Mamici norocoase de sept-oct 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 9
EvaF spune:
Piolica, are cam 6 cm grosime, am masurat-o! Ce sa zic, are in mijloc cocos, apoi un strat deasupra antialergenic si apoi husa aia de bumbac. Uite aici da click pe poza ca iti arata in detaliu ce contine in interior http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=170
Uita-te si la Verbund dedesupt, are cocos doua straturi si la mijloc poliuretan, adica e mai moale! Asta e f ok, sa stii! Depinde acum ce vrei tu...Cea soft-kombi, prima e si mai tare, cred, ca vad ca are si placi de cocos, nu doar fibre, eu am ales Kokoskern ca e exact ce imi trebuia!
32+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 53 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
piolica spune:
quote:
citat din mesajul lui EvaF
Piolica, are cam 6 cm grosime, am masurat-o! Ce sa zic, are in mijloc cocos, apoi un strat deasupra antialergenic si apoi husa aia de bumbac. Uite aici da click pe poza ca iti arata in detaliu ce contine in interior http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=170
Uita-te si la Verbund dedesupt, are cocos doua straturi si la mijloc poliuretan, adica e mai moale! Asta e f ok, sa stii! Depinde acum ce vrei tu...Cea soft-kombi, prima e si mai tare, cred, ca vad ca are si placi de cocos, nu doar fibre, eu am ales Kokoskern ca e exact ce imi trebuia!32+
LUCA
![]()
Atat mai este pana vine!!!!
AMR 53 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
ok, super! merci! pai e super OK!
noi am vorbit cu o firma care e specializata in saltelute din nuca de cocos si astia ne-au zis ca cele cu burete pe mijloc nu sint bune pt bebelusi!
tipa de aici spunea si de saltelute cu un strat la mijloc din blana de oaie, sau ceva in genul asta, cica ar fi si mai bune, intr-adevar sint mai scumpe.
ok, o sa ma orientez catre o salteluta 100% nuca cocos sau ce cu blanita la mijloc si nicidecum cea cu burete la mijloc.
LATER EDIT: am vazut ca cele Soft Combi sint cu merinos.
32+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
piolica spune:
hurray, am schimbat semnatura azi, 34+ nu-mi vine sa cred ca mai sint doar 42 de zile (daca bebelina vine la termen)
de cind nu mai intrasem, ramasesem pe 32+
34+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
musettepink spune:
Piolica
merci mult de urari!!!!!!!!wow 34 de saptamani......ce putin a mai ramas!Pup bebelina si mamica!
Laureta
Claudinna tu de care suport intrebi?cel care se pune in cadita sa-l speli pe bebe?daca de acela e vorba sa stii ca au la carrefoure si costa ceva pana in 50ron daca imi amintesc bine.F dragute lucrurile si burtica ta e mare!!!!!!!!!
Tzitziri da si noi suntem cu toate impachetate si inghesuite in dormitor,abia mai e loc sa calcam
,simt ca nu se mai termina odata si abia suntem la inceput.tu in ce stadiu esti?
Iepurila dar de ce trebuie sa dai pisicile?eu zic ca daca ai grija sa le limitezi accesul,sa nu intre in contact cu bebe nu are nimic....zic si eu....imi imaginez ce este in sufletul tau dar chiar e musai sa le dai?????
Eva daca imi permiti un sfat,o prietena are carucior Graco si nu l-a masurat inainte sa-l cumpere iar acum nu-i incape in lift....si se chinuie cu el pt ca din cate am inteles si le-am vazut nici cand se strang nu se fac tocmai mititele de carat,eu iti zic ca sa ai in vedere si chestia asta cand il cumperi.F frumoasa veioza!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s
!
33+
LUCA
piolica spune:
musette, asa-i... a ramas asa de putin! pe de o parte este super bine ca de abia asteptam sa ne vadem bebelina, dar pe de alta mi-e cam ciuda cind ma gindesc ca va trebui sa o impart cu atita lume.
nici tu nu mai ai mult. cred ca esti foarte emotionata cind te gindesti ca o sa-l tii pe bebe Lucas in brate. iti dai seama cum va fi? o minunatie!!!
tzitziri, ti-a venit comanda de la 'LA'? cea din 25 iunie?
am vazut ca vorbeati de Graco. Si noi ne orientasem catre un Graco initial, insa l-am gasit cam greu de manevrat si am optat pt un peg perego. bine, noi vroiam ceva sport, ca sotul meu va face jogging cu bebelina, asa ca am luat cu 3 roti. inca peg perego pliko, cel de-l cumpara July, este SUPER!
34+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
musettepink spune:
piolica
mi-ai citit gandurile....nici eu nu vreau sa-l impart pe Luca cu nimeni decat cu sotul...cand ma gandesc cata lume o sa vina si o sa aiba pretentia sa puna mana pe el,ba sa-l mai si pupe bine ca eu sunt nebuna la chestii din astea si le-am zis de pe acum ca nu vor avea voie sa-l pupe....brrrrr
!
33+
LUCA
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui musettepink
[brcand ma gandesc cata lume o sa vina si o sa aiba pretentia sa puna mana pe el,ba sa-l mai si pupe bine ca eu sunt nebuna la chestii din astea si le-am zis de pe acum ca nu vor avea voie sa-l pupe....brrrrr
Nici nu au voie sa il pupe, de fapt, si ei stiu asta; adultii sunt purtatori ai tot soiul de virusi si nici eu nu ii voi lasa sa imi atinga puiul sau sa il pupe. Si eu sunt de acord cu tine cu pupatul. Nici nu voi face pelerinaj pe la noi pe acasa in primele saptamani, de la o luna incolo voi chema prieteni. Si asa eu voi fi zombie, parca vad. Le voi explica tuturor calm, dar sunt sigura ca nu va fi cazul in familie, eu cu ei seman, doar, nu obisnuim sa pupam copiii mici sau sa punem mana pe ei prea mult. E vorba de fiinte umane, nu de papusi! Eu imi amintesc si acum de cand eram maricica, clasa intai asa, si unii ma trageau de obrajori sau ma pupau cu zgomot, ma traumatizau gesturile astea, yuck! Luca al meu va fi pupacit destul de mine si de tati, dar eu una o sa il albesc cu pupaceli!
Merci pentru pontul cu Graco, oricum cred ca il comand pe net si ei dau dimensiunile deschis si pliat, le-am vazut peste tot. Daca il iau din magazin intai ma informez ce si cum! Asa am facut cu toate cumparaturile pana acum, nu am luat tot felul de tampenii nefolositoare doar pentru ca am intrat in febra shoppingului si pentru ca vad lucruiri frumos colorate

Sunt foarte frumoase lucrusoarele tale! Chiar ca traversezi perioada musetteblue! :))))
32+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 53 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
_irina_ spune:
Eu abia am inceput sa savurez situatia de gravida, si parca o sa imi para rau cand nu o sa mai fiu. Stiu ca sunt profitoare, dar daca nu acum, atunci cand.
Ieri la real am parcat cu nasul pe sus pe locul special de gravida, apoi am cautat casa pentru gravide si am avansat rapid. Azi am fost la analize si aici am avut prioritate, ca deh, eram gravida. Din pacate nu eram singura gravida, ca eram vre-o 4 la coada si am stat de am zapacit.
Nu circul decat cu masina proprie, deci nu stiu cum ar fi cu cedatul locului...
Pacat ca nu mi se vede burta si cand sunt la volan, cred ca atunci aveam pretentii sa imi dea toata lumea prioritate.
Joy - eu am si burtica mica si fetita mica, balerina lu' mama. Azi am fost la eco si are 1,700kg. DPN cica ramane 20 sept, desi suntem dupa masuratori cu aproape o saptamana in urma.
Of, la doctor nu m-am agitat acum incep sa ma panichez. Cica am lichid putin si sa beau multa apa...
Si bebita e micuta.
Si mai pleaca si doctorul in concediu in august.
32+
- Andreea
piolica spune:
quote:
citat din mesajul lui musettepink
piolicami-ai citit gandurile....nici eu nu vreau sa-l impart pe Luca cu nimeni decat cu sotul...cand ma gandesc cata lume o sa vina si o sa aiba pretentia sa puna mana pe el,ba sa-l mai si pupe bine ca eu sunt nebuna la chestii din astea si le-am zis de pe acum ca nu vor avea voie sa-l pupe....brrrrr
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s!
33+
LUCA
cum sa pupe bebelusul? nici sa nu le treaca asa ceva prin cap! nici nu o sa devin paranoica sa dezinfectez totul cu spirt si sa-i pun si pe oaspeti sa se 'dezinfecteze'... (nu glumesc, cumnatul meu mai ca nu vroia sa-l lase pe tatal lui sa-si vada nepoata... cica trebuia sa se dezinfecteze inainte de a intra in camera bebelinei.)
34+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
musettepink spune:
Eva
.In familie stie lumea ca nu are voie sa-l pupe dar dintre prieteni deja au zis ca-l pupa nu stiu unde,iar eu sa fac o criza de pe acum cand am auzit....sunt incostieti care nu realizeaza ca poarta tot felul de microbi.....ba chiar nici pe manuta nu trebuie sa-i pupe pt ca cei mici isi baga degetele in gura si deci microbii ajung la fix...dar o sa fie cerberul acolo sa-i supravegheze![]()
!
33+
LUCA