Mamici norocoase de sept-oct 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 13
simodina spune:
quote:
citat din mesajul lui ramonzca79
nu ma lamureste si pe mine nimeni cu acel salariu mediu pe unitate la nastere?
se face cerere pt el?
daca da...cand? imediat dupa nastere sau cum?????
POZE...POZULICI33+...
Erik
Se face o cerere (eu la nasterea precedenta am facut-o prin mail, cei de la RH mi-au spus ca e OK ) la care se ataseaza copia ( scanata) dupa certificatul de nastere al copilului. cererea tre' sa sune cam asa " cf art x din CCM national solicit acordarea unui salariu mediu pe unitate pentru nasterea ---(nume copil) la dat de ..... Gasiti atasat copia dupa certificatul de nastere. " Oricum vorbeste si cu RH-ul tau si vezi daca e OK prin mail sau tre' s-o faci scrisa si-ti dau ei model. In ceea ce priveste momentul cererii depinde de tine, eu am facut-o cand m-am intors la serviciu ( avea Serban 8 luni )dar poti sa o faci de indata ce dispui de certificatul de nastere. Nu stiu daca in CCMN se stipuleaza un termen maxim de depunere a cererii si nu-l am la indemana sa ma uit acum - eventual cauta la sectiunea legislativ ca e posibil sa gasesti acolo.
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica
simodina spune:
Any c20, Claudinna,Andreuta merci mult pentru raspunsuri!
Am trimis pe mail-ul comun cursurile de care va vorbeam.
Ratonelusperam ca e totul OK! Asteptam vesti de indata ce poti!
Nerantulafelicitari pentru bb de 2 kg!
Am fost si noi azi la eco la o dr tanara dar ft draguta si recomandata a fi buna desi nu inca renumita. Mi-a placut ft mult de ea, ne-a facut o eco ft minutioasa si mi-a explicat ft multe, concluziile fiind in mare linistitoare:
- AFI la limita superioara (mai mic decat la cea de acum 2 sapt ) fara a fi hidramnios patologic
- morfologie OK, inca restant un chist de plex coroid de 3 mm dar cica neingrijorator ca dimensiuni si aspect
- greutate peste medie 3 kg deja dupa masuratori si dupa cum aratau piciorusele de grase dr mi le-a garantat, deci 99% copil de min 4 kg la termen. A fost fantastic cand am vazut grasimica sub piele, mi-a aratat si cutele de la picioruse...Oricum mi-a zis ca tre' sa am grija cum nasc si mi-a cam bagat morcovul ca dr meu nu prea e pro cezariana, sa vedem ce zice...
- col lung 3.8 cm si cica slabe sanse de a naste mai devreme de 3 sapt daca nu intervine altceva...
- si vestea mai putin buna dupa mine e ca deja si-a pus margele iar eu am de-a dreptul groaza de circulara de cordon de cand am fost martora unui caz ft trist in Municipal la prima sarcina...Deocamdata cica e circulara simpla, o sa vedem si ce zice dr meu.oricum fluxurile toate sunt ft bune ca si BCF-urile.
- si in cele din urma pare ca bucalata mea seamana cu ta-su, cel putin la barbie si gurita e leita, sper ca macar ochii sa fie ai mei ![]()
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica 35+
PS Fetelor, va rog sa-mi trimita si mie cineva parolele de pe conturile comune. Merci anticipat.
aly_c20 spune:
neatza...va invit la un pahar de apa plata cu lamaie:)
simodina, dar u nu ai somn?la 3 pe net?:)), sau la ora aia ai fost la un pipi?
felicitari pentru grasunica ta
nerantula, felictari pt bb de 2kg:)
zambetmic, merci pt info, alimnetez si eu cardul si am sa cumpar de la ei!
300, nu fi trista, ca se intristeaza si bb!se va rezolva totul pana la urma!Noi sa fim sanatosi 
nusha, sper a azi esti mai bine 
eva, multumim pentru vestile bune.
ratonelu, sper ca esti bine!
bitza, ai luat rez la urocultura?
am inceput sa ma panichez si eu cu scurgerile astea...offf, de ieri curge ceva gelatinos, incolor oare o fi dopul?ala parca trebuia sa fie colorat:))!bine macar ca nu curge mult:D,
vineri merg la eco, plus luni merg din nou la control, bine ca dr mea vrea sa ma vada o data la sapt, ca nu prea am timp sa ma panichez :))
azi schimbam si noi semnatura, avem 33 de sapt!yupiiii
toate burticile
33+
Sebi
http://md.lilypie.com/O77np3.png
freshanana spune:
neatza burticutze
am avut si eu o noapte alba (prima pbabil din multele care vor urma)
felicitari celor care si-au vazut puiutzii la eco. nu nominalizez ca nu vreau sa uit pe cineva
aly felicitari de sch semnaturii. si tie felicitari bitza
aly zici de simodina ca nu are somn, dar tu la 6 ce faci pe forum ?
ratonelu poate ne dai un semn de viata si o veste buna
o zi buna
34+ 
AMR 36 zile !!!
puiutz
poze
zambetmic spune:
aly, nu stiu cine scria ca parca nu poti plati cu card la babycomfort ...
eu ieri am dat comanda, azi imi livreaza si platesc cash cand vin cu "jucariile"
daca as fi avut banutii la mine, le luam ieri direct de acolo ... ![]()
v-am zis ca ieri am cumparat si cadita? una mititica cum a vrut tati, pe care o vom putea pune pe masina de spalat, ca sa nu mai luam si suport, pt primele luni, cand o sa fie guguloiu mic, apoi dupa ce vom vedea cum ne descurcam si care sunt cerintele ritualului
vedem ce fel de cadita vom lua pt cand va creste
i-am gasit si doua pulovarase
si o pereche de blugi si am luat si marsupiu 
deci am inceput sa bifez lista cu cele necesare guguloiului 
30+ cu Vladut
bitza2008 spune:
Neatza, burticutze!!!
VA invit la un pahar cu lapte, ca eu nu beau cafea de cand cu tensiunea!
Felicitari fetelor cu bebei maricei!!
Aly, vineri merg la dr si o intreb de rezultatul uroculturii!Felicitari pt schimbarea semnaturii!MAmicile de pepenasi ziceau ca n-ai cum sa nu-ti dai seama cand elimini dopul, are aspect diferit de orice alta scurgere.
Fresh
noroc ca mi-ai amintit...uitasem ca azi schimb semnatura!!
Claudinna, eu credeam ca am o burta asa mare, dar a ta e mai mare!!Arati foarte bine, sa stii!Sigur mi-o iei inainte cu nasterea!Cum stai cu tensiunea?Iei ceva tratament?Eu ma mentin in jur de 13/8.
300, succes in lupta cu birocratia si bancile!!
Ratonelu, te asteptam cu vesti bune!!
35+
LUCAS
AMR 5 saptamani!!!
tzitziri spune:
Neata la toate burticile,
tot nu am net acasa asa ca recuperez de la serviciu
.Noroc ca ajung mult mai devreme si am timp.
Musette, noi suntem in stadiul de camera zugravita
.Toate sunt pachete prin sufragerie sau bucatarie, noroc ca ne-a mai ramas dormitorul intact. Ieri a varuit 'soacra' camera..e ceva levantica...pe cei doi pereti pe care o sa fie var. Pe ceilalti doi o sa fie tapet de bebelusi
.De-abia astept sa se termine si sa pun poze....ca ma tot laud si nimic pana acum.
Piolica,felicitari pentru schimbarea semnaturii...mai e putin
. Raportez tot disparuta comanda de pe 25 iunie
...o sa mai incerc sa ajung la posta (ultima data am fost sambata) si tot mai sper...
Ca vad ca discutati despre tratamentul aplicat gravidelor de societate...ce urat suna
...eu nu stiu daca am noroc, dar mi s-a cedat locul de fiecare data in troleu sau in autobuz....se mai intampla sa fie aglomerat cand o iau pe la Universitate (ca am doua trasee dintre care cel de intors e mai liber decat de dus) dar ma mai apuca cate o doamna de mana....haideti sa stati jos. Deocamdata nu am experimentat mai mult de o statie statul in picioare. Iar cu casa prioritara...si eu simt o mandrie trufasa cand ma infiintez acolo sa fiu prima. Pana acum totusi s-a dus al meu la cumparaturi (eu nu prea sunt fana) si nu am experimentat decat de vreou 2 ori prioritatea de gravida cand era doar o persoana in fata![]()
30+ 
bebe David
andy.p spune:
Buna dimineata!Ieri n-am prea apucat sa stau de vorba cu voi..dar sper sa recuperez azi.raportez si eu o noapte groaznica ,cred ca la 1 nu dormeam inca ca ma tot plimbam la baie si m-a apucat paranoia ca pierd lichid si uite asa 
Felicitari fetelor care si-au vazut bb si la mai mare.

aly uite ca nu esti singura...felicitari ptr schimbarea semnaturii si tie si lu bitza.

fresh sorry ca n-ai dormit ,dar cred ca de acum incolo cam asa va fi...ne intalnim noaptea pe net asa virtual
Cum mai esti?
zambetmic,tzitzi
AAA si sa nu uit azi schimbam si noi semnatura...nu mai e mult
33+
bbelina
AMR 7 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
bitza2008 spune:
Si eu ma declar multumita de felul cum sunt tratata de cand sunt gravida!
In leg cu animalutele, eu nu dau catelul sub nici un chip...abia l-am adus inapoi cu mine!Copilul poate inghiti un par si de afara..il elimina prin kk si gata!
35+
LUCAS
AMR 5 saptamani!!!
bitza2008 spune:
Of , fetelor se tot vorbeste de insomnie in ultimul trimestru...eu pana acum nu ma plang..adorm cum ma pun in pat...nu pot dormi pana tarziu!
Fresh, tu dormi ziua?
Andy, si tu, Brutus??Ce se intampla, fetele?Ati dat toate in paranoia cu pierdutul lichidului??
Felicitari pt schimbarea semnaturii
35+
LUCAS
AMR 5 saptamani!!!