Mamici norocoase de sept-oct 2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Si eu sunt mai tupeista, cred ca si din cauza asta am noroc.
M=am trezit odata la coada la curent cu o baba care se tot impingea in mine si i-am zis cateva de la obraz. In rest, la coada de gravide nu am probleme, la locurile de parcare am un tupeu de nu se poate.

Monica, a mea e birmaneza. Acum de cand a mai imbatranit e mai calma si sta sa fie mangaiata si de straini.
Cu copii nu prea are probleme, numai cu o fetita a unor prieteni care a chinuit-o un pic cand era mica (si pisica si fetita) si cred ca inca si-o aminteste.

32+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

am fost la babycomfort, am tras de patuturi, sunt ok, tepene toate
am comandat paula cu zabrele peste tot, vine maine
l-am ales pe acela pt ca am zis ca o sa poata face muschi vladut cand o vrea sa se ridice oriunde ar vrea sa se intoarca
am incercat si saltelele si am luat-o pe cea soft, adica cea mai scumpa din doua motive: era cea intermediara ca si elasticitate si era cea mai groasa, este dubla aproape fata de celelalte doua, vine tot maine
in concluzie maine montam patutuuuuuul

30+ cu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eva ai gasit decoratiuni pentru camera? Am vazut o gramada in Gima, cu personaje si imagini din desene animate erau si din acelea de spuma si din acelea de lipit plate. Daca nu ai apucat sa iei si te intereseaza imi poti scrie ca maine mai am un drum prin zona si iti iau daca vrei apoi facem noi cumva sa ti le livrez (saptamana viitoare am drum la CNSAS/primaria sector 3 si daca e fac un ocol spre tine).
ratonelu ne mai zici vreo veste?

Eu nu vreau nici un favor ca sunt gravida, de multe ori resimt o atentie deosebita ca pe un stres suplimentar. Eu vreau bun simt de la oamenii din jur si nu sa imi scoata pe ochi ca mi se acorda pentru ca sunt gravida. Stiu ca suna tamp dar eu asa simt. La prima sarcina m-am dus o singura data la casa de gravide in Carrefour si mi-am furat un mega scandal de la aia de erau la coada si de la o vanzatoare impertinenta asa ca acum ma indrept spre casele care sunt pur si simplu fara clienti. Recunosc ca am mai parcat pe locurile speciale de gravide, autobuzul il iau cu o statie mai devreme ca sa fiu sigura ca prind loc, la doctorita de familie m-am programat si m-am dus prima ca sa nu am de discutat cu nimeni si tot s-a gasit un mosulica sa imi zica ceva noroc ca a sarit asistenta in sus. Dar pe mine chestile astea nu ma intereseaza eu imi savurez sarcina intr-un mod propriu si cum va mai spuneam ador perioada asta.

Miruna 33+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

offff fetelorrrr..de-ar fi asa usor in ceea ce priveste pisica in casa...cand stai la casa e altceva.....eu stau la apt cu 3 camere si de cand avem pisica s-a plimbat in voie peste tot....a dormit si inca mai daorme cu noi in pat...de fapt langa mine pt ca sotul n=o agreazxa in mod special....nu poti dezvata pisica sa nu se urce in pat...se urca ea si mai sus....a mea de e isi face veacul ziua sus pe frigider si are 2 m inaltime deci....se catara peste tot....ce sa fac s-o bat????si apoi sa zicem ca nu va intra in camera la bebe dar parul din casa nu iese asa usor am par pe haine...etc..chiar daca aspir de doua ori pe zi este perioada cand naparleste si....

intr-un timp imi spunea sotul ca daca o tund ma lasa s=o tin dar nu se poate nici asa...mi-e mila s-o chinui si pe ea iar el s-a razgandit...a spus ca daca nu o dau de buna voie nu o voi mai gasi acasa cand ma voi intoarce de la maternitate...stie ca sunt rare cazurile cu chist hidatic si alte minunatii insa vine si ma intreaba de ce vreau sa risc???merita???

mi se rupe sufletul....

POZE...POZULICI

33+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Zambetmic preturile de pe site sunt mai mari decat cele din magazin?

32+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

toate, suntem bine, dar cam plimbareti si din cauza asta n-am citit cap asta :(
incerc sa recuperez.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

buna fetelor,

v-am citit si eu, si tin sa felicit pe Nerantula pentru bebe Gruia, pe Joy pentru fetita ei capoasa, falcoasa si buzata, sipIrina cu fetitamica... sa pui mana sa bei apa

Ratonico, daca nu ne dai vesti bune nu stiu ce-ti fac. Si ai grija cu lesinatul ala, ca nu e prima data and ti se intampla. Nu estideloc fitoasa si te invitam la doctor maid es. Imi pare rau ca te-a dezamagit dr. gine, tin pumnii sa se rezolve cu bine.

Musette, brava pentru carucuior! felicitarile mele si celolalte mamici care au achizitionatsaltelute si patuturi si altemobile si caruturi, sa vabucurati de ele pe deplin!

Fresh ce-timai face burticutul? Sperca nu doare...

Diana, mai lasa productia de morcovi pe seama altcuiva. Preamulta munca agricola stricain sarcina , nu stiai ?

Laura, Laureta, imi pare rau ca ati avut asa un weekend obositor, sa treaca toate neplacerile astea. Multa sanatate va doresc. Laureta, lasa metoclopramidul,mie mi se pare ca face ravagii si fara sa fii gravi, il cunosc bine. Eu am luat hepatobil V, un medicament din plante, insa nu stiu daca e recomandat in sarcina, contine anghinare, valeriana si alte cateva chestii, daca stii ceaiul hepatic II (nu se mai face acum), are cam aceeasi compozitie.

Hai ca iar am scris un mesaj kilometric, va pup.

29+ fara nume

Mergi la inceput

Eu acum aud de casele pentru gravide... huh! Ia sa ma uit mai atent!

Cu mine lumea se poarta uneori bine, alteori e indiferenta... Cred ca depinde la ce ore plec de acasa si cu cine nimeresc in mijloacele de transport. Sper saam cat mai putin nevoie de ajutorul lor. Ma bate aia mica!!

29+ fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

multumesc tuturor pt aprecieri:)
moni, da, cred si eu ca s-a mai lasat, asha mi se pare,d ar sigura sigura nu-s!

intreba cineva de patutz, desi nu era in pozele alea, sau poate nu se referea la mine?!
eu am patutul de la Hauck, l-am luat din Selgros si n-a fost decat 320 ron!

caruciorul este 2 in 1, are mai multe trepte pentru spatar, se poate folosi de la 0 luni si pana la 3 ani.

Eva, da, hainutele sunt pt dupa 3 luni, ca mi-a foste teama sa iau f mici. asha am inteles si eu de la mamici, ca e mai bine sa se incheie pe fatza sau intr-o parte, atunci cand sunt mai mici. dupa 2-3 luni deja nu mai e o problema. ba prietena asta la care sunt moasa la fetita mi-a zis ca acum nu i-ar mai da cu capse sau nasturei pe fatza, ca fetita doarme ziua la ea pe burtica si ii raman amprentele:)
costumasul ala cu verde e singurul mai mic si ala se incheie in fatza.
eh, n-am luat mare lucru, doar asha, sa nu mai stau stresata ca n-o sa am in ce imbraca copilul in prima faza:) si sa-mi satisfac dorinta de a cumpara ceva pt el!

musette, parca tu ma intrebai la ce suport ma refer. ma refeream la cel pe care se fixeaza cadita. din ala pt interiorul caditei am luat si la un pret f bun, adica 16 ron. uite ca pe ala am uitat sa-l pozez:)

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe

34+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Ma scuzati ca va bat acum la cap cu 3 mesaje consecutive dar recuperez ce nu am avut timp zilele astea. Sunt tare, dar tare suparata si din pacate am tpate motivele sa fiu asa, pentru ca am descoperit azi ca HR refuza sa imi treaca toate veniturile pe adev. de salariu pentru banca

Ma simt trasa pe sfoara, nu-mi vine sa cred ca asa ceva se intampla in familia mea (sotul are acelasi tratament),se pare ca au trecut bonusurile ca venituri neimpozabile - asta inseamna chiar si mai mult o treime din ce castigam noi. Imi vine sa plang, deja simt cum imi aluneca toate casele posibile printre degete, maine ma duc la conta sa vad daca gasim o solutie de compromis, daca nu o sa urlu pana ma aude fiecare din voi la terminalul/ PC-ul ei... cu boxele stinse. .....

29+ fara nume

Mergi la inceput