa stii!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Maria, Ali, imi pare rau inca o data!!!

Uitati-va, va rog, ce face dezechilibrata de Naty:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123984

In postul lui Kay este lista donatorilor pe care va rog sa o consultati! Ce ziceti? Condamnati un astfel de om?

Naty, scuza-ma, nu stiu daca vroiai sa se stie, ca sunt convinsa ca nu de asta ai facut-o. Insa vroiam sa arat un pic din ce am descoperit eu ca esti, si asta la modul concret, pentru ca sentimental mi-ar fi greu sa o fac...as fi subiectiva. Stiu ca probabil nu vei scrie ( as vrea sa cred ca e vorba doar de timp sa o faci din nou ), insa ... eu sper ca o vei face la un moment dat!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

si eu am avut paduchi cand eram mica! in fiecare an la gradi...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Mimo sper ca nu-i mai ai, nu de alta da' dupa impacarea de la scoala au venit si paduchii

Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH

Mergi la inceput

Hai Naty ca am sughitat destul, facurati un subiect nou sau ati inrosit mess-ul? Sau poate sa-mi multumeasca randunoiul, i-oi fi gatit azi ceva cu carne ?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

si voi credeti ca voi aveti probleme??????????? D'apoi eu ca Patrick mi-a facut azi doar 3 kk si jumate!!!!
ma vad eu la noapte facandu-i galerie la fund!!!

iar pe viitor va propun discutii...cine-a tras in noi dupa 22....cine a chemat minerii in capitala....si alte discutii interminabile....ca asta cu spagile am epuizat-o.
iar daca maine dimineata nu va gasesc vesele si cantatoare pe creanga...va mananc fripte cu tot cu fulgii vostri de randunici.

PS. ma alatur propunerii Mariei...sa batem bona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

olgu de ce zici ca-ti pare rau? ca eu nu tin partea nimanui! nu-mi place sa va vad ca va certati, asta-i tot

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput