Tulcence? 8

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

Io tot pe fuga Dany,ma bucur ca ati gasit ceva care-ti place.sa fa fie bine si sa fiti tare fericiti in noua casuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna dimineata fetele

Vreau sa urez si eu LA MULTI ANI !!!!celor care poarta numele Sfintei Fecioare Maria , multa sanatate si fericire in viata

Si sa va invit la o cafeluta calda de dimineata pentru gravide nu am decat o ceasca de ceai sau lapte
Eu sunt asa de matinala din cauza Mariei care la ora 6 dimineata a inceput sa chiuie de mama focului , e tare binedispusa fata asta
Saru`mana pentru urari Laura
Azi n fac mare lucru fiind sarbatoare , merg la biserica cu copii si pe urma trandavim toata ziua desi ar fi ceva de treaba dar asteptam mai spre seara sa ducem niste lucruri la apartamentul celalalt .
Eu va doresc sa aveti parte de o saptamana cat mai placuta

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

De Ziua Marinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moruna spune:

neatza!numai ce i-am servit micul dejun lui andrei si am venit fuguta sa semnez in condicace as mai vrea sa un pic dar nu-i chip...unul sforaie si celalalt gangureste asa ca ma lupt cu ceva caldut de dat pe gat.bine ca mi-ai amintit dany ca e sarbatoare ca azi planificasem o groza de treaba,dar o las pe maine.

mami de andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

neata,
n-am stiut ca e sarbatoare
La multi ani Maria de danybv sa cresti mare si frumoasa si sa-i bucuri pe parinti
noi suntem tare necajiti ca Albert e bolnav rau de tot cu nas, tuse si febra si stare generala proasta, nici nu vrea sa se ridice din pat si geme mai mereu. Nu stiu ce sa ma fac. Am sunat dr si mi-a zis ce sa-i dau dar azi vad ca nu-mi raspunde. Vreau sa-i zic ca e mai rau
offf...sanatate voua tuturor

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

Moruna azi este sarbatoare cu cruce rosie : Nasterea Sfintei Fecioare Maria sau cum se mai zice in popor : Sfanta Marie mica

danybv
Album poze

De Ziua Marinei

Mergi la inceput

multumesc Gabiu de urare ooofff ce rau imi pare pentru Albert , sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si sa se faca bine cat mai repede , pup puiul mic Albert

danybv
Album poze

De Ziua Marinei

Mergi la inceput

dany sa te auda Dumnezeu

Mergi la inceput

buna dimineata!hai la cafelutzaaaaaaaaa!
gabiu ii doresc multa sanatate lui albert si cat mai repede sa fiti voiosi cu totii!!!cum se mai simte?de la mine poate va mai alinati un picut.
pe toate!

Mergi la inceput

neata
moruna mersi de grija
Albert e un picut mai bine, nu a mai avut febra de ieri si sper sa nici nu mai faca. In schimb tuseste rau, i se rupe din gat si-i vine sa vomite. Mi se rupe sufletul cand il vad cum se chinuie. Daca azi mai face febra trebuie sa incep sa-i fac gentamicina. Doamne ajuta sa nu fie cazul

Mergi la inceput

ce faceti fetelor?ati disparut iar?!
gabi cel mic ce mai face?sper ca e bine...la mine vine azi soacra.e o adevarata placere.pupici

Mergi la inceput