Mamici norocoase de sept-oct 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 6
Nausica spune:
am si eu o rugaminte. daca poate sa-mi spuna cineva pe unde exact este magazinul Babycomfort (am inteles ca in Giulesti) si daca accepta card.
astazi ma duc sa iau saltea, inca sint nehotarita pe care dintre cele 3 modele o sa-l aleg, de aceea m-am gindit ca o sa le pipai la fata locului si o sa ma decid acolo.
Nausica
28+ si bebe Nedelcu
poze
freshanana spune:
quote:
citat din mesajul lui kllemi
buna fetelor, intru si eu putin sa va salut, pt. ca trebuie sa fug repede sa mai stau cu muncitorii care au venit sa zugraveasca dormitorul........toate burticile
Maine este ultima zi de munca iupiiiiiiiii.......dupa care intru in prenatal
Si dupa cum observati am schimbat si noi semnatura, hi,hi,hi,hi....
SI mai am si eu o intrebare la voi cine mi-a schimbat DPN-UL ca eu am spus 11.10.2008 nu, 21.10.2008????30+ mami super fericita de
intru eu acum sa modific
34+ 
AMR 37 zile !!!
puiutz
poze
freshanana spune:
kllemi e bine acum ?
brb ca mor de sete si ma asteapta 1 l lapte , 1l nectar pere si 2 l borsec plata
dupa apa
34+ 
AMR 37 zile !!!
puiutz
poze
ratonelu spune:
hai ca io am disparut nitelus ca intre timp lesinai la birou...
m-m trezit cu o gramada de apa pe fata si nu numai....si cu multe colege pe langa mine....fiecare cu cate o parere etc.
imi dadura si sa beau ceva...si-apoi aflai ca era calciu....desi mai mai sa se bata intre ele.....ca provoaca contractii calciul si nu trebuia sa-mi dea,,...etc
a veni soata sa ma ia si m-a adus acasa si acum l-am trimis sa-mi faca salata cu branza sa -i dau si io lu bebe sa manance.
la 15:40 m-a programat o colega la dr Hamid la medicover grozovici-cica e bun,sa vedem....poate dau din lac in put.ca s anu mai zic ca acest doctor e coleg cu al meu doctor la filantropia...si poate o sa-mi spuna ca sunt vreo fitoasa care n-a fost destul de cocolosita de mister doftor.....
acum mi-e bine....am ametelei dar ma simt binisor.
va pup si revin cu ...vesti...
felicitari pt bebeii mari si pt cele care au schimbat semnatura.
pup....
carla,31+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
freshanana spune:
ratonelu bine ca te-ai programat la un dr
dupa ce te-am tot batut noi la cap
tu ai tensiune mica sau nu ai mancat nimik azi de ti se facu rau ?
34+ 
AMR 37 zile !!!
puiutz
poze
ratonelu spune:
am mancat putintel....oricum nu pre mananc io mult,am iar greturi...bleahh...dar,sincer,io cred ca am tensiunea f mica....
o sa ma duc la doctor si cu analizele(am analize facute de 2 sapt dar cine sa mi le citeasca..ca al meu doftor nu binevoieste sa raspunda ...ma rog0....poate sunt anemica....haba n-am...
o sa vedem.
gata ma cheama soata la masa.
pup
carla,31+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
claudinna spune:
rotonelu,mama, nu-i de gluma!
bine ca ai plecat de la serv si e si mai bine ca vei merge la dr. ce inseamna mai fitzoasa?? pai tu ce vrei sa ti se mai intample?? ca ai lesinat nu e de ajuns?? ce e mai imp pt tine, parerea unui medic despre un caracter sau sanatatea ta si a lui bebe?? plsu ca te duci din motive intemeiate, nu faci fitze!
te asteptam cu vesti bune!
nausica, felicitari si tie pt schimbarea semnaturii!! la fel si pt AlexaM!!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
34+
Florin Razvan
freshanana spune:
ratonelu si noi te pupam, pofta mare, manca cat poti si sa ne aduci vesti bune de la dr
eu sunt sigura ca nu ai nimik, dar e mai bn si pt linistea ta sa te vada cineva
34+ 
AMR 37 zile !!!
puiutz
poze