Tulcence? 8
Raspunsuri - Pagina 13
gabiu spune:
salut,
moruna bafta cu soacra azi
si cat o sta!
Albert e mai binisor dar tuseste rau, i se rupe din gat si se ineaca. Macar am scapat de febra!
ce faceti fetelor, ati dezertat?
gabi, mamica lui
Albert Mihai, 10.05.2007
danybv spune:
buna fetele
Gataaaa am terminat cu mutatul , cu aranjatul in casa si cu mutarea si instalarea netului
.Mi-a fost tare dor de voi , imi pare rau in schimb ca sunt mai departe de voi acum dar ne vom intalni noi undeva in parc s-au prin oras.
Acum ma retrag dar maine de dimineata revin cu forte proaspete , va pup
si ne reauzim maine 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
De Ziua Marinei 
gabiu spune:
dany super ca ati terminat cu mutatul si mai ales ca aveti si net! Ma bucur tare pt voi
. Te asteptam pe baricade ca vad ca fetele celelalte chiulesc![]()
gabi, mamica lui
Albert Mihai, 10.05.2007
danybv spune:
neata fetelor , haide-ti ca in weekend dau eu cafeluta de dimineata
sau ceai , lapte , compot
astea sunt penbtru gravidute
Ce nasol ca ploua
nu-mi place ploaia deloc !!!! acum cand vroiam si eu sa ma bucur , sa ma plimb trebuie sa stau inchisa in casa
sa speram ca nu tine mult ![]()
Noi suntem bine , Maria merge de-a busilea foarte bine , alearga pot chiar spune , are o viteza de mama mama
are deja doi dinti si daca nu ma insel ii sparge si cel de sus din dreapta , trebuie sa fac niste cercetari prin gura ei sa vad daca este asa sau nu ![]()
Andrei a inceput sa vorbeasca din ce in ce mai bine , zice foarte multe cuvinte noi si clare .
Va doresc la toate sa aveti parte de un weekend cat mai placut si astept sa reveniti pe forum cat mai repede 

danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
De Ziua Marinei 
Mirell@ spune:
buna fetele...
shhhh... doarme Teo si pot sa scriu
.
ce urat este afara...in schimb este bine ca-i racoare.
Saracutul Albert... e bolnavior...
Acum este mai bine? Gabi pentru tuse gasesti la plafar sirop de muguri de pin, este produs natural si ii face bine. Eu i-am dat lui Teo 3 lingurite pe zi.
Ma bucur ca ti-ai gasit apartament Dany. Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de copii.
Salut toate fetele...pupici.
_
Mirell@ mammy lui
Teo 1 an si 6 luni 02.03.2007
gabiu spune:
salut fetelor,
dany felicitari pentru progresele puiutilor
mirell@, am auzit de siropul asta, am sa-l cumpar si eu si sper sa scape de tuse ca asta ne-a mai ramas
va pup, o zi buna
gabi, mamica lui
Albert Mihai, 10.05.2007
silvi8 spune:
salutare fetele!
care mi-ati simtit lipsa? am fost din pacate bolnava si am stat in concediu medical. acum sunt mai binisor si am revenit la serviciu.
gabi, imi pare rau ca albert a fost bolnavior, sper ca acum e mai bine. eu sunt adult si am zis ca mor cu febra si frisoane si tuse dar el mititelu...
dani, felicitari pentru mutare. sa fiti sanatosi in noua locuinta! felicitari piticilor pentru progrese
si ma bucur ca ai net ca deja imi era teama ca pierdem legatura.
moruna, esti o frumoasa si la fel si bb andrei. v-am vazut pozicile si va felicit pentru ca acum sunteti o familie si in fata Domnului.
salut toate fetele, sper ca sunteti bine toate!
bafta pentru fetele care "incep" astazi scoala sau gradinita.
silvi
11 +
http://community.webshots.com/user/flovivi
silvi8 spune:
si am uitat, gabi ti-am trimis si pm dar imi cer scuze si aici ca nu am reusit sa te contactez cand am promis.
silvi
11 +
http://community.webshots.com/user/flovivi
moruna spune:
salut fetelor!sunt in sfarsit linistita ca au plecat toti musafirii si am ramas iar doar noi trei![]()
multumesc silvi!cum iti merge sarcina?sper ca esti bine si traiesti din plin sentimentul de mamica![]()

pentru toate
mami de
andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
gabiu spune:
neata fetelor,
silvi acum am vazut ca ai fost racita. Offf....sper ca esti bine
Albert a facut din pacate otita si il doare urechea rau, deci nu prea suntem ok nici noi. La 11 trebuie sa mergem iar la dr sa vada dc i-a mai trecut infectia. Doamne ajuta!
gabi, mamica lui
Albert Mihai, 10.05.2007