Mamici norocoase de sept-oct 2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

ia uitati ce am gasit!
www . bestkids . ro/p-359-ocean-wonders-aquarium-craddle-swing.aspx
scrieti prima parte fara pauza
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe

34+ Florin Razvan

Mergi la inceput

300, imi pare tare rau ca ti se intampla asta. dar nu te lasa!!
eu stiu ca banca accepta pe adeverinta si veniturile neimpozabile!!!
cel putin la mine asha s-a intamplat. mai ai fluturasii de salariu? sau ai vreun doc care sa ateste acele venituri?
nu ma pricep la treburile astea, insa nu vad de ce sa nu le treaca. pe de alta parte...am impresia ca bancile vor venituri sigure, adica bonusurile, primele, nu-s aceleasi in fiecare luna...
dar daca ai nevoi, nu pot face si astia un compromis sa-ti faca o adeverinta klumea?

pozici
totul pentru bebe

34+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
citat din mesajul lui Muuh

Eva ai gasit decoratiuni pentru camera? Am vazut o gramada in Gima, cu personaje si imagini din desene animate erau si din acelea de spuma si din acelea de lipit plate. Daca nu ai apucat sa iei si te intereseaza imi poti scrie ca maine mai am un drum prin zona si iti iau daca vrei apoi facem noi cumva sa ti le livrez (saptamana viitoare am drum la CNSAS/primaria sector 3 si daca e fac un ocol spre tine).

Merci mult Miruna, dar ce sa zic. Nu stiu cum sunt, culori, dimensiuni, personaje, etc. Cam ce ai vazut tu? Ar trebui sa vad si eu mai intai.
Unde e Gima, eu habar nu am.
Merci, te pup.

32+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 53 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Claudinna am vb cu tipa de la banca, ei ar fi acceptat venitul net pe ultimele 3 luni, plus ca acele "bonusuri" sunt permanente, sunt niste sporuri mai degraba, tin de responsabilitati si performante pe care oricum le-am avea. Firma la care lucrez face parte dintr-un grup mai mare, numarul de angajat e mare, cred ca trece de 1000 (cu toatele, la a noastra propriu zissunt vreo 50 cred) si se pare ca nu-s prima care pateste asta. Sotul lucreaza si el la una din firmele astea.

Cert e ca nu ma las, din pacate chiar politica lor in tara mama e sa plateasca o parte din veniturisalariu, o parte bonus, dar sincer cred ca acolo bonusurile au un regim mai... legal.

Culmea e ca motivul pt care am lucrat acolo, in ciuda orarului carepana acum cateva luni a fost de seara, a fost siguranta asta ca am veniturile inregistrate undeva si pot sa imi fac planuri de viitor.

Am un sef venit aici in vizita si o sa il rog sa ma ajute cumva. Nu stiu cu ce-ar putea el saracul, e total strain de chestiile astea,plus ca nici seful meu direct nu banuia ca bonusurile alea nu intra pe adeverinta... dar... ooof.

29+ fara nume

Mergi la inceput

am inteles 300
cred totusi ca tr sa existe o solutie
sa ai bafta!!

pozici
totul pentru bebe

34+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Multumersc mult si scuze ca am poluat topicul cu asemenea chestiuni. Eram doar tare amarata, pana acum n-am facut decat sa intorc chestia asta pe o parte si pe cealalta si daca deranjez o sa sterg mesajele cu pricina pentru ca de fapt nu vreau sa intristez pe niemni cu asemenea lucuri.

Va pup, noapte buna - ma duc sa intind un guguloi tare tare....

29+ fara nume

Mergi la inceput

stai linistita, ca de asta suntem aici, sa ne impartasim bucuriile si sa ne spunem ofurile. daca te ajuta sa te descarci, e ok.
ma duc si eu la somn, ca am avut tensiunea cam mare si...
noapte buna!

pozici
totul pentru bebe

34+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

irina, preturile sunt aceleasi, eu m-am dus acolo pt ca am vrut sa pun mana, sa simt nu doar sa vad pe site cum sunt lucrusoarele
sunt la fel de frumoase si de bune precum arata pe site, asa ca daca va doriti ceva, si va permiteti (unele chestii sunt scumpe rau si am ramas doar cu admiratul ... ) luati cu incredere

30+ cu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

fetelor, am facut si eu azi o plimbare pina la Babycomfort, ca sa ma uit la saltele. Intr-adevar, cea care se cheama "soft" e cea mai tare. totusi, cred ca nu se justifica diferenta de pret. asa ca o sa comand cocoskern. era un baiat amabil acolo care mi-a oferit toate explicatiile pe care mi le-as fi putut dori si un pic pe deasupra.

iepurila, ramonzca, eu n-as da pisica. imi inchipui ca vocile din generatia parintilor vostri si cele mai batrine de atit va spun ca nu se poate cu bebe mic si cu pisica in acelasi apartament de bloc. dar eu nu cred. am crescut cu animale in casa de cind ma stiu, si cu pisica si cu ciine, intr-un apartament de 2 camere in care eram 3 copii. pina la 16 ani am stat acolo. si n-a avut nici unul dintre noi nimic.

noi acum o avem pe Pucca (vezi in poze) si nici nu concepem s-o dam. e primul nostru copil.

cit despre burtosenie si prioritati, chiar va multumesc ca mi-ati adus aminte de problema. de cite ori ma duceam la carrefour sau la cora ma uitam la nesimtitii sanatosi tun si cu burti cit casa care se asezau la casele prioritare. si de mult de tot mi-am propus sa ma duc, cind oi fi gravida, la un burtos din asta si sa-l intreb, cu compasiune: "in ce luna sinteti? aaa, sau dvs sinteti handicapat..."

Nausica28+ si bebe Nedelcu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

nu ma lamureste si pe mine nimeni cu acel salariu mediu pe unitate la nastere?
se face cerere pt el?
daca da...cand? imediat dupa nastere sau cum?????

POZE...POZULICI

33+... Erik

Mergi la inceput