Mamici norocoase de sept-oct 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 7
Nausica spune:
am rezolvat. era dita-mai harta pe site-ul Babycomfort. iar plata cu card accepta, dar momentan nu le merge POS-ul.
Nausica
28+ si bebe Nedelcu
poze
Joy21 spune:
Buna ziua si de la mine,
Astazi intram in luna a 8-a si vin cu vesti bune de la ecografie!

O burtica mica nu inseamna un bebel mic, asa ne-a zis dl. doctor
Sofia se pare ca este o "capoasa", are 2160 g, este mai mare cu 1 sapt. si 4 zile dupa masuratori, dezvoltata normal. Inca nu s-a intors, sta cu capusorul sus, langa coaste asa ca ne-a recomandat mai multa relaxare.
Ma bucur foarte tare, aveam ceva emotii, mai ales ca mai multa lume mi-a spus ca am burta mica! Deci fetelor, nu va luati dupa gura lumii!
Legat de DPN, se pare ca voi naste undeva intre 12-23 sept., "mai aproape de 12". Col 4,3 cm, inchis.
Ne-a facut dl. dr. si 2 poze cu fatzuca Sofiei 

, numai la ele m-as uita! Este falcoasa si buzata, draga de ea. O iubeste mami taaare!
Nausica, sa inteleg ca este ziua ta? 

Ratonelu, imi pare rau sa aud ca ai probleme. te sfatuiesc si eu, cum au spus si fetele, sa faci o vizita undeva, la o camera de garda, pentru linistea ta.
Diana, Alexa, felicitari pentru noila semnaturi! Vine bebe, vine, cu pasi repezi ![]()
32+ cu
Anna Sofia
Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
Nausica spune:
Ratonelu, scuza-ma, dar pe mine aproape ca ma pufneste risul. Tu esti un soi de hopa-mitica? Adica ce-ar trebui sa mai patesti, Doamne fereste, ca sa te ingrijorezi?
Asta zic si eu gindire pozitiva, ar trebui sa luam exemplu toate. 
Nausica
28+ si bebe Nedelcu
poze
CD27 spune:
mai ratonelule mergi la dr si nu te mai gandi ce-o zice, eu merg la dr mea care lucreaza la municipal si am mers si la CMU unde am gasit un coleg al ei
, am dat io din colt in colt putin dar....m-a consultat omu si-a dat si el cu parerea si sa stii ca ma mai duc la el
, tot cu ea nasc dar nu-mi vine sa stau asa dupa ea, o gasesc foarte rar (mai exact numai lunea la un cabinet privat)
si acum mai si pleaca in concediu; hai ca tinem pumnii sa vii cu vesti bune
fresh, am cod de reducere de 30 de euro...parca nu-mi vine sa-l las asa de izbeliste![]()
31s+ Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
Nausica spune:
Joy, nu e ziua mea, sint nascuta in ianuarie.
Am intrat in saptamina 28 si, daca tot v-am auzit pe voi cu "schimbat prefixul", am zis si eu asa. De fapt, am schimbat semnatura.
Dar asa bine m-am simtit, sa-ti spun drept, ca ...
Nu poate sa fie un pic ziua mea? Hai sa fie ziua noastra, a tuturor. 
Nausica
28+ si bebe Nedelcu
poze
Muuh spune:
ratonelu eu de doctorul Hamid am auzit numai lucruri bune si nu te pune nimeni sa ii zici ca ai mers la colegul lui pana acum. Poti spune simplu ca ai venit de urgenta pentru ca....Si daca ar spune ca esti rasfatzata ce? Sa zica si sa fie sanatosi. Nu se intampla nimic de la un calciu baut stai linistita dar mergi la medic.
Miruna
33+ si Alexei (13.07.2006)
Joy21 spune:
quote:
citat din mesajul lui Nausica
Joy, nu e ziua mea, sint nascuta in ianuarie.
Am intrat in saptamina 28 si, daca tot v-am auzit pe voi cu "schimbat prefixul", am zis si eu asa. De fapt, am schimbat semnatura.
Dar asa bine m-am simtit, sa-ti spun drept, ca ...
Nu poate sa fie un pic ziua mea? Hai sa fie ziua noastra, a tuturor.
Nausica28+ si bebe Nedelcu
poze
Ba sigur ca poate sa fie ziua ta! M-ai facut sa rad... Si eu as merge la rasfat dar tb. sa lucrez. Imi iau eu revansa, cat de curand
32+ cu
Anna SofiaBebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
CD27 spune:
daca tot e ziua noastra, se supara cineva daca am mancat o praji?
daca as mai manca una ar fi ok?![]()
(am luat deja 13 kg
)
31s+ Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
claudinna spune:
am pus poze noi pe contul comun
cu carurciorul, ceva hainute si jucarele si cu mine...cu ditamai burtoiul:) sa nu va uitati la fatza mea!!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
34+
Florin Razvan
claudinna spune:
Joy, felicitari pt cele 7 luni implinite!! ma bucur ca te-ai linistit la faza cu burtica:)
tot ce cointeaza este ca bebelushii nostri sa fie sanatosi!! si noi la fel, ca doar tr sa-i crestem:)
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
34+
Florin Razvan