Mamici norocoase de sept-oct 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 10
musettepink spune:
piolica nu chiar cu spirt...dar o vizita la baie sa se spele pe maini sigur o sa faca!![]()
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s
!
33+
LUCA
piolica spune:
irina, ai fost tare! sa stii ca si pe mine ma enerveaza ca nu mi se vede burtica in masina, ca sa mi se faca loc in trafic. noroc cu ungurii astia super simtiti si draguti cu femeile in trafic, ca altfel mi-as fi scos burta pe geam!
34+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
piolica spune:
musette, asta da, obligatoriu!
insa, trebuie sa avem grija sa nu tinem copiii intr-un mediu steril, ca devin din ce in ce mai sensibili. la fel si cu zgomotele, eu stiu ca mama nu facea nici un zgomot cind dormeam sau invatam... pot sa- ti spun ca mi-a fost foarte greu mai tirziu - eu aveam nevoie de liniste deplina.
apropos de cum o sa fim, vorba unui coleg de-al meu care are 3 copii.
la primul copil - daca cadea suzeta pe jos o luam si o dezinfectam
la al doilea copil - o luam si o spalam
la al treilea copil - o luam de pe jos, o bagam in gura sa o curat dupa care zup o bagam in gura copilului.
34+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui _irina_
DPN cica ramane 20 sept, desi suntem dupa masuratori cu aproape o saptamana in urma.
Ai acelasi DPN cu mine. Suntem vreo 6 fete, vad. Eu savurez de multa vreme statutul de graviduta, parkingul si casa pentru gravide, locurile cedate in metrou si la cabina de proba le cunosc de cand aveam 3 luni. Locuri mai bune in avion...De atunci mi se vede burtica!
Pe vremea aia nimeni la odisee nu credea ca exista asa multi oameni draguti cu femeile insarcinate, acum incet incet vad ca toate fetele se bucura de atentiile celorlalti.
Faza pe care nu o voi uita niciodara este la restaurant. Ma trezesc cu o farfurie de prajituri "on the house" pe masa sub pretext ca "mi s-a parut ca le-ati privit mai lung!" Eu chiar nu poftisem si nici nu aveam de gand sa comand, dar gestul conteaza.
32+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 53 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
_irina_ spune:
Eu abia acum am inceput sa savurez placerea de a fi graviduta.
La lucru ma proteja toata lumea, chiar dinainte de a fi graviduta, acum cu atat mai mult, dar nu stiu daca se putea mai mult.
Inainte nu ma indopau, acum nu poate sa manance cineva ceva in birou pana nu ma intreaba daca vreau si eu.
In ultima perioada oricum mananc numai pentru ca mi se atrage atentia sa mananc. Mi-am pierdut de tot pofta de mancare - o declar nula, gasitorului recompensa.
Pentru fetele care au pisici, voi toate v-ati hotarat sa renuntati la ele? Mie nu prea imi vine sa renunt la grasa mea, desi ma zapaceste cand vad cat par lasa.
Mi-am luat aspirator cu filtrare prin apa, acum se vede mult mai bine cat par aspir din covoare si sincer m-am speriat.
Dar nu as avea cui sa o dau, pentru ca e prea atasata de noi.
O sa ii interzic accesul in camera copilului, dar ma gandesc ca nu o sa tin copilul numai in camera lui. Si atunci cum il feresc de mitzi?
32+
- Andreea
musettepink spune:
irina o sa se fereasca ea din calea copilului
pisicile nu prea stau langa copii,fac pariu ca o sa se bage sub pat sau undeva.Cu parul sunt de acord e o problema,pisicuta mea desi a murit acum 6 luni inca mai gasesc fire pe par prin casa,dar daca nu o lasi sa se urce in pat pe fotolii etc eu zic ca e ok,a noastra daca nu murea nu o dadeam nici moarta,a fost copilul nostru.Tu acum faci cum crezi,eu mi-am zis parea,ai mei au avut pisici de cand am venit de la maternitate si nu am avut probleme cu ele sau de la ele.
Eva tare faza cu prajiturile.![]()
!
33+
LUCA
CD27 spune:
Aoleu cand va aud...sincer eu nu stiu unde gasiti oamenii astia super de treaba, ca eu nu prea ies din casa dar si cand ies...mai sa ma darame pe strada, la metrou ma dau la o parte sa se urce ei, nu mai zic de locuri, ca stau acolo agatata de bara si nu se ridica nimeni
. Nici nu-mi vine sa mai ies din casa si nici nu prea ies decat cand merg la dr, in rest..acasa si la cumparaturi unde merg u sotzu cu masina. Cred ca traim in tari diferite
31s+ Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
musettepink spune:
cd ca sa fiu sincera nici cu mine nu e lumea prea amabila,eu ca si tine nu merg cu mijloacele de transport in comun asa ca acolo nu ma pot pronunta dar in magazine se imping,adica daca nu m-as feri eu sigur ar da peste mine iar la casa ma duc la alea de gravide si bineinteles ca se gaseste cineva sa comenteze...deci eu traiesc in aceeasi tara cu tine.
!
33+
LUCA
monica_dicut spune:
Nici eu nu-mi dau pisica, sub nici o forma. DEsi e acum la mama ramasa de cand am fost in concediu, am de gand sa o recuperez. Oricum nu-i plac copii si se ascunde. E fata lu' mama si n-am sufletul sa o dau.
Cat despre tara in care traim... eu nu gasesc niciodata locuri pt gravide ca au parcat niste burtosi cu Merzane deja acolo... de imbranceli sau de casele prioritare nici nu are rost sa mai vorbesc...
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
33+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 6+ SAPTAMANI 

AMR 46 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
andreutac spune:
Sincer, nici eu nu am dat peste prea multi oameni binevoitori vis-a-vis de situatia mea de femeie gravida.
Insa cu un tupeu maxim, dupa cumparaturile din Cora, merg la casa prioritara pentru gravide unde de obicei se posteaza tot felul de oameni fara nicio legatura cu problema in cauza. Asa ca zic...ma scuzati, e casa prioritara pentru gravide si nimeni nu mai comenteaza nimic.
Andreea
30+
Eva Maria
Vineee bebelusa!!!