Mamici norocoase de sept-oct 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 8
CD27 spune:
claudinna am vazut poze,
burtica frumoasa si hainutele sunt tare dragute si eu as vrea un patut tot in genul ala cat a fost? ca am vazut de la chicco, la baby conort dar nu era in stoc, vreo 8 mil si am inteles ca si la brevi e ceva asemanator la vreo 12 mil
caruciorul e cumva 3 in 1, ca nu am vazut landoul sau sunt eu dusa ![]()
31s+ Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
Nausica spune:
cum e, fetelor, cu contul comun de poze?
ma initiaza si pe mine cineva?
am niste poze frumoase din Grecia si as baga si eu citeva.
Nausica
28+ si bebe Nedelcu
poze
EvaF spune:
Fetelor, a sosit si comanda de la babycomfort! 

Ce prompti sunt!!!
Boo, sunt multumita! Au fost eficienti! Tu ce culoare ai? Pe site e bleu, mie mi-au adus una dulcica galbena cu steluute si luni orange.
Uitati aici saltea de cocos Kokoskern de la babycomfort si protectie saltea
Salteaua e fff tare, fetelor, pentru cele care vor sa ia, ca e din aceea cu cocos la mijloc, nu cu doua straturi de cocos si in centru poliuretan (astea sunt mai moi, pt nou nascuti sau copii cu greutate mica!). Eu sunt ff multumita, mai ales ca Luca se anunta un bebe nu tocmai micut si ii trebuia ceva tare!
Am scapat de saltea, v-am zis ca imi statea pe creier ca un pitic
Oricum, seriosi baietii, ii recomand!!!
Desi daca aveti bani mari, isi pastreaza ceva rest destul de generos, asta este, nimeni nu e perfect! Cel putin nu m-am deplasat pana in Giulesti!
32+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 53 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
andy.p spune:
claudinna vazut pozele sunt f frumoase..iar burtica ti-a crescut mami de numa.
joy ma bucur ca sunteti bine amandoua
ratonelu ma bucur ca te-ai hotarat sa mergi la dr.te asteptam cu vesti bune
32+
bbelina
AMR 8 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
iepurila spune:
quote:
citat din mesajul lui ramonzca79
helloooo fetele....am fost in sfarsit la analize...maine iau rezultatul...si eu ma gandeam ca o sa ma plictisesc acasa dar vad ca nu am timp....mi-am revenit cu somnul in sesnul ca dorm mai mult si apoi bantui prin oras...merg la gimnastica...la masaj.....colegele de la serv ma tot cheama la ele asa ca mai merg si acolo si stau cate 1 ora-doua....deci trece timpul.....mi-e putin groazxa pt ca tre sa ma apuc de curatenie...mai precis de spalat perdele si draperii desi le-am spalat cu cca 2 luni in urma dar inca mai am pisica si sunt pline de par...offff...ma doare sufletul cand stiu ca tre s-o dau si parca si ea simte si doarme langa mine noaptea si ma linge pe maini...inca nu i-am gasit stapana pt ca nu vreau pe oricine...vreau la apt nu la casa..etc...ma rog sa gasesc pe cineva potrivit...nu radeti de mine!!!
POZE...POZULICI33+...
Erik
Eu nu rad. Nici nu stii cat de bine te inteleg. Eu am 2 pisici de dat si deja sunt intoarsa pe dos.
Sunt sufletelele noastre, le-am crescut de mici, erau singurii care ne asteptau acasa si gasesc mereu un gudurat, un frecat de picioare, un tors din tractorase, un dormit cu noi in pat etc....
Eu, iepurica
27+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
monica_dicut spune:
DEclar una bucata plimbare pana la posta
. Evident ca nu mi-au sosit coletele inca, da nu mai aveam rabdare. Asa acum mai stau cumintica pana luni. Bine ca n-a fost coada si am facut si o plimbarica.
Clau, vazut poze mumoase cu hainute si carut si mamica cu burtik mare. Nu vreau sa te superi, dar mie mi se pare ca s-a lasat putin burtik (chiar nu vreau sa sune ca un babism )
Of, eu nu reusesc sa ma invrednicesc deloc sa fac poze. Tre sa-l prind pe tati intr-o zi buna ca saracul zace si el de cateva zile ca a luat-o de la mine .
Eva, sa stapanesti sanatoasa salteluta, sa se bucure Luca de ea.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
33+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 6+ SAPTAMANI 

AMR 46 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
EvaF spune:
Claudinna,am vazut pozele tale! Fff frumose bodyurile tale, barem ai acolo un set alb cu vernil, cu un ursulet, care ma termina. Am insa o intrebare. Nu iti va fi greu sa imbraci un nou nascut care inca nici nu isi tine capul cu bodyuri care se baga pe cap? Ca am vazut ca nu ai bodyuri cu 6-7 capse, cum te vei descurca sa il imbraci? Sau acestea sunt numere maricele si urmeaza sa iei si pt 1-3 luni? Eu am luat cu 6-7 capse care se desfac complet tocmai ca asa ziceau pe aici mamicile cu experienta ca e mult mai practic.
Sa stapaneasca bebe sanatos caruciorul! Are mai multe pozitii spatarul, adica il poti lasa si la orizontala sau e doar sport? Si noi ne-am gandit tot la Chicco sau Gracco pentru carucior!
Iar burtica ta este
! Mai ai asa de putin!!!
32+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 53 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
piolica spune:
hello!
musette,
. vazut carucior bebe Lucas, super frumos, sa-l plimbati fericiti in carucior.
eva, zi-mi si mie cum e cu salteaua aia din nuca de cocos. ziceai ca are cocos in mijloc, asta inseamna ca are un alt material in exterior (in afara de husa) sau e pur si simplu o chestie subtire care sa protejeze husa pe interior. cit e de groasa salteaua, ca nu-mi dau seama din poza.
ratonelu, tu ce mai faci? am citit posturile tale, esti super haioasa, insa daca continui asa ai grija sa nu nasti pe strada, ca vad ca nu te duci la spital deloc.
32+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
Nerantula spune:
Fetelor, sunt asa nerabdatoare! De azi incepe sa vina mobila din camera lui Gruia si din birou, dupa care vor veni niste pictori sa picteze camera, suntem in cautarea unei povesti ... cred ca Peter Pan ... abia astept! 
31+
AMR 60 zile!! 
Haiduc iubit